1 Jan 2010

Struthio

Photobucket
Photobucket
Tilasin puolitoista kuukautta sitten tarvikkeita korvisten tekoon. Kävin ostamassa vielä pari strutsin sulkaa itselleni.

Photobucket
Photobucket
Tässä valmiit korvikset, toinen hieman rypyssä. Sain nää valmiiksi vasta muutama viikko sitten ja mitä mun silmäni näkivät päivää ennen joulua Gina Tricotissa? No, lähes samanlaiset kun nää! Ja mä kun olin oikein tilannut osia ja nähnyt vaivaa näiden tekemiseen ja sit ne seisoo valmiina siellä hyllyssä! Kiitti! :D Niin ja olin käynyt vielä juuri Gina Tricotissa katsomassa, josko niillä olis vastaavanlaisia korviksia, ennen kun rupesin osia tilailemaan, mut silloin niillä ei vielä ollut. Noooh, ei se niin kovin suuri vaiva ollut tehdä näitä ja onpahan nyt ainakin ihan itse tehdyt :)

12 comments:

 1. Onpas söpöt korvikset!
  Don't worry, jäihän sulle nyt noita tarvikkeita vaikka kuinka, joten voit askarrella korviksia lisääkin ja erilaisia mikäli innostut! :)

  ReplyDelete
 2. -L-:
  Hih, kiitos =) Niinpä! Itseasiassa yksi kaveri tilasikin multa jo samanlaiset itselleen, kunhan vaan päättää haluaisiko mustat vai valkoiset ja varmasti askartelen jatkossakin jotain, jos tulee mieleen :)

  ReplyDelete
 3. vau, hienot! mistä tilasit noita osasia?

  ReplyDelete
 4. Hienot korvikset olet kyllä tehnyt. Ja omatekemissä on aina enemmän tunnearvoa :)

  ReplyDelete
 5. Moikka!

  Hienolta näyttävät! :)
  Mulla on kans noita tarvikkeita korviksien tekoon mutta mistä olet ostanut noi sulat?

  Nantsu

  ReplyDelete
 6. Hanna:
  Kiitos! :) Koukkuja mulla oli ennestään, loput löysin huuto.netistä, mutta jos laitat googlehakuun korutarvike tms. niin tulee tosi paljon erilaisia nettikauppoja, joista noita tarvikkeita löytyy =) Huuto.netistäkin löytyy välillä jotain :)

  Anttis:
  Kiitti =) Niinpä ja on aina kivempi sanoa, että on itsetekemää ;)

  Nantsu:
  Moikka! Ja kiitoksia vaan :) Sulat löysin huuto.netistä, kuten korupiikit ja strassipallotkin. Täältä meinasin aluksi ostaa sulat, mutta sattumalta löysin pienemmät (joita piti kyllä siltikin lyhentää ja harventaa/leikellä sivuista hieman kapeammiksi) http://pilailupuoti.com/?group=00001400&mag_nr=21&prod_id=00023758
  Strutsinsulkia löysin myös askartelukaupasta (Sinelli tai Askarelli) mutta siellä ne maksoivat lähemmäs 8e kappale! :O

  ReplyDelete
 7. Sofia D:

  Kiitoksia =) Tykkään myös!

  ReplyDelete
 8. oi, ihanaiset korvikset! :) mää ostin samantyyliset gina tricotista joskus lokakuussa, mutta ne menivät parin käyttökerran jälkeen rikki. :< en tiedä, pitäisikö jaksaa korjailla niitä, kun noita korviskoukkuja kuitenkin löytyy.

  ReplyDelete
 9. milaina:
  Kiitos! :) Voi ei, oisit menny vaatii rahat takas :D Toisaalta, ehkä niitä vois tosiaan koittaa korjailla :)

  ReplyDelete
 10. Tosi upeet! En olisi ikinä uskonut, että ovat itse tehdyt:)

  ReplyDelete
 11. heinis:
  Kiitos! :) Kiva kuulla :)

  ReplyDelete