15 Jan 2010

Blonde

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Siinäpä on kasa  jonkun ihmisen 50cm pitkiä hiuksia....Vaikka omat hiukset ovatkin pitkät, niin ei muutaman centin lisä haittaa ikinä! Pitkät hiukset on elämän edelletys- Tuntematon. On lyhyetkin hiukset kivoja, mutta mä en valitettavasti oo päässyt niitä ikinä kokeilemaan luonnonkiharani takia. Lyhyenä niitä olis mahdotonta hallita. Polkkatukka on siis minulle silloin tällöin pelkkä haave...huoh. Olen tehnyt lähiaikoina niin paljon muille pidennyksiä, että ehkä välillä pitäisi ottaa itselleníkin.Viimeksi mulla tais olla kesän lopussa pidennys. Täytyykin katsoa, koska luottokampaajallani olis aikaa, hihii! :) Onko teillä ollut koskaan hiustenpidennystä tai tuuhennusta?

17 comments:

 1. mulla on pidennykset tälläkin hetkellä! oon pahasti koukussa näihin :D

  laitoin ekat pidennykset kesän lopussa -07 ja sen jälkeen oon uusinut niitä tietyin väliajoin. Ihanaa kun on kerrankin pitkät ja paksut hiukset :)

  ReplyDelete
 2. Jenah:
  Mulla on todella monta kaveria, jotka on jäänyt koukkuun myös ja muutamat on käyttänyt jo melkein 5 vuotta putkeen :D Itse olen pitänyt pidennyksiä silloin tällöin pari-kolme kuukautta (omat hiukset on sen verran aikaa vievät käsitellä, että en jaksa pidempiä jaksoja pidennyksien kanssa putkeen), mutta kyllä ne aina vaan piristää =)

  ReplyDelete
 3. Mä en ole koskaan pitänyt pidennyksiä enkä aiokaan. Omat hiukset, kun ovat alaselkään ja tosi tuuheatkin vielä. Jotenkin ei innosta yhtään ajatus siitä, ettei olis itse kasvattanut niitä. :/ Vaikka tavallaan ymmärrän esim. niitä, joilla on tosi ohuet ja lyhkäset hiukset, jotka ei kasva helposti, että jos niihin menee hermot. Mulla on onneksi käynyt hyvä tuuri. :)

  ReplyDelete
 4. Tiia:
  Ymmärrän kyllä tuon tunteen. Itsekin olen aina pitänyt kuitenkin enemmän omista hiuksistani, kun pidennyksistä, mutta kun kokeilin ensimmäistä kertaa, kun hiukseni olivat yhtäkkiä lyhentyneet paljon, niin huomasin ettei niissä ollut hirveästi mitään vikaa :) Nyt on piristävää laittaa välillä 5 cm pidemmät hiukset ja myös yhtä piristävää ottaa ne pois, kun omat hiukset näyttääkin yhtäkkiä kuin "leikatuilta" :D

  ReplyDelete
 5. Kivaa vaihtelua varmaankin :)
  Mitä tuollaiset maksaa ja mistä noita voi ostaa?
  -Nantsu

  ReplyDelete
 6. Nantsu:
  On juu :) No tukuista saa kampaajakavereiden kautta, mutta esim. Dimora Helsingissä myy kaikille hiuksia, hinta riippuu pituudesta muistaakseni 40- 50cm on about 120-140e, mutta en oo varma :) Myös jotkut nettikaupat myy hiuksia, mistä jotkut kvarit on ostanut, mutta en tiedä paikkojane nimiä. Varmaan googlettamalla löytyy :)

  ReplyDelete
 7. Mulla on ollut tuuhennokset ja tykkäsin niistä tosi kovin:) Klipsipidennykset löytyy myös, mutta nyt nautin tästä uudesta polkkatukasta:) varmaan pian alkaa himottamaan taas pitkät hiukset :P

  ReplyDelete
 8. Ite käytän clip-oneja :) Kätevä napsauttaa päähän jos haluaa vähän vaihtelua pidentämällä/tuuhentamalla omia hiuksia. Mun on tilattu Rapunzel of Swedenistä. Oon ollu tosi tyytyväinen, mutta nämähän kaikki tuntuu jakavan mielipiteitä... Mun mielestä hinta-laatu-suhde kuitenkin kunnossa :) Ja todella nopea toimitus!!

  ReplyDelete
 9. Itseäni kiinnostaisi pidennykset todella paljon. Mulla oli hiukset lapaluiden väliin,mutta menin jossain mielenhäiriössä leikkaamaan ne ihan lyhyeksi. Nyt sitten hampaat irvessä kasvatan tukkaa takaisin. Kaveri on kampaaja joten työn saisi edullisesti,mutta pidennysten luonnollisuus arveluttaa...

  -Mrs Cupcake

  http://cupcakehousewife.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Minulla on ollut pariin otteeseen teippipidennykset ja juuri parhaillaan haaveilen uusista pidennyksistä :)

  ReplyDelete
 11. http://feelfeathersofanarrow.blogspot.com/ tein oman blogin!

  ReplyDelete
 12. Jouduin itse valitettavasti leikkaamaan omat pitkät hiukseni kun ne olivat niin kielletyn huonossa kunnossa vaalennusten jäljiltä. Harmittaa tosi paljon, koska pitkät hiukset ovat niin paljon ihanammat :)

  ReplyDelete
 13. Minulla on pidennykset jo kolmatta vuotta, koukussa siis ollaan ja tiukasti! Omat hiukseni ovat todella ohuet ja hennot, eikä niitä pysty kasvattamaan ihan lyhyttä polkkaa pitemmäksi. Tämä on siis ainoa keinoni saada "normaalit" hiukset. Olen käyttänyt näihin hiuksiini jo järjettömän määrän rahaa, mutta en kertakaikkiaan pysty enää luopumaan niistä, koska ensimmäistä kertaa elämässäni olen tyytyväinen hiuksiini.

  ReplyDelete
 14. Mä oon ajatellu kans hiustenpidennyksiä, semmosia clip on -pidennyksiä. Ja tilaisin varmaanki netistä. Luulen vaan, että en ainakaa joka päivä jaksais pistää päähän. Mutta olishan ne kivat laittaa aina kun lähtee vaikka juhliin tai jonnekkin muuten tärkeeseen juttuun:)

  ReplyDelete
 15. Annana: Niinpä! :) Vaihtelu virkistää aina! Muakin himottaa ruskeat hiukset, vaikka tiedän, että haluaisin sit tosi pian takaisin blodiksi ja sitä kärsimystä en voi kyllä tehdä hiuksilleni :S Mut sun polkkatukka ja se väri on to-DEL-la hyvä! :)

  Teecoo: Clip onit on ilmeisesti hyvät, jos niitä käyttää silloin tällöin, kun haluaa piristystä :) Kuitenkin pari kaveria, jotka on niitä käyttänyt päivittäin on saanut kaljuja läikkiä päähänsä :( Kannattaa siis olla varovainen niiden kanssa! :)

  Mrs Cupcake: Luonnollisuus riippuu omasta hiuksen pituudesta ja mallista aika paljon. Laadukkaat hiukset hyvin laitettuna ja hoidettuna näyttää mielestäni aidoilta, mutta esim. sinettipidennykset tunnistan aina siitä juuri, että ne menevät helposti kamalille klönteille, jos niitä ei hoida hyvin :) Omasta mielestäni nauhapidennykset on aidommat näköiset :)

  Anttis: Pidennyksiin jää kyllä niin koukkuun :D Vaikka ei putkeen käyttäisikään niitä vuodesta toiseen, niin silti tekee mieli piristää säännöllisesti itseään :)

  Ninnu: Jee, kiitti tiedosta, tuun hetki lukemaan ;) ♥

  Kata: Voi ei :/ Vaalentaminen ei kyllä tee ikinä hyvää, mun hiukset tietää sen myös. Sen kanssa pitää olla tarkka, että ei laita liian vahvoja aineita ja mielummin raidoittamalla pitäis vaalentaa pikkuhiljaa.

  Omppu: Kalliiksihan tuo käy varsinkin jos ei ole ketään tuttua, joka tekisi halvalla. Mutta toisaalta, ehkä se onkin sen arvoista, jos omat hiukset eivät vaan kasva :)

  Jasmina: Clip onit on kuulemma kätevät juuri silloin tällöin käytettynä. Kuitenkin, ystäväni, joka käytti niitä päivittäin huomasi, että päähän alkoi ilmestymään muutaman kuukauden käytön jälkeen pientä "kaljuuntumista" tai no harventumista ehkäpä vielä toistaiseksi, mutta oon kuullut muiltakin huonoja kokemuksia pidemmällä käyttöajalla, joten vinkiksi vaan, että kannattaa käyttää vain silloin tällöin :)

  ReplyDelete
 16. Miten noi nauhapidennykset laitetaan päähän?

  ReplyDelete