29 Jan 2010

I'm dreaming of a white...spring!Olin hetken aikaa ihan pimennossa siitä, mitä seuraavaksi haluan kotiini, mutta varmaankin viime viikon 5 päivän sängyssä makaamisen ja seinään tuijottelemisen tai sitten valoisimpien päivien ja hiljalleen palailevan inspiraation ansiosta keksin muutamia juttuja ostoslistalleni. Valkoinen matto tulee beigen/hiekan värisen kaveriksi olohuoneeseen. Sitten tuollaista kolmehaaraista hopean väristä kynttilänjalkaa olen himoinnut jo miljoona vuotta, mutta se vain aina unohtuu jostain syystä, eikä sopivaa yksilöä vain ole kävellyt vastaan. Eilen löysinkin Sokokselta yhden kynttilänjalkaehdokkaan, mutta pitää käydä ainakin Stockalla vielä kurkistamassa valikoima. Vessaan haluaisin uuden peilin, joko samanlaisen kun aiemmin, mutta valkoisen tai ihan tumman, mutta koristeellisempi peilikin voisi käydä. Tuota Ikean tarjoilulautasta en ole myöskään vielä saanut.

Kuvat: Google, Ikea, Anttila

5 comments:

 1. Ihania juttuja! Noilla ei voi sisustus mennä kovin "pieleen" :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on joku valkoinen shabby chic kausi ollut meneillaan jo kauemman aikaa ja kaikki valkoinen lahtee kaupasta mukaan. Nyt kun meidan makkari on maalattu tummaksi, valkoiset peilit, tekstiilit, koriste-esineet ja taulut nayttaa tosi makeelta sita vasten. Pakko hakea toi tarjoiluvatikin! Meilla leivotaan usein kuppikakkuja ja talossa on kaksi rasavillia kissaa jotka tykkaa kuorrutteesta... Tulisi tarpeeseen.

  ReplyDelete
 3. Cherry:
  Niinpä, voi kun sais kaikki NYT HETI!!! :D

  Kitkat AKA Katz:
  Mullakin vähän, mut yritän hillitä sen verran, ettei koko kodista tuu sellaista shabby chic-kotia, vaan vain pieninä elementteinä näkyisi :)

  Oi, toi sopisi siihen tarkoitukseen täydellisesti =) Kissat saa kuolata lasin takaa kauniita leivoksia ;) (joita alkoi muuten juuri tehdä mieli, kiitos sinun!:D )

  ReplyDelete
 4. Tosi kauniita asioita. Itsekin ihailin tuota tarjoilulautasta jossain lehdessä j ailahduin positiivisesti, kun huomasin, että se on Ikeasta!

  ReplyDelete
 5. Alma: Ainakin Kaikkien Aikojen Joulu- lehdessä toi oli :) Toi on kyllä saatava, harmittaa etten ostanut sitä syksyllä, kun kävin Vantaan Ikeassa, sen jälkeen oon käynyt Espoossa, mut siellä noita ei ole :/

  ReplyDelete