25 Jan 2010

My B'day


Joka vuosi olen järjestänyt itselleni synttäribileet, vaikka tiedän, että olen aina hermoromahduksen partaalla 24h putkeen, ennen juhlien alkamista. Vannon joka kerta synttäreiden, vappujuhlien, pikkujoulujen, rapujuhlien jne. etten pidä enää yksiäkään juhlia. Silti haluan aina juhlia. Ajattelin, että 25-vuotissynttärit olisivat isoimmat ja parhaimmat ikinä, mutta tänä vuonna en olekaan suunnitellut mitään ihmeellistä. Huonoin syntymäpäivälahja on kuitenkin palata töihin 3 päivän sairasloman jälkeen, jolloin töitä on kasaantunut niin, että aivot luultavasti pamahtaa, en ole ainakaan puoli viiteen asti siis hymyilevä synttärisankari. Mun mielestä pitäis olla sellainen laki, että synttärisankarilla on aina vapaapäivä! Koitetaan kuitenkin selvitä joten kuten tästä päivästä, niin pääsee ehkä illalla rentoutumaan :) Ainiin, koitan ehtiä laittaa arvonnan tuloksen tänään! Mut viimeistään huomenna!

Kuvat viime vuoden synttäribileistäni, jotka olivat yhdet kivoimmista ♥

10 comments:

 1. Ihanaa kun olet aina vaivautunut järjestämään juhlia. Ne ovat kivoja ja tykään itsekin järjestellä mutta hermoromahdus meinaa yleensä tulla. En ole muutamaan vuoteen itse järjestänyt mitään kekkereitä muuta kun vanhemmat on käynyt kahvilla ja olenkin miettinyt että voisi välillä taas jotain järkkäillä.

  Oikein mukavaa synttäripäivää ja paljon onnea!

  ReplyDelete
 2. Paljon Onnea!! Illalla sitten hemmottelet jotenkin itseäs! :)

  ReplyDelete
 3. Reetta:
  Kiitoksia paljon! =)
  Saa nähdä jääkö tämä rauhallisempi synttäreiden vietto tavaksi, nythän sitä vasta saa tietää, miltä se tuntuu ;)

  Maria:
  Kiitoksiaaaaaaaa! =) Yritetään, hih ;)

  ReplyDelete
 4. Hyvää syntymäpäivää<3

  En tienny, että oot 85, luulin sua mun ikäseks! :D Nii ja miks mua ei oo kutsuttu juhliin, sikamaista!:D

  ReplyDelete
 5. Pipari: Hih, kiitos Piprunen<3 :)
  No, en oo hirveesti mainostanu mun ikää, kun sit lukijat vois luulla et mulla on ryppyjä ja kävelykeppi;D Mut ei oo oikeesti kumpiakaan!!! :D

  No oisin tietty kutsunut sut, mut en tiedä pidänkö juhlia...vielä ;)

  ReplyDelete
 6. Hyvää syntymäpäivää toivottelen myös! <3

  Sähän oot vielä nuori, musta tuntuu että mulla on jo rypyt ja kävelykeppikin ihan kohta :D

  ReplyDelete
 7. Hanna: Kiitos Hanna<3 Haha! No ehkä mäkin oon huomannut silmäkulmassa välillä joitain outoja viivoja aina kun nauran ja ne näyttää selvemmiltä kuin aiemmin, vaikka näkökin on luultavasti vaan heikentynyt :D Kohta pitääkin siis varata ensimmäinen aika botoxklinikalle! No ei kai :D

  ReplyDelete
 8. Hyvää syntymäpäivää :)

  Itselläni on kans aina kauhea paniikki ja kiire noiden juhlien kanssa, mutta sitten kun juhlat alkavat niin kaikki se järjestämisestä aiheutunut stressi häviää...mieskin on moneen kertaan todennut, että nämä on viimeiset bileet jotka järjestetään. Toisaalta nykyään olen hieman laskenut riimaa juhlien suhteen, jotta pääsisin itse helpommalla mutta silti "tyylistä" en tingi.

  Mielestäni juhlia on liian harvoin, joten mukavaa piristystä se tuo tähän normaaliin arkeen:D

  ReplyDelete
 9. Mary:
  Niinpä, juhlat on tosiaan ihania! Varsinkin tässä pimeässä ja kylmässä maassa ne tulee ehdottomasti tarpeen :) Ja vaikka se stressi onkin aina kauheaa, niin kyllä sitten kun saa ensimmäisen lasin kuohuvaa käteen alkaa itsekin rentoutumaan ;)

  hants:
  Kiitosksiaaaaa! =)

  ReplyDelete