11 Jan 2010

Sthlm ♥

Ooh, vihdoin selvitty Tukholman reissusta.Varoitus: Minulla ei ollut järkkäriä reissussa vaan tavallinen digipokkari ja kännykamera. Lauantaina siis tultiin, mutta se päivä menikin KOKONAAN sängyssä. Väsymys oli järkyttävä sillä laivalla tuli nukuttua about 6+3,5h, miten niin piti olla alunperin sivistynyt mummoristeily? :D

Kun päästiin laivaan lähti työvaatteet aika nopeasti vaihtoon ja lämpörullat käpertyivät päähän. Sitten tuli jo jano ja suunnattiin Taxfreehen. Sieltä lähti parin muutaman vesipullon lisäksi mukaan karpalon, limen, cokiksen ja  energiajuoman makuisia juomia sekä yksi Maraboun appelsiinikrokanttisuklaalevy. Jostain syystä tästä illasta ei oo paljoa kuvia, mutta nukkumassa oltiin jo ennen kolmea.
Aamulla herättiin puoli tuntia ennen laivan saapumista satamaan ja söin särkylääkettä aamupalaksi. Tehokasta!
Ulkona oli -14 ..hrrrrrr! Lähettiin kävelee Folkungagatania eteenpäin ja oltiin suunnistamassa suoraan H&M:ään ostamaan sukkiksia, koska jäädyin.
Kierreltiin sitten Södermalmilla ympäriinsä ja aika meni älyttömän nopeasti.

Päädyttiin sitten Götgatanille ja tarkoitus oli mennä katu nopeasti läpi...ainoastaan tarkoitus.
Photobucket
Toi American Apparelin pitsihaalari oli aika siisti, mut en oikein keksinyt sille mitään käyttöä.
Photobucket

Photobucket
Käytiin mm. American apparelissa, Monkissa, Bik bokissa ja monissa muissa kaupoissa, jonka nimiä en muista.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Götgatanilta löydettiin sit jotain, mikä meinas lähteä mukaan, mut ei sit raaskittu kuitenkaan :D
Photobucket
Huomattiin yhtäkkiä, että kello oli mennyt kolme tuntia eteenpäin ja alettiin kiirehtiä keskustaan Gamla stanin kautta.
Photobucket
Ylitettiin katu ruotsalaisittain ;D
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Sitten päädyttiin Gallerianiin ja kello oli läheni jo kolmea, eli meillä oli about 2,5tuntia aikaa ennen kun laiva lähtisi.
Photobucket

Photobucket
Ihan sairas kiire, juostiin kauppoja läpi, mutta en päätynyt edes sovituskoppiin asti, koska en löytänyt mitään NIIN ihanaa. Paitsi NÄÄÄÄÄ! Oasiksen legginsit=PERFECT!!! Rakastuin noihin, mutta mun pitää kyllä sulatella noiden hintaa. Vaikka ne on sairaan siistit, niin ne oli kuitenkin vaan legginsit eikä niillä olis käyttöä arkisin. Maksoi 70e....Oisko joku tuttu Oasiksessa töissä, mikä teillä on henksuale? ;DNo, sit oli pakko kuolata  taas näitä ihania konvehteja. En kuitenkaan ostanut niitä.


Ostin kyllä yhden muffinsin, NAMMMMMM!

Photobucket
Sit päästiin Burger Kingiin syömään, koska siellä sai myös hampparin gluteenittomana ystävälleni. Syötiin yhdet hampparit ja yhteiset ranet ja sitten kello olikin jo niin paljon, että meille tuli kiire laivaan. Käytiin pikaisesti Åhlensilla kaupassa ostamassa ystävälleni gluteenitonta leipää ja sit oli pakko jo lähteä kävelemään takaisin laivaan. Kävin yhteensä 20 turistiliikkeessä, koska metsästin tietynlaisia SWE-sukkia, mutta en löytänyt :D
Photobucket
Vitamiinivettä kuolleelle ja viimeistään toi muffinssi herätti mut henkiin.
Photobucket
Mun ostossaalis oli reissun floppi. Eli en ostanut mitään, koska ajattelin, että ostan kuitenkin jotain muuta ja sitten en ostanutkaan, koska en päässyt käymään puolissakaan paikoissa, joissa olisin halunnut. Tän ihanakuvioisen mekon ostin GT:stä.
Photobucket
Ja nää nahkahanskat oli tarjouksessa vain 5euroa, joten ne lähti samantien mukaan. Noita käytän varmaan lämpimämmillä ilmoilla aina kun käyn juhlimassa.
Photobucket
Sit toinen ostos, jota piti ihan ruotsista asti lähteä hakemaan oli nämä sukkahousut. Olen nähnyt näitä Vero modassa mallinukkejen päällä, mutta yhestäkään liikkeestä en löytänyt juuri näitä sukkiksia vaan vieressä on ollut aina toisia pitsisukkiksia. Saatte varmasti myöhemmin paremman kuvan näistä :)
Photobucket


Photobucket
Sit vedin päikkärit ennen kuin jatkettiin sitä mihin oltiin edellisenä iltana jääty. Käytiin jopa yläkerran clubilla katsomassa lauluesitystä ja tanssimassa.
Photobucket
Sit oli nälkä! Seuraavana yönä oltiin pilkkuun asti baarissa ja sen jälkeen kun kaverini meni nukkumaan päädyin vielä hengailemaan yhden suomalaisen ja muutaman ruotsalaisen kanssa. Jaksoin aamukuuteen, kunnes oli pakko hipsiä hyttiin nukkumaan :D

Photobucket

Photobucket
Ei siis ehitty käydä puolissakaan mun suunnittelemissa paikoissa, koska aika vaan loppui kesken. Ostosten määrä jäi kieltämättä kyllä harmittamaan, mutta hauskaa meillä oli sitäkin enemmän ja onneksi Tukholmaan pääsee myöhemminkin, toivottavasti mahdollisimma pian!! :) Ihihiiii!

6 comments:

 1. Oasiksella on 20, 30 ja 50% henksualet riippuen ootko osa-aikainen, kokoaikainen vai myymäläpäällikkö ;) en oo siellä töissä:D

  ReplyDelete
 2. Pipari:
  Okei, kiitos tiedosta! :D Nyt vaan sit pitäis etsintäkuuluttaa jotain superystävällistä myymäläpäällikköä ;D

  ReplyDelete
 3. Kyllä ne särkylääkkeet välillä toimii aamupalana vallan hyvin :) Oi kun itsekkin pääsis jonnekkin reissuun, en oo ikinä ollut Tukholmassa mutta näyttääpi tosi kivalta :)

  ReplyDelete
 4. Täysin postiin liittymätön kommentti, mutta olisiko mitenkään mahdollista poistaa tuota lumisade juttua? Blogiasi on muuten kiva lukea, mutta tuo saa koneen tökkimään. :)

  ReplyDelete
 5. Kata:
  Mä otan yleensä vielä ihan varmuuden vuoksi n. 30min ennen kun herään, koska yleensä sen pahimman olon huomaa vasta kun on noussut ylös ;D Tukholmassa on ihanaa, kannattaa käydä siellä :)

  Anonymous:
  Ahaa, voi harmi :/ No, ehkäpä sen voi ottaa pois, kun ulkona on niin kaunista, pitkästä aikaa OIKEA talvi ihan Helsingissäkin asti =)

  ReplyDelete
 6. oppineet paljon

  ReplyDelete