16 Jan 2010

You and me could write a bad romance.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hattu: Made by me


Kaivoin tän hatun yksi päivä mun hattulaatikosta. Tein tän 2 vuotta sitten itse ja ihmiset tuijotti silloin aiiiii-ka paljon. Mitä enemmän kaksraitaverkkareita ja näkyvillä, sitä enemmän naaman vääntelyä, hah. Nyt tää menis ehkä paremmin, kun nää on kerta nyt muotiakin, mut saa nähdä tuleeko käyttöä;) Tykkään tosta silti,  mitä mieltä te olette?

P.S. Happy B'day Little Sister ♥ I Love You!

16 comments:

 1. Ihana toi hattu, sopii jotenki sulle tosi hyvin! Käytä ihmeessä! :)

  ReplyDelete
 2. Mun mielestä toi sopii sulle! Sä oletkin aina niin tyylikäs! :) <3

  ReplyDelete
 3. Ehkä sua tuijoteltiin ihailevasti, monihan tunnetusti katsoo pitkään vain sen vuoksi, että pitää näkemästään. Toi hattuhan on ihana, ja mä olisin ainakin katsonut pitkään ja ajatellut, että onpa magee.:)

  P

  ReplyDelete
 4. Hattu on kyllä ihan nätti ja lämpimän näköinen, mutta niin kovin venäläinen asuste on kyllä juuri tuon mallinen karvalakki! Eikä siinä sinänsä mitään pahaa ole, mutta...enpä tiedä. Jos muoti itärajan takaa iskee, niin...

  ReplyDelete
 5. Mistä toi takki on ja millon ostettu ? Ihana !

  ReplyDelete
 6. Voi miten nätti toi hattu on :) Ja sinä tietty myös :)

  ReplyDelete
 7. -nanna: Voi, kiitos paljon! =)

  Nantsu: Kiva kuulla, kiitos! :)

  Hanna: Oi, kiitos kauniista sanoista, hih :)

  Anonymous: Juu, taisi mua joku venäläiseksi kutsua, kun käytin tätä :D Se on ihme, että kaikille tulee siitä mieleen ensimmäisenä venäläinen asuste, vaikka karvahattuja käytetään paljon muuallakin. Suoraan sanottuna ns. stereotyyppinen tyyli ei sieltä iske lainkaan, menee usein hiukan överiksi koko kokonaisuus, mutta esim. juuri karvahatun voi mielestäni pukea monella tapaa - tyylikkäästi ja vähemmän tyylikkäästi :)

  ReplyDelete
 8. P: Voi kiitos :) Juu, myönnän, että kyllä itsekin, kun tuijotan, tuijotan yleensä ihailevasti enkä toisinpäin :) Ei varmasti kaikki pahalla katsonutkaan, mutta parit alaspäin katsomiset ainakin tunnistin selvästi :D Mut ne oli tosiaan sellaisia verkkari-ihmisiä, joille ei edes viitsisi nauraa takaisin, joten päätin vain hymyillä ;)

  Julia: Kiitti! Se on H&M:stä muutama talvi sitten ostettu :) Tykkään itsekin siitä kovasti edelleen :)

  Johanna: Hih, kiitos paljon Johanna! =)

  ReplyDelete
 9. Järisyttävän tyylikäs! Ihan kun suoraan jostain Park Avenuelta <3 Ihmiset jotka alentuu käyttämään väkivaltaverkkareita ei yleisesti heitä kovin fiksuja kommentteja mistään.. :P

  -Mrs Cupcake

  http://cupcakehousewife.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Mrs Cupcake:
  Ooooo, kiitos upeasta kohteliaisuudesta! =) Hihi, samaa mieltä oon kyllä verkkarihyypiöistä ;DD

  ReplyDelete
 11. Taru Tuomi:
  Oi, kiitos paljon! :)

  ReplyDelete
 12. Mun mielestä hieno! Suomalaisten junttien mulkoilusta ei kerta kaikkiaan kannata, eikä voi välittää, mikäli aikoo olla oma itsensä ja nauttia elämästään. Itsellä on se "ongelma", että mitä siistimmin ja kalliimmin olen pukeutunut niin minua luullaan venäläiseksi ja keski-ikäiset naiset mittaavat halveksivasti häpeilemättä katseillaan ja pari kertaa on jopa kommentoitu ihan ääneen, joten olen saanut ihan sanallisen varmistuksen, että minua todellakin luullaan venäläiseksi. Olen tumma, puolipitkät hiukset ja hoikka. Piirteet hivenen eksoottiset vaikka täysin suomalainen olenkin. "Ongelmaa" ei ole jos kuljen toppatakissa ja silmälaseissa, mutta meikattuna ja siistinä on liikaa joillekin suomalaisille. ;-)

  ReplyDelete
 13. Anonymous: Kiitos :) Juu samaa mieltä oon! :) Mäkin olen pari kertaa kuullut sanan "Venäläinen.." negatiivisella äänensävyllä, kun olen kävellyt ohi :D Toisella kertaa mulla ei ollut kun punainen trenssi ja sairaan isot hiukset (sellaset Beyonce-tyyliset tupeeratut kiharat), mustat legginsit ja mustat tavalliset avokaskorkkarit :D Se oli sit jollekin siivousluudan näköiselle keski-ikäiselle henkilölle liikaa :D Olen joutunut käyttämään tennareita nyt muutaman viikon kipeän jalkani takia ja huomaan, että monet tuijottaa niitä täällä Helsingissä (no, ne ei todellakaan oo mitkään hienot, mutta teineillä samanlaisia näkee paljonkin), mutta Tukholmassa niitä katsottiin nenän vartta pitkin vain 2 kertaa ja voitko uskoa, että molemmat paljastuikin SUOMALAISIKSI? :D Vaikka Helsinkiä niin paljon rakastankin, niin on tääkin yksi käpykylä ;) Ei pidä kyllä todellakaan välittää tollasista! :)

  ReplyDelete