2 Feb 2010

He was a bore, a true chore and I still wonder why I ever wanted to see him more.

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Kaivoin vanhoja laatikoita. Vaikka oon heittänyt pois melkein kaiken turhan, niin mm. tällaisia löytyi. Nää on vaan sellasia rakkaita muistoja. Nää oli teini-ikäisenä (15-18v) kovaa kamaa. Mun Globen skeittikengissä oli mm. sarvet noista piikeistä pari vuotta. Sit yks poika uudesta koulusta matki mua ja juoksi piiloon, kun näki, että mä näin ne, LOL :D Mun takin hupussa oli myös sarvet noista.( Huom. en ollut mikään gootti, vaan enemmänkin lissurokkari...ajattelin vaan manita...:D)  En tajuu, mitä oisin tehnyt sillon jos oisin päässyt aikakoneella tämän päivän Gina Tricottiin shoppailemaan ruutupaitoja, halpoja niittilaukkuja, rikottuja PILLIfarkkuja ja wetlookleggareita! Sillon oli paljon huonompi muoti sen rokkityylin ylläpitämiseen. Micmacilta onneks löytyi mm. mustat satiinihousut ja wetlooktyyliset stcrethhousut. Piikit hupusta 19-vuotiaana, kun rakastuin Burberry-kaulahuiviseen "naapurinpoikaan". Vaikka tyylini onkin muuttunut todella paljon teiniajoista, niin silti rokkityyli sytyttää edelleen. Biletyyliin on helpompi yhdistää rokkeja juttuja, mutta arkityyliin se on omalla kohdalla haastavampaa, vaikka tällä hetkellä onkin juuri hyvä tarjonta. Pitää siis hamstrata nyt pikkujuttuja. Mietinkin saiskohan noistakin ehkä jotain kivaa pientä kehitettyä...ketjuista ainakin sais ja niitä multa löytyy iso kasa lisääkin :)

7 comments:

 1. Ajattelin eka et mikäköhä angst-postaus tääki on:D:D

  ReplyDelete
 2. Anonymous: Hah, joo ei oo :DDD Toi on ihan hyvä biisi, eikä ollenkaan angst, jos kuulee melodian ;) The Do- Stay (just a little bit more)

  ReplyDelete
 3. Olisi tosi kiva, jos tekisit sellaisen postauksen, jossa olisi kuvia sun tyylistä nuorempana :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on sama homma, että tyyli on muuttunut iän myötä todella paljon. Mulla on ollu hippikeijukausi ja goottikausi, mutta nyt ollaan jossain ihan päinvastaisessa :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Hmmm, mulla taitaa olla kuvia lähinnä 20 veestä ylöspäin ja niistäkin on suurin osa varmaan kasvokuvia. Hiustyylit postauksen oon joskus tehnyt aiemmassa blogissani, mutta ehkä voin selailla kuva-albumeita ja katsoa, jos keksisin jotain ;)

  Noora: Sama täällä! Ja sitä kun aina luulee sillon 16-vuotiaana "löytäneensä oman tyylinsä", mut niin ne vanhemmat vaan on aina oikeessa ja se tyyli vaan jotenkin muuttuu :D Ja voi yhtä hyvin vieläkin muuttua monta kertaa - ja mikäs sen kivempaa ;)

  ReplyDelete
 6. Ihania niittikasoja! mäkin just mietin yhtenä päivänä et miten helppoa ois ollu hakee vaan Kouvolan H&M:stä ne niittivyöt ja laukut, tai tilailla erilaisista nettikaupoista kaikki rokkikamat,eikä ois tarvinnu aina matkustaa Helsinkiin Shop Tetuaniin(LOL:D) hamstraamaan sitä katu-uskottavaa tavaraa. Mutta oli sekin kyllä hienoa aikaa :')
  Ja ainiin Ninnu täällä kommentoi ;D

  ReplyDelete
 7. Ninnu: Hihi! NIINPÄ!!!!! :D Joo Tetuanista oon mäkin noista suurimman osan ostanut :D Se oli sillon kyl rokkareiden ainut toivo, jopa Helsingissä ;D Mua harmitti aina etten ostanu sitä luotivyötä, mitenkähän se sopis tän hetkisen tyylin kanssa? Vois olla kyllä aika kovis jonkun bilemekon ja blondien kiharien kanssa, hmmmm ;)

  ReplyDelete