11 Feb 2010

Kyselytulokset

Photobucket
Jee, on jo torstai eli voiton puolella ollaan työviikossa ;) Lauantaina menen Porvooseen laittamaan kaverini hiuksia ja hän lupasi kokkailla jotain hyvää ruokaa, nam - can't wait! Niin ja toki on kiva päästä ihanaan Porvooseen. Jos muuttaisin joskus pois Helsingistä tai Espoosta, niin muuttaisin luultavimmin Porvooseen (Suomen sisällä) :) Mitkä on teidän suosikkipaikkoja Suomessa? Ainiin, huusin muuten tässä yksi päivä huuto.netissä jotain ja myyjä oli ihan varmasti blogini, ainakin entisen blogini lukija, mutta en uskaltanut sysyä sitä häneltä, hih! ;)
Photobucket
Olin aivan unohtanut kyselyn tulokset, eli kysyin pari viikkoa sitten; mikä kiinnostaa blogissani eniten ja tulos oli seuraavanlainen:

Sisustusjuttujen suosio ei tavallaan yllättänyt, mutta vaate/asustekategoria kyllä hieman, sillä sen ero sisustusjuttuihin ei ollut suuri. Luulin, että olisi ollut suurempi. Ajattelinkin tehdä näistä suosituimmista kategorioista vielä tarkentavan 24 tunnin pikakyselyn sivupalkin ylälaitaan - kiitos vastaajille! :)   

13 comments:

 1. Porvoo on ihana paikka, varsinkin vanha kaupunki ja saaristo <3

  Rakastan Suomessa ihan ensteks eniten kyllä Hankoa!
  Perässä saavat seurata Turun saaristo mm. Korppoo, Tammisaari, Rauman vanha kaupunki, Sipoo.. onhan näitä :)

  Taitavat olla aika romanttisia paikkoja kaikki, mutta rakas meri lähellä.

  ReplyDelete
 2. Mä olisin vastannut Porvoo myös, se on niin kaunis, hyvällä paikalla ja meren lähellä:)
  Muuten olen myös "rannikkoihmisiä", vaikka opiskelen keski-Suomessa tällä hetkellä, onneksi porukat asuu rannikolla. Lempipaikkoja _kesäisin_ on ehdottomasti Turku, Turun saaristo, Kotka ja Hanko :)

  ReplyDelete
 3. Le Petit Princesse:
  Mulla on myös Tammisaari mun TOP 5 listalla, se vanha kaupunki on aivan ihana! Ja Hanko kuuluu myös suosikkeihin! =) Mäkäin tykkään, että meri on tarpeeksi lähellä, jotenkin en voisi kuvitella asuvani sisämaassa, kun on aina asunut meren lähellä :)

  ReplyDelete
 4. MillaS: Turku on myös paikka, johon voisin muuttaa, mutta Porvoo menee kyllä ohi sen kauneudellaan, oooh :) Samoja paikkoja löytyy listoilta näköjään ;)

  ReplyDelete
 5. Kesäinen Turku tai luminen lappi ja tähtitaivas, siinä lempparipaikat =)

  ReplyDelete
 6. Kesäinen Turku tai luminen lappi ja tähtitaivas, siinä lempparipaikat =)

  ReplyDelete
 7. minä odotan vaan kovasti pois pääsyä tääältä porvoosta aaaa tuppukylä:DD

  ReplyDelete
 8. Inna: Molemmat kuulostaa ihanalta! :)

  Anonymous: :D Ootko asunut kauankin siellä? Musta tuntuu, että aina missä sitä asuukin, niin alkaa muutamassa vuodessa tuntumaan kaikki paikat tuppukyliltä, jopa koko pääkaupunkiseutu, hih ;)

  ReplyDelete
 9. Vähänkö Porvoo ois ihana, mutta taidan kuitenki pysyä täällä Lauttasaaressa ;) Liian harvoin tulee kuitenkaan Porvoossa käytyä.

  Mä sain eilen illalla ne saappaat! Aivan IHANAT! <3 Ovat kyllä sirot ja tosi siistit. Ei tule sellaista kumisaapas fiilistä, kyllä noilla kestää keskustaan lähteä ;D
  Otin koon 37 (yleensä 36/37 riippuen kengästä, mut 36 ois ollu noissa pieni).
  Oon miettiny omaa blogia, mut vähän pelottaa osaanko koodailla ja apua... Mä en tajuu mitää :D Ehkä mä joku päivä tässä alan testaileen, katotaa tuleeko siitä mitään :D
  Millanen kamera sulla on?
  Miten muuten saa sydämen ettei tarvi laittaa <3 ?

  ReplyDelete
 10. Niin ja kyl sen koodauksen jne. oppii sitten kokeilemalla, et alappas harjoittelemaan vaan ;)

  ReplyDelete
 11. Hanna:
  Niinpä, mäkin pysyttelen täällä Etelä-Helsingissä vielä toistaiseksi, mutta mistä sitä koskaan tietää, minne sitten vanhempana haluaa ;)

  Iiih, kiva kuulla, että oli hyvät! =) Voi että, munkin saapaskuume kasvaa! Onneks sul ei siis oo (ainakaan vielä) siis sitä bogia ;)

  Mul on Nikon D40 järkkäri (mut välillä mietin, et ois pitänyt valita Canon) ja sitten kamerakänny ja siskon HUONO digipokkari on auttanut mua välillä, kun en jaksa järkkäriä raahailla iana mukaan. Mun oma digikamera hajos joskus vähän yli vuos sitten enkä oo saanut vieläkään ostettua uutta (kun kuitenkin omistan jonkun kameran) mut kyllä sellanenkin pitää hankkia, varmaankin ennen kesää :)

  Sydämen saa painamalla ALT:ia ja kolmosta noista sivunumeroista (ei ylänumeroista) :D ☻♥♠♣♦♥☺•◘○

  ReplyDelete
 12. Kiitos, nyt mä osaan tehdä sydämen ♥ hih. Mun pitää ehdottomasti ostaa seuraavaksi kunnon kamera, ei tuu muuten tarpeeksi selkeitä kuvia, toi mun nykyinen on ihan surkea :(
  Sit vaan blogia miettimään ;)
  Kivaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
 13. Hanna: Jee! ♥ Joo kameran on hyvä olla hyvä, mullakin menee aina hermot kaikkiin lelukameroihin, vaikka ei tää mun järkkärikään mikään pro oo, mut kelpaa :)

  Kiitos! Samoin sulle - kohta Porvooseen!! =)

  ReplyDelete