25 Feb 2010

Lamppulamppu

Mä löysin jotain iiiiiiiiiiiiiiihanaa, minkälaista olen ideoinut jo kauan. Iso hehkulamppukattolamppu! Mistä löytäisin vastaavanlaisen? En ole koskaan törmännyt tuollaiseen, mutta päässäni olen kuvitellut erilaisia versioita isoista lamppulampuista ja tuo on aika lähellä täydellistä! Tietenkin joltain tunnetulta suunnittelijalta löytyy juuri tuollainen lamppu ja olen totaalisen out, kun en vaan tiedä sitä... mutta siitä huolimatta: haluan! :D Kelpaisi muuten koko tuo koti mulle myös! ;)

20 comments:

 1. Heippa! kurkkaappa MUUTOn mallistoa, sieltä vois löytyä juurikin tuollainen :)

  ReplyDelete
 2. Moi,

  Tuollainen hehkulamppulamppulamppu on kyllä ihana! Täältä niitä saa: http://www.finnishdesignshop.com/valaisimet-muuto-e27-c-23_526.html?language=fi&country=72

  ReplyDelete
 3. Näitä on Kämp galleriassa yhdessä sisutusliikkeessä, ja sitten itse oon ostanut stockan lamppuosastolta pelkän lampun joka on melkein tuon kokoinen ja maksoi joku 8e, se roikkuu eteisessä (se on kai oikeasti tarkoitettu jonku lampun sisälle mutta hälläväliä):)

  ReplyDelete
 4. http://www.finnishdesignshop.com/e27-socket-lamp-grey-p-3165.html?osCsid=smej8df7082779tlk09gsu4v16?language=en&country=72 :)

  ReplyDelete
 5. http://www.finnishdesignshop.com/valaisimet-muuto-e27-c-23_526.html?language=fi&country=72&source=adwords&gclid=CI_g_t-qjaACFcor3godOh7ndQ

  siinähän se.

  ReplyDelete
 6. http://www.finnishdesignshop.com/e27-lamppu-harmaa-p-3165.html?language=fi&country=72

  ReplyDelete
 7. Saara , Nokkonen, Violetti, Amy ja Pee: Kiitos erittäin paljon tuosta vinkistä! Ihanaa, kun on noin auttavaisia lukijoita!! Tuo Muutos vastaakin aika paljon tuota kuvassa olevaa =) Minkälainenkohan elinikä tuolla lampulla on? Kun eikös se ole kuitenkin vain lamppu? :o

  Nanu: Kiitos molemmista vinkeistä oikein paljon!! =) Pitääkin käydä kurkkaamassa molemmat vaihtoehdot ;)

  ReplyDelete
 8. Myös ikeasta kannattaa käydä katsomassa: Siellä myydään tuollaisia mustia lampunjohtoja, ja kun siihen kiinnittää iiiison energiansäästölampun (myös ikeasta) niin näyttää aivan samalle. eikä maksa kuin jotain 5 euroa varmaankin. :)

  ReplyDelete
 9. Adalmina: Totta! Tuollainen johto mulla onkin jo Ikeasta valkosena ja mustana, mutta en oo vaan löytänyt tuollaista kirkasta isoa lamppua :/ Ainoastaan mattapintaisia oon nähnyt, mutta ehkä niitä kirkkaitakin jostain saa - pitää kysellä :) Tänään näin Mangon ikkunassa samantapaisen lampun muuten :)

  ReplyDelete
 10. Hei, loistavaa! Mä kiinnitin noissa (Alvhem:)) kuvissa ihan samaan huomiota!!! Voisko olla se muuton valaisin? Niillä on tosiaan ainakin pöytä ja jalkalamppuina tuollaisia ihanan simppeleitä lamppusia. Me like it too!!!

  ReplyDelete
 11. Aika makee! Siis jos toi ei oo niin kirkas, ettei nää puoleen tuntiin mitään, kun vähän vilasee ;)
  Hei, ottaisin kyllä ton kämpänki ;)

  ReplyDelete
 12. On kyllä tyylikäs lamppu, voisin sijoittaa sen esimerkiksi ruokailupöydän yläpuolelle.

  ReplyDelete
 13. Alma: Se on todella samannäköinen, muta poikkeaa hieman Muutosta mielestäni :) Jokatapauksessa aivan ihana, noita kun olis muutama jonossa esim. keittiössä, nam :)

  Cherry: Haha, niimpä! :D Kämppä kelpais mullekkiiii!!! =)

  Happy Place: Mä oon miettinyt ihan samaa paikkaa omassa kodissani ;) Toi on aivan ihana!

  ReplyDelete
 14. Tuntuuks susta joskus siltä, että mä saastutan sun kommenttiboxeja :D

  ReplyDelete
 15. Pipari: No ei viel...mut teen sit rikosilmotuksen susta ku alkaa tuntuu, LOL :DD

  ReplyDelete
 16. Tampereella Ojakadulla olevassa lamppuliikkeessä oli ainakin syksyllä juuri tuollainen, itsekin sitä katselin :)

  ReplyDelete
 17. www.spazio.fi löytyy muutakin ihanaa :)

  ReplyDelete
 18. Anonymous:
  Harmi, että ei tule oikein vierailtua siellä päin :/

  Anonymous: Kiitos vinkistä! =)

  ReplyDelete