16 Feb 2010

Porvoo

Tässä muutama kuva launtain Porvoon visiitistä :) Kävimme pyörähtämässä vanhassa kaupungissa suklaatehtaassa, Brunbergilla ja käytiin myös kaikki mahdolliset sisustusliikkeet äkkiä läpi, jotka siinä tunnin reissulla tuli vastaan. Rakastan niitä pieniä sisustusputiikkeja ja oisin voinut kotiuttaa sieltä paljonkin kaikkea, mutta ostokseni jäivät niin minimiin, mutta suunniteltiinkin jo seuraavaa Porvoo-ostosreissua! :) Täähän oli siis pääasiassa hiustenlaitto- ja kyläilyreissu ;) 

Suklaatehtaasta maistettiin konvehdit ja kiitos vaan aamupalaksi jääneestä muffinsistakin ;)

Meinasin ostaa 100 suukon laatikon täältä hintaan 13e, mutta maltoin mieleni, koska kesään on niin vähän aikaa ;DD Ostin sen sijaan työkaverille kilon makeisia.

Täältä ostin kiva tiskirätin, jonka näette keittiöpostauksessani, kunhan saan sen kokonaan valmiiksi :)


Kävimme Cafe Helmissä kahvilla, teellä, kaakaolla. laskiaispullalla, Runebergin tortulla ja porkkanakakulla.


Mä valitsin laten ja porkkanakakun, naaaam<3

Kaverini osti tällaisen aivan ihanan lyhdyn :)

Illalliseksi meille oli racletteja ja ihanan maukasta kookosbanaanijuomaa (jossa oli varmaan jotain muutaki, minkä nyt unohdin). Ystäväni asui miehensä kanssa aivan ihanassa isossa talossa, en tiennytkään, että meillä on niin samanlainen tyyli. Paljon valkoista, sopivasti tummaa puuta ja pikkuhitunen shabby chiciä muutamissa sisustusesineissä. Aikaa ei tällä kertaa riittänyt, mutta ehkä saan joskus ottaa pari kuvaa asunnosta tänne blogiini ;) Mulle tuli sellainen olo, että vaikka oonkin ihan kaupunki-ihminen ja rakastan kaupunkia, niin ehkä n. 10 vuoden päästä mut ois helppo puhua ympäri muuttamaan Porvooseen taloon, hih! :)

9 comments:

 1. Upeita kuvia! En ole koskaan käynyt Porvoossa mutta haluaisin. Aivan ihania nuo pikkuliikkeet ja viihtyisän oloiset kahvilat. Ihan kun olisi ulkomailla, koska ei joka paikassa Suomessa ole tuollaista tunnelmaa.

  ReplyDelete
 2. Porvoon vanhassa kaupungissa on tosiaan kaunista.. Taisin itsekin silloin olla muuttamassa Porvooseen :) Nyt kun ajattelee niin ehkä kuitenkin vähän liian pieni paikka mulle, shoppaileen ainakin pitäis lähteä aina muualle!

  ReplyDelete
 3. Porvoo on kyllä kaunis paikka. Pieni, mutta silti niin elävä kaupunki. Ihania herkkuja, nam.:) Hei, mut reilu tyyppi: itse et osta suklaasuukkoja, mutta työkaverille kilon karkkia.:) Hihii.

  ReplyDelete
 4. Unelman näköistä.. :)

  ReplyDelete
 5. Mun on pakko päästä pian Porvooseen. Liina Interior on ainakin kauppa missä haluaisin käydä. Viime kerralla mä vaan keskityin suklaan ostamiseen, meni kaikki muu vähän ohi :D

  ReplyDelete
 6. Reetta: Kannattaa ehdottomasti käydä! Kesäinen Porvoo on ehkä kaunein!! =) Ja putiikit on todella ihania!

  Maria: Hih :D Joo, olis se varmaan nyt vielä munkin makuun liian pieni, mut ei voi tietää jos isompana haluaiskin vähän "asettua" :D

  Alma: Niinpä! :) Noooo, myönnetään, että työkaveri oli toivonut niitä ja maksoi kyllä kaiken takas, et ei ollu ihan mikään yllätysostos, heh ;D Mut nyt kyl harmittaa etten ostanut niitä pusuja itelleni ;(

  MiMi: Eikö ookkin! =) (Vaikka kamerakin pitäis käydä puhdistamassa, kun tulee niin epäselviä kuvia)

  Hanna: Se on ihana kauppa, oisin voinut ostaa sieltä melkein kaiken!! :D Mun pitää panostaa seuraavan kerran myös siihen suklaapuoleen! Tai sitten suukkopuoleen! :D

  ReplyDelete
 7. AAAh rakastan Porvoota ja ihan liian vähän oon päässyt sinne käymään. Siellä pitäis käydä jokaisena vuodenaikana kuvailemassa ja katsomassa millanen se tunnelma on silloin. Kesällä ja talvella niin erilaista, mutta aina jotenkin romanttista ja kaunista <3 Tosi upeita kuvia!

  ReplyDelete