27 Mar 2010

Cookien tuhoisa kynsisalonki ;'(

Valkoinen rakkauskylpytakki.
Olen ottanut tämän aamun eeeeerittäin rennosti ja tajusin juuri, että minun oli tarkoitus olla jo muutama tunti sitten kaupungilla. No, lähen ihan juuri. Sain tänään suurella vaivalla poistettua vanhat geelit pois kynsistä ja samalla kävi pieni onnettomuus. Laitoin kynsilakanpoistoaineen korkin senkin päälle ja vaikka siinä ei ollut poistoainetta, niin näköjään sen myrkyn höyryt on niin vahvoja, että ne sulatti ympyrän muotoisen jäljen maaliin :( Sitten tietenkin hätäisesti pyyhkäisin sitä kohtaa ja pahensin asiaa entisestään ja maalit levisi jotenkin ja nyt siinä on 2cm pitkä naarmu. Kyllä harmitti tosi paljon, mutta nyt olen jo rauhoittunut, sillä ainahan kaiken voi maalata! Tuntuu välillä, että mun maalausprojektit ei lopu ikinä, vaikka aina luulenkin, ettei niitä enää tule. No, ainakaan ei tarvii enää kattoa vanhoja rumia kynsiä. Olen aika huono käyttämään kynsissä räikeitä värejä, mitä nyt räikeää pinkkiä joskus bileviikonloppuisin, mutta nyt päätin laittaa läpikuultavan vaaleanpunaisen päälle kullanhohtoista kimalletta - aika rajut vai mitä? Nooot ;D No, toi kuva kyllä haalistaa niitä aikalailla, eli on ne oikeasti vähän näkyvämmät ;) Joo, minäpä lähen tästä kaupngille - hoi! :)

7 comments:

 1. Ihan söpöt kynnethän sieltä alta kuoriutui :) Huono tuuri sen senkin kanssa... Tollainen varmasti häiritsee silmää, kunnes sen korjaa :/

  ReplyDelete
 2. Tosi söpön väriset kynnet tuli! Miks mä en löydä mistään tollasta hilelakkaa...? :/

  ReplyDelete
 3. Nätit kynnet, kiva tuo hilelakka! :) Mulle kävi myös tuollainen kynsilakanpoistoaine-moka, sohvapöydän sävylakka vähän kärsi yhdestä kohtaa, mutta pöytä on kyllä jo niin "rustiikkinen" ettei se haitannut. Ja kuten sanoit, kaiken voi maalata.

  Sitä muovisesta "räsymatosta" jota haeskelit piti sanomani vielä, Etolassa bongasin tänään sellaista kokovalkoista, jota voi ostaa haluamansa pituisen palan ja sitten hapsuttaa itse ne päät. Tämä vaan vinkkinä jos etsintä on vielä kesken. :)

  ReplyDelete
 4. mäkää en löydä koskaa kivaa hilelakkaa, kaikki on vaa jotai sellasii mistä tulee ala-aste mieleen:D

  mulki kerran kävi kynsilakan kaa tollee, mut astianpesukoneen kanssa. siin on nyt päällä hirvee jälki:(

  ReplyDelete
 5. Nora: Kiitos :) joo, totta, kyllähän se häiritsee aina kun ohi kävelee, varsinkin kun on oikein pakko vilkaista sitä kohtaa :D :/

  V: Mä kävin eilen esim. Kicksissä ja näin siellä monta hilelakkaa =) Esim. Dependillä (valkoinen, hopea ja kulta) ja Mavalalla (hopea ja kulta) :)

  Eirene: Kiitos! =) Voi eiii, Ärsyttävää kyllä tuollainen :(

  Voi vitsit, missä Etolassa kävit :o Tossa lähelläkö? ;) Mä kävin Forumin Etolassa kurkkaamassa vähän aikaa sitten ja siellä ei ollut kuin valkoisia, joissa oli jotain punaisia tai keltaisia raitoja. Voi vitsiiii, kiitos kun kerroit, toivottavasti löydän =)

  Pipari: :D Mut Mavalalla ja Dependillä ainakin oli :) Kyllähän niistä pelkästään tuleekin vähän ala-aste mieleen, mut kun laittaa nätin sävyn alle, niin ehkä se sillä korjaantuu ;)

  Höh - osanottoni - tiedän miltä susta tuntuu! :(

  ReplyDelete
 6. Nätin väriset nuo kynnet :) Onko tuo kultakimalle minkä merkkistä? Voisin sillä kartuttaa omaa kynsilakkakokoelmaa.

  ReplyDelete
 7. Regret:
  Toi on joku random-merkki, en nyt muista, mutta en tiedä myydäänkö sitä enää missään...mä huomasin muuten, että vaikka toi näyttää eniten kullalta, niin siinä oli muitakin sävyjä, eli Max Factorilal oli ainakin samantapainen multicolor hilelakka, näin eilen :)

  ReplyDelete