25 Mar 2010

Highlights & Shades

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Joku aika sitten Charin postauksen ansiosta ehdin onnekkaiden mukaan MSCHIC:n 30euron lahjakorttikampanjaan. Kampanja muuttui kuitenkin nopeasti "verkkohyökkäyksen" ja "väärinkäytösten" vuoksi 30% alennukseksi. Ehdin kuitenkin tilata jo 30euron edestä pelkkien postikulujen hinnalla (toivottavasti kukaan ei saanut potkuja kampanjan toteutuksesta...) ja päädyin siis vihdoin kokeilemaan tätä merkkiä. Valikoimassa riitti vaikka mitä viehättävää, mutta päädyin kuitenkin varjostus- ja korostusväriin, joista etenkin varjostusväri on ollut listalla jo jonkin aikaa. Korostusvärin halusin, koska se näytti kevyemmälltä kuin jotkut vanhat korostusvärini. Eilen nämä siis saapuivat ja ehdinkin jo kokeilla niitä pikaisesti. Yhden kokeilukerran jälkeen tuotteet vaikuttaa ainakin lupaavilta ja saatan tulevaisuudessa ostaa muutakin MSCHIC:ltä. Korostusväri oli erityisesti mieleeni, mutta varjostusvärille minun täytyy hankkia vielä oikean kokoinen suti. Oletteko te tilanneet MSCHIC:ltä tai kokeilleet tuotteita, mitä pidätte?

15 comments:

 1. Haha, arvaa kuka tilasi aivan samat tuotteet :D Korostusväriä olen käyttänyt ahkerasti, varjostusväriä en ole vielä ehtinyt koittamaan.

  Vaikka on harmi, että eivät voineet pitää lupaamaansa kampanjaa yllä, niin kuitenkin voisin kuvitella tilaavani sieltä tuotteita uudestaan, sen verran olen noista pitänyt :)

  ReplyDelete
 2. Char: Hihii, mä taisin arvatakin sen jostain kommentista tai tekstistä, minkä luin muistaakseni sun blogista ;) Mä meinasin tilata myös poskipunan, mutta sit mietin, että entä jos tietokone vääristää sävyjä ja päädyin näihin, koska näissä ei ollut tavallaan valinnanvaraa :D

  Toi korostusväri on kyllä aivan ihana! :) Ja luulen, että tuo varjostusvärikin toimii, kunhan saan sen paremman sudin. Mäkin voisin ehkä sitä poskipunaa harkita seuraavaksi! :)

  ReplyDelete
 3. Itseltäni ko. firma meni boikottiin. Minusta on harvinaisen huonoa asiakaspalvelua, että jo sähköpostiini saama ja suuresti mainostettu 30 euron alekoodi ei toimi, ehtoja muutettiin useaan kertaan, eikä asiakaspalautteeseen reagoitu millään tavalla.

  Vastaavia tuotteita löytyy kumminkin monelta muultakin merkiltä.

  ReplyDelete
 4. Nipsuliini: Ymmärrän kyllä kantasi. Olihan se kampanja vähän harmillinen ja huonosti suunniteltu. Itsekin tein tilauksen pikavauhtia, sillä ajattelinkin sen loppuvan lyhyeen, kun tajuavat, että "antoivat" tuotteita "ilmaiseksi" :/

  Kieltämättä jäi vähän huono maku kampanjan toteutuksesta, mutta en voi silti kieltää pitäväni noista tuotteista :)

  ReplyDelete
 5. Mäkin suunnittelin silloin tilaavani, mutta en ollu oikeen varma mitä oisin tilannu ni se sitte jäi. Enkä tosiaan ollu kuullu mitään käyttökokemuksia kyseisen merkin tuotteista, joten senkin takia epäröin. toi korostusjuttu olis kyl varmaa hyvä!

  ReplyDelete
 6. Pipari: Mä olin miettinyt monta kertaa, että pitäis kokeilla, niin toi oli hyvä tilaisuus kokeilla edullisesti ja ihan tyytyväinen oon :) Toisaalta olisin luultavasti ostanut varjotusvärin muussa tapauksessa Make Up Storelta, jos alennusta ei olisi MSCHIC:llä ollut. Korostusväristä tykkään ja varmasti varjostusväristäkin, kunhan ostan eka paremman sudin sille! =)

  ReplyDelete
 7. Huojentavaa huomata, että muillakin toimitus on kestänyt näin kauan. Itse juuri blogissani kikuttelin kun ei tilausta näy eikä kuulu. Mutta jospa se sieltä...

  Itselleni kyseinen firma oli entuudestaan tuttu ja olen ollut tyytyväinen -siksi tuo epäonnistunut kampanja ei saanut minua boikotoimaan firmaa. Olen tilannut mm. voidemaisia luomivärejä jotka ovat suosikkejani :)

  ReplyDelete
 8. Suomalainen verkkokauppa, jossa toimitukset kestää yli kuukauden? Huh, todella hidasta. :o

  Itse en tajunnut tilata heti koodin saatuani ja seuraavana päivänä olikin koko homma muutettu. Jäi sen verran huono maku, että en sitten tilannut mitään, vaikka olisin varmaan tilannutkin yli 30 eurolla. Voisivat opiskella siellä hieman kampanjoiden toteutuksesta. :D Luulisi, että nykypäivänä verkkokauppa ymmärtäisi internetin ihmemaan merkityksen ja olisi etukäteen tajunnut kuinka tieto leviää..

  ReplyDelete
 9. Olen ihan samaa mieltä Nipsuliinin kanssa, että boikottiin meni koko firma. Jos itselläni olisi firma, niin ei minulla olisi edes pokkaa mennä vaihtelemaan alennuksia noin. Sen verran pitäisi olla laskupäätä, että osaisi laskea tuollaisen alennuksen olevan taloudellisesti kannattamatonta. :D

  ReplyDelete
 10. Mä en ole vielä saanut tilaustani.. :( Onneksi siitä on vaan yli kk kun tilasin! :D Oli muuten ihan vika kerta kun tilaan koko puljusta yhtään mitään. Saitko jotain vahvistusviestiä että tilaus on lähetetty?

  ReplyDelete
 11. Anttis: Vähän itsekin ihmettelin, missä tuotteet viipyvät, mutta onhan se ymmärrettävää tuon pieleen menneen kampanjan takia. Heh, yleensä kampanja juuri oonistuu, kun saadaa PALJON uusia asiakkaita, mutta tässä tapauksessa taisi käydä toisin...
  Mäkin haluisin ehkä kokeilla niitä voidemaisia luomivärejä :)

  Kiukkupussi: Älä muuta sano...Mua oikeesti kiinostaisi tosi paljon tietää, missä kohtaa toi virhe on sattunut? Kunka moni tota kampanjaa on suunnitellut ja onko joku käsittänyt jotain väärin ja mokannut vai onko oikeasti useampi ihminen ollut samaa mieltä, eikä ole tajunnut juuri että nykyään netissä on paljon juuri blogeja ja Facebook, jossa tieto leviää salaman nopeasti? :D

  Nanna: Totta!:) Luulen, että tästä jäi huono maku niin nille, jotka ehtivät mukaan ja niille, jotka ei ehtinyt ja myös yritykselle :/ Toisaalta ymmärrän, että kampanja oli pakko muuttaa, sillä tappiot olis ollut aikamoiset ... toisaalta kävi mielessä myös, oisko suunnitteluvirhe voinut johtua väärinkäsityksestä, se joka on ton kampanjan nettiin laittanut, oli esim. ymmärtänyt väärin ja unohtanut laittaa siihen "minimiostojen määrän" jotta edun saa itselleen? :D No, ei vartmaankaan!:D Mutta hyvää mainosta tää ei kyllä suurimmassa osassa yritykselle tuonut...

  Hanna:
  Joo, kyllä muakin vähän alkoi suututtamaan, mutta en viitsinyt ottaa yhteyttä, sillä säälin sitä asiakaspalveljaraukkaa siellä, jolle on varmasti kasaantunut iso kasa reklamaatioita ton kampanjan jälkeen :S

  ReplyDelete
 12. Olen tilannut ja pidän heidän tuotteistaan kovasti. =) Tuota korostusväriä olisin halunnut kokeilla, mutta se taisi olla loppu viimeeksi kun sieltä tilailin. Eye stain on yksi omista lemppareistani.

  ReplyDelete
 13. RagDoll:
  Hyvä kuulla :) Suosittelen kokeilemaan korostusväriä! Itse olen aiemminkin käyttänyt, mutta sellaisia jotka on helposti korostanut AIVAN LIIKAA parilla vedolla, tästä MSCHICin purkista tulee mielestäni sopivasti korostusta :)

  ReplyDelete
 14. Heippa! osaisitko antaa vinkkejä, miten ja mihin tuota korostusväriä kannattaisi käyttää? :) -Emilia

  ReplyDelete
 15. Emilia: Hmmm, itse laitan poskipunasudin kokoisella sudilla sitä mm. poskien korkeimpiin kohtiin sivuille, nenän päähän ja joskus leukaankin ihan hitusen :)

  Kulmakarvojen alla voi myös käyttää, ellei sitten laita vieläkin näyttävämpää helmiäisluomiväriä :)

  Otsaan voi sipaista tai huulen yläpuolelle. Kasvojen korkeimpiin kohtiin, joita haluaa hieman korostaa :)

  ReplyDelete