2 Mar 2010

ShowerOstin Ikean reissulta perjantaina suihkuverhotangon ja verhokoukkuja. Tangon väri on sama kuin wc-harjatelineen, naulakkojen ja wc-paperitelineen väri. Siis miks mulle ei kerrottu aiemmin, että on olemassa ei porattavia suihkuverhotankoja? Mä oon ollut ilman suihkuverhoa, kun pelkään niin paljon poraamista, (jos seinästä vaikka irtoaa pään kokoinen pala) vaikka muuten tykkäänkin tehdä kaiken itse ilman apuvoimia (paitsi tiskaamista, imuroimista ja hajulukon/viemärin puhdistamista) :D
No, nyt mulla on suihkuverhotanko paikallaan ja tosiaan seuraavaksi on ostoslistalla tietenkin suihkuverho. Miten tuntuu, että näin ihania suihkuverhoja vähän väliä, silloin kun mulla ei ollut tankoa niille ja nyt ne on kaikki loppu ja kadonnut, joita silloin katselin. No, vaalea se tulee ainakin olemaan tai ehkä läpinäkyvä? Myydäänkö jossain läpinäkyviä suihkuverhoja?

Tämän lisäksi ostin syviä Arv-lautasia, valkoisen Hampen-maton, josta kysyn myöhemmin mielipidettänne, Bröllop-tarjoilulautasen ja valkoisia henkareita. Unohtuikohan joku?

18 comments:

 1. näin vähän aikaa sitten masku kodissa läpinäkyviä suihkuverhoja, joissa oli valkoisella pitsikuviota. olivat varsin kauniita, eikä hintaakaan ollut kuin seitsemisen euroa. noin vuosi sitten ostin itselleni läpinäkyvän suihkuverhon anttilasta, siinä uiskentelee kultakaloja. kokonaan läpinäkyviä en ole missään nähnyt, mutta luulisi että tuollaista pvc-muovia myytäisiin metritavarana ihan vaikkapa etolassa..

  ReplyDelete
 2. Anna: Kiitos vinkeistä! Tosiaan, Etola ei käynyt mielessänikään :) Voi noi kultakalaverhot kuulostaa ihanilta, onks ne vaan kuvia vai sellaisia, jotka kelluu sellasessa nesteessä? :D

  ReplyDelete
 3. nuo kultakalaverhot on tosiaan vaan kuvalliset, mutta kyseessä on valokuva-kuvat, eli oikeat kultakalat, ei sellaiset piirretyt kalat. on kyllä ihan mun suosikki, eikä senkään hinta ollut muistaakseni kuin kympin tai 12e. uutta suihkuverhoa etsiessä kun törmäsin moniin noin 40 euron hintaisiin, ja se on minusta ehkä jo vähän liikaa.. tsemppiä verhon metsästykseen

  ReplyDelete
 4. Anna: Se on kiva jos löytää persoonallisen ja kivan suihkuverhon! :) Joo, mä en kyllä myöskään tyyliin valkoisesta simppelistä verhosta maksais 30 euroa, kun niitä saa halvemmallakin, mutta tietty sit jos olis joku tosi hieno, niin vois maksaakin :)

  ReplyDelete
 5. Tuommoinen ei-porattava verho on käytännössä ainoa vaihtoehto vuokra-asunnossa ellei sitten saa vuokraisännältä porauslupaa. Itsekään en kyllä menisi kylppärin laattoja omin päin porailemaan.

  ReplyDelete
 6. Asuntolainaa? : En tollasesta porausluvasta kuullutkaan (toki onhan se ihan hyvä varmistaa silti) :D Kyllä ainakin kaikkiin asuntoihin, missä olen asunut on saanut ihan vapaasti porata, kunhan laittaa reiät umpeen muuttaessa, enkä oo keneltäkään kaveriltakaan kuullut etteikö saisi porata :)

  Itse olisin kyllä saanut vuokranantajan puolesta ostaa hänen rahoillaan suihkukopin tuohon, mutta en keksinyt tarpeeksi järkevää ratkaisua, joten päädyin tankoon :)

  Olisi kyllä todella hassua, jos vuokrantaja ei antaisi porata suihkuverhoa tai seinää tms. jos sellaista ei valmiina olisi, suojaahan se pienemmässä wc:ssä esim. ovea, oven karmeja ja oven takana olevaa lattiaa vesiroiskeilta :o

  ReplyDelete
 7. Laattoihin en kyllä koskis minäkään (saumoiuhin tsäkällä)! Mutta tässä tapauksessa tanko tulisi laattojen yläpuolelle :)

  Niin ja toki ymmärrän, että jos esim. juuri kaakelihin porailis, niin siihen tottakai tulis pyytää lupa, sillä siitä ei saa enää saman näköistä muuttaessa.

  ReplyDelete
 8. Stockalta muuten löytyy ihania kromisia suihkuverhokoukkuja! Halusin sellaisia kovasti silloin kun oli vielä suihkuverho, enkä löytänyt. Ja minulla oli Ikeasta valkoinen suihkuverho jossa hieman harmahtavia pitsikuvioita, se oli sievä ja kovin edullinen =) Siellä oli viimeksi myös täysin läpinäkyvä siuhkuverho valikoimissa mutta se oli todella ohut.
  Ja mitä poraamiseen tulee, niin yleensä se kielletään erikseen ellei niin saa tehdä. Esim. monissa opiskelijakämpissä se lukee vuokrasopparissa.

  ReplyDelete
 9. Inna: Ahaa, thanks! :)Nyt ei näkynyt Ikeassa läpinäkyviä verhoja tai sit en vaan huomannut niitä (kun niistä näkyi läpi) :D Pitääkin katsoa niiden sivuilta. Mäkin muistelisin mm. vuokra-asuntoilmoituksissa nähneeni erikseen kohdan "Ei saa porata", jos niin ei saa tehdä ja kyllä varmaan vuokranantaja mainitsee tai laittaa soppariin, mikäli niin ei saa tehdä :)

  ReplyDelete
 10. Kaikkee sitä oppii :D kiitti! Vaikka meille onkin ehkä tulossa suihkukaappi niin hyvä tietää!

  ReplyDelete
 11. Cherry: Niimpä! :D Mäkin oisin saanut vuokranantajalta suihkukaapin, mutta ei sitä saa tohon mitenkään järkevästi, ellen sitten vaihta pesukonetta päältä täytettävksi :/ Mut joo en tajua miten en edes ollut tajunnut tälläistä ennen kun työkaveri sanoi :D Sit vielä epäilin sen toimivuutta, kunnes muistin, että olihan meillä joskus oven välissä sellainen "leukojenvetämistanko", joka myöskin vaan kiristettiin siihen. Siinä roikuin lapsena kuin hullu eikä se mihinkään tippunut, joten eiköhän toiki oo suunniteltu yksi suihkuverho kestämään :D

  ReplyDelete
 12. Meiän hampen-matto on pysyny tosi hyvänä jo kaksi vuotta, vaikka siihen on lentäny limut ja Mini on oksentanu siihen;( Sen saa hinkattua takaisin valkoiseksi kostealla rätillä ja fairylla. Ei kerää pölyä yhtä pahasti kuin muut matot. Hyvä ostos siis! :)

  ReplyDelete
 13. Pipari: Ooo, hyvä kuulla! :) Munkin mielestä se vaikuttaa tosi laadukkaalta hintaansa nähden, mutta ongelma onkin nyt sen väri... en tiedä sopiiko se mun asuntoon, vaikka juuri valkoisen oisin halunnut, MÖÖÖ :S

  ReplyDelete
 14. ikeasta ostettiin täysinläpinäkyvä suihkuverho hintaan 1,95e !!!

  ReplyDelete
 15. Käy vilkasemassa elloksen sivuilta suihkuverhoja! Siellä oli ainakin vähän aikaa sitten ihania aivan raakasilkin-oloisia! T:Petra

  ReplyDelete
 16. ainiin, tulin vielä huutelemaan, että kannattaa mitata kuinka pitkän suihkuverhon tarvitsee. niitä on eripituisia, ja ainakin omaan kylppäriin nuo ikean suihkuverhot oli liian lyhyitä. ettei tule sitten ikäviä ylläreitä verhoa ripustaessa :D

  ReplyDelete
 17. se ikean läpinäkyvä suihkuverho on ihan sika huonoo materiaalii!! ite kans virittelin tollasen samanlaisen tangon kylppäriin ja yritin myös ettii läpinäkyvää verhoo ja löysin hemtexiltä sellasen valkosen läpikuultavan mis oli eripaksusii pystyraitoi :) se on kyl kaunis ja hintaa oli muistaakseni n. 15 euroo

  ReplyDelete
 18. Anonymous: Kiitos tiedosta, hyvä tietää! :) Löysinkin jo yhden suihkuverhon, mutta jos sopiva läpinäkyvä tulee vastaan, niin sitten pitää varmaan sellainenkin hankkia :)

  ReplyDelete