11 Apr 2010

Kerma

Ystäväni Saksasta oli viikonlopun luonani ja eilen ilta hurahtikin drinkkien ja musiikin huumassa. Tehtiin mustikkashotteja ilman mustikkalikööriä, valkovenäläisiä ja itse tein itselleni vielä coconutspritedriksuja, joista tuli uusi drinkkisuosikkini. Näiden kermakasojen jälkeen pitää taas lenkkeillä ahkerasti, sillä seuraavana viikonloppuna on jälleen parit synttärit ja täytyisi sitten kai taas juhlia. Huomaa, että kesä on saapumassa, kun kalenteri täyttyy juhlista.


Meidän mustikkashotteihin tuli siis:
3cl mustikkakeittoa
1cl kirkasta (loppuillasta toisinpäin ;D)
Kermanokare

Coconutdrinkkeihin:
1,5dl Sprite Zeroa
1dl Coconut mehua
2cl kirkasta

Päädyimme Rumaan, jossa kumpikaan meistä ei ole ehtinyt vielä käymään. Ruma vaikutti ihan mukavalta paikalta, vaikka se olikin aika tukossa. Voisin mennä uudelleenkin. Siellä oli aika halvat juomat. WC-kopeissa oli erikoisia kuvia miehistä ja mietinkin, että onko miesten WC.ssä samoja kuvia. Sinkkuelämän Charlotte saattaisi kuitenkin vaivaantua Ruman WC:ssä.  Nyt voisin mennä päiväunille ja katsoa, jos saisin vielä illalla aikaan vielä jotain hyödyllistä..ajatuskin kulkee ehkä sitten enemmän :)

14 comments:

 1. Nami namskis, kelpais mullekin! Voi vitsi, en oo pitkään aikaan juonut mitään shotteja! Ennen vanhaan ne kuului aina listalle, no ehkä mä en sure sen enempää, etten oo muistanut juoda alkoholia :D

  ReplyDelete
 2. p.s. noita voi juoda myös ilman alkoholia ja hyvää on ;D

  ReplyDelete
 3. Cherry: Mullakin ne on jonkun aikaan ollut poissa listalta, mutta palannut yllättäen =) Aikoinaan maistui mm. fisut, tequila, salmari jne. mut nyt ajattelin, että tehdään vähän miedompia mustikkashotteja, kun on tullut niin vanhaksi ;DDDD

  ReplyDelete
 4. mustikkashotit nammmm!kaverin kanssa haetaan aina sellaiset ekaks baaritiskiltä...siis silloin kerran vuodessa kun nykyään baariin eksyn ;)

  ReplyDelete
 5. V: Niiiimmmmmmmmmpä =) sunkin pitää tehä noita kotona, niin ei tarvii eksyä baariin asti ;)

  ReplyDelete
 6. Herkullisen näköisiä drinkkejä! Nam! Kannattaa muuten kokeilla sekoittaa malibu-likööriä ja fantaa, siis jos pitää kookoksen mausta ;)

  ReplyDelete
 7. La Petite Princesse: Suosittelen ;) Oi nam, tuo kuulostaa myös hyvältä! =) Harmi, että sitä mango-fantaa ei enää ole, siitä sai ihania mango-mansikka drinkkejä jäisillä soseutetuilla mansikoilla :)

  ReplyDelete
 8. heei mäkin haluun mustikkashotteja!:P

  ReplyDelete
 9. Burlesque: Nami! Mäkin sanoin tänään haluavani ja vähän töissä naurettiinkin, että heti maanantainako jo, mutta kyllähän niitä alkoholittomina voi herkutella milloin vaan ;)

  ReplyDelete
 10. täytyykin kokeilla noita mustikkashotteja jonakin kauniina päivänä..

  ReplyDelete
 11. Jotenkin vierastan kookosta mutta toi kookosdrinkki voisi olla hyvääkin! Mistä tuota cocnut mehua saa?

  ReplyDelete
 12. white lily: Kantsii ;)

  Anonymouse: Noita myydään ainakin Prismassa ja S-marketissa, pienemmissä kaupoissa en ole nähnyt :) Niitä on muutama erikoinen tölkki, yksi maku oli muistaakseni Cactus :)

  ReplyDelete
 13. Mites teitte noi valkovenäläiset =) Hah oonkoha joku maailman tyhmin ihminen ku en tiiä...

  ReplyDelete
 14. Anonymous:
  Valkovenäläisenn tulee:
  -2cl Vodkaa (meillä joitain muuta kirkasta)
  -2cl Kahvilikööriä
  -Maitoa
  -Jäitä (ei ollut ;/)

  =)

  ReplyDelete