10 Apr 2010

Lamppuja

Reilu kuukausi sitten ennen Lamppulamppu-postaustani googlettelin kaikenlaisia lamppuja ja keräsin kuvista parhaimmat arkistoihini talteen. Olen aina ollut viehättynyt läpinäkyvän lampun ulkonäöstä ja suunnitellut monia juttuja, joita niistä voisi askarella. Rikkinäiset hehkulamput jää myös monesti roskiksen sijaan vain hyllyille ja kulhoihin seilailemaan aina suursiivoukseen asti, sillä ne vaan ovat jotenkin kauniita. Seuraavat lamput ovat kaikki aika inspiroivia. Kattoon en välttämättä mitään tällaista haluaisi, tai no ehkä jos eteisessä olisi kattolamppu, mutta ehkäpä pöydälle, hyllylle tai seinälle.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Otetaan mielellään lisää vinkkejä vastaan hassuista lampuista. Nimim. Lamppufiksaatio

7 comments:

 1. Tuo kalalamppu on oksettava ja nostaa eläinaktivistin luomukarvat pystyyn. Mutta noi muut, ah <3

  Löytyiskö mistään tietoa että kenen lamppuja ovat niin voisin tutkailla lisää? Tuli lamppuhimo.

  ReplyDelete
 2. Muhunki kolahtaa kaikki hehkulamput. Näin kerran yhden mikä roikkui katosta paksussa johdossa, semmonen iiso primitiivinen hehkulamppu. Block-lamppu on ihana, tekispä vaikka joku Ikea siitä halvemman version.. :) Simple is beautiful.

  ReplyDelete
 3. Hehee, toi hirttolamppu oli niin kamala että se oli jopa ihana! Pitäiskö hommata omaan työhuoneeseen?:)

  ReplyDelete
 4. Anonymous: En usko, että toi akvaariojuttu on aito. Vaikka pyöreä akvaario piirretyissä näyttääkin kivalta, niin oikeasti en sellaiseen kalaparkaa laittaisi :) Pitäis koittaa varmaan googletella noita lamppuja ja ottaa suunnittelijat tms. ylös :)

  Julia: Block on kyllä myös kiva! =) Samaa mieltä oon, etenkin lampuista! :)

  alma: Haha :DDDD Voisin melkein veikata et toi on suunniteltu työpöydän ääressä.... kun ideat on ollu iiiihan lopusssa ;DDDD

  ReplyDelete
 5. Vautsi vau! Onpa kekseliäitä löydöksiä

  ReplyDelete
 6. näin joskus sellaisen lampun, että isoon lasiseen kulhoon oli tungettu hehkulamppuja niin paljon kuin sinne mahtui, ja sitten yhdistetty ne kaikki piuhaan ja seinään. Siinä oli valoa kerrakseen! :D

  ReplyDelete
 7. Miia: Kuulostaapa kivalta idealta!! =) Sellainen olis kyllä supermakee!

  ReplyDelete