9 Apr 2010

Longchamp

Uusi meikkipussi olisi minusta todella tervetullut. Minulla on tällä hetkellä käytössäni pieni Longchampin Le Pliage-pussukka, mutta sinne ei mahdu kuin muutama meikki, tarvitsisin isomman. Longchampin sivuilla olen aiemmin törmännyt Le Pliage-laukun kustomointimahdollisuuteen, mutta nyt sinne on ilmestynyt myös nahkainen Le Cabas. Eli saat valita värin ja vuoren itse, "jee" ...no, on se vähäkin suunnittelu hauskaa :D Harmi, että tähän laukkuun ei kuulu ihanaa ratsastajavetskaria.  Postikulut olisivat 20e tuolle pussukalle, joten taidan käydä kuitenkin vielä Longchampin liikkeessä katsomassa, jos siltä löytyisikin joku kiva meikkilaukku. Tosin ei sen meikkipussin Longchamp ole pakko olla, kunhan on joko tyttömäisen suloinen tai laadukas ja tyylikäs.  Tässä ovat suosikkivärini värivaihtoehdoista, arvatkaa minkä näistä kuitenkin valitsisin? Entä minkälaisia meikkilaukkuja teiltä lukijoilta löytyy?

13 comments:

 1. Kivan näköisiä pussukoita :) se ratsastaja on just söpö mikä vetskarissa roikkuu.Veikkaat että valitsisit kamelin värisen itsellesi.

  ReplyDelete
 2. Mä just eilen katselin Longchampin sivuilta ihanuuksia ja tietysti eksyin Mulberrylle myös ;)
  Mä ottaisin ton pinkin ihanuuden, luulen että säkin? :)

  ReplyDelete
 3. Tällä hetkellä mukana kulkee pronssin värinen Dior beauty-pussukka

  ReplyDelete
 4. Itsekin olen yrittänyt etsiä sitä täydellistä meikkipussia... Harmittaa edelleenkin etten vuoden vaihteessa ostanut amsterdamista See by Chloen tyttömäisen suloista pussukkaa. :) Noista veikkaisin että valitsisit alarivissa vasemmalla olevan meikkipussin...? valkoinenkin näyttää tyylikkäältä mutta väri taitaa aika äkkiä muuttua harmaaksi käytössä.

  ReplyDelete
 5. Miks meikkipussin pitää olla noin kallis? Mä oon käyttäny viimeset 4 vuotta samaa 6e maksanutta meikkipussia ja vieläkin samassa kunnossa ku sen ostinkin

  ReplyDelete
 6. Melko kalliit postikulut o.O Huhhuh. Itseltä löytyy tällä hetkellä Marimekon raitakuosilla oleva meikkipussi ja toilettilaukku, joka taitaa kohta sekin muuttua meikkipussiksi, kun ei tahdo kaikki pienempään mahtua.

  ReplyDelete
 7. V: Nii on, harmi et tossa ei oo sitä! :)Iiks, kumpikohan noista "ruskeista" on kameli? :o Must kamelit on just noiden kahen sekotuksia :D Mutta tuo ylempi "ruskea" päätyis varmaan eniten mulle ;)

  Hanna: Hihii, sä oot niin Mulberry-lover! ;) Mee too! Tota pinkkiä mietin ihan eka, mut kyllästymisriskin välttääkseni valitsisis ylemmän, onko toi nyt joku saven tai herkkusienen värinen sitten :D

  La Petite Princesse:
  Oi, kuulostaa ihanalta! =)

  Adalmina: *Ty-dyy* sellanen ääni kun meni arvaus väärin :D Kyllä senkin kelpuuttaisin ehdottomasti, mutta toi saven värinen kiinnostais nyt enemmän :) Valkoista en juu ainakaan meikeille uskaltaisi ottaa, vaikka kaunis onkin! Voi ei :( Onneksi meikkipusseja kuitenkin aina silloin tällöin löytyy oikein superihania, niin ehkä se oli meant to be ;)

  Anonymous: Eihän sen tarviikaan olla kallis :) Satun vain pitämään Longchampista ja tuo ei minusta edes ole kallis, kun ottaa huomioon, että se on nahkaa ja jos sattuu kyllästymään, niin sen saa vielä myytyä hyvään hintaan eteenpäin merkin ansiosta :) Jos löydän kivan halvan meikkipussin, voin yhtähyvin ostaa sellaisenkin.

  Regret: NIINPÄ!! :o Kun eihän toi ees paina mitään :) Marimekon mustavalkoraitaisen meikkipussin voisin kelpuuttaa myös, se sopis kylppäriinkin ;)

  ReplyDelete
 8. Mä tykkään tosta klassisesta beigestä, mulla on siinä värissä Longchampin kalenteri ja putkilon muotoinen meikkipussi (jota käytän penaalina). :)

  ReplyDelete
 9. Mä ottaisin ehdottomasti tuon kamelin! :) Valkoinenkin olisi kiva, mutta meikit sotkisivat sen kuitenkin..

  ReplyDelete
 10. Pipari: Se on kyllä nätti väri, mut toi savi on kans ihana! =)

  Nanna: Niinpä! :/ Mut joo kamelin mäkin ottaisin (jos siis tarkoitat ylempää) :)

  ReplyDelete
 11. Mäkin etsin täydellistä meikkipussia, ja mulla on samat kriteeritkin kuin sulla :D Noista haluaisin pirteän pinkin tai saven..tai molemmat!

  ReplyDelete
 12. onks tommmonen meikkipussukka minkä hintainen? :)

  ReplyDelete
 13. Nina: Niin, voihan niitä meikkipusseja olla useampikin ;D Toi pinkki on kyllä ihanan pirteä, mutta savi taas ajattomampi :)

  Anonymous: Online-shopissa oli ainakin 50e + postikulut 20e (hirveet postarit!), mutta löytyisköhän noita myös Longchampin liikkestä... hmmm :)

  ReplyDelete