15 Apr 2010

Maalari maalas kaiken valkoiseksi.

Näin muuttui beige valkoiseksi. Harkitsen vielä sitä vaalean harmaata, mutta toisaalta pidän näistäkin älyttömästi. Vaikka beiget toikin lämpöä sisustukseen, niin nyt huone näyttää todella raikkaalta ja se mahdollistaa esimerkiksi värikkäiden tyynyliinojen tai värillisten verhojen hankinnan kesäksi. Tässä tikkaat ennen maalausta. Lisää kuvia tikkaista sitten, kun saan jonkinlaisen olohuone/makuuhuonepostauksen tehtyä :)

13 comments:

 1. Onpas kivat! Ja tuo rosoinen vaikutelma :) Nappi valinta!

  ReplyDelete
 2. La Petite Princesse: Jo ne on vähän "kärsineen" näköiset tikkaat, mutta tykkään juuri siitä lookista ;) Valkoinen on ainakin parempi kuin beige :)

  ReplyDelete
 3. Kärsineen tai paremminkin ihanan vanhan näköiset tikkaat :) Mun mielestä tuo valkea on aika veikeän näkönen valinta, nuo kirjat näyttää jotenkin leijuvan tuossa seinällä. Alun perin olisin kannattanut todella vaalean harmaata, mutta taisimpa muuttaa juuri mieleni, niin naismaista :D

  ReplyDelete
 4. livinghygge:
  Totta ;) Mietin samaa, näyttää kivalta, kun tikkaat näyttää lähes "seinään piirretyiltä" ja räikeät kirjat pomppaa esiin siitä :) Mieltä saa aina muuttaa - monta kertaa päivässä ;D

  ReplyDelete
 5. noistahan tuli kivat :) ja ihana kun saa taas maalata uusiksi jos alkaa kyllästyttää ;)

  ReplyDelete
 6. V: Oon myös tyytyväinen tulokseen - onneksi uskalsin tarttua taas pensseliin =) Ja niiiiimpä, maali on parhaimpia keksintöjä! ;DD

  ReplyDelete
 7. looking good:) tykkäisin myös itse sisustustikkaista, mutta koen ne meille liian romanttisiksi.

  ReplyDelete
 8. Pipari: Jeiii! =) Höpöhöpö, ostatte vaan tarpeeksi pelkistetyt tai modernit, niin sopii ihan hyvin ;)

  ReplyDelete
 9. Hyvää jälkeä ja mustakin noi pienet halkeamat puussa vain sopii siihen. Kotipostaukset on parhautta, eli sellaista odotellessa.:)

  ReplyDelete
 10. nyt vasta laitan ensimmäisen kommenttini tänne, vaikka olen seurannut tätä jo pidemmän aikaa :) ihanan raikkaita kuvia ja muutenkin hyväntuulinen blogi!

  p.s. tikkaat ovat valkoisena kaikista parhaimmat :)

  ReplyDelete
 11. Nätit tuli :)
  Oon jo vuoden verran yrittänyt etsiä meille makkariin kivoja tikkaita joko mustina tai valkoisina. Onko vinkkejä mistä löytyisi?

  ReplyDelete
 12. Alma: Kiitos! On ne halkeamat ihan kivoja kieltämättä, nyt näkyy vielä selvemmin kun on valkoset :) Jonkunlainen ainakin luvassa ;)

  Ulriikka: Mukavaa, että laitoit kommentin, on aina kiva kuulla lukijoista! =) Ja kiitoksia paljon kehuista, hihi! :)

  Jee! Hyvä valinta siis. Ehkä saavatkin jäädä valkoisiksi ;)

  ReplyDelete
 13. Laura: Kiva, kiitos :) Hmmmmmph. En oikein tiedä. Itse sain noi Mangon näytetikkunasta. Tietenkin aina voi maalata, eli kantsii katsoa myös muun värisiä tikkaita :) Pentikillä oli ainakin jossain vaiheessa jonkinlaiset tikkat, mutta en muista minkälaiset :D

  ReplyDelete