14 Apr 2010

Suomen huippumalli haussa

Photobucket
Photobucket
Anna, Stephanie ja Saara
Maanantaina alkoi Suomen huippumalli haussa-ohjelma ja ensimmäisen jakson perusteella suosikkini ovat tässä.Annalla on aivan upeat piirteet ja keksin jo monta stailausta, joita voisin hänelle tehdä. Anna muistuttaa jotain näyttelijää, mutten saa päähäni ketä....? Saara taas näyttää muuten vähän Gwyneth Paltrown ja Venla Saartamon (Salkkareiden Miia, Ismon edesmennyt rastapäätytär) lapselta. Stephanie ja Saara pääsivät myös suosikkeihini ekan jakson perusteella, mutta vielähän ei ole nähty malleja hommissa, joten mielipiteeni saatta vielä muuttua. Suosikkini Annan asema tuskin muuttuu, ellei hän ole sitten täysin kömpelö tai luonnevikainen. Jälkimmäistä en usko, mutta ainahan joku huippumalli yllättää. Toivon, että tästä kiltin oloisesta tytöstä irtoaa asennetta kuvaustilanteessa. Kaksi muutakin tyttöä saattaa hypätä suosikkeihin, mikäli näiltä löytyy ulkonäön lisäksi muuntautumiskykyä, mutta siitä saadaan varmaan jonkinlaista esimakua viikon päästä.  Odotan innolla ensimmäisiä kuvauksia ja sitä miten tytöt pärjää niissä. Sitten nähdään, muuttuvatko suosikkini ;) Olen ihan mallihullu, rakastan pitkiä jalkoja, mutta ohjelmassa minua kiinnostaa kuitenkin eniten stailaus ja kuvaukset. Aiotko seurata ohjelmaa ja kuka on sinun suosikkisi? :)

Kuvat: Nelonen

27 comments:

 1. Eikä! Arvaa kenellä oli ekan jakson perusteella ihan sama top 3 :) Mutta tosiaan, saa nähdä sitten ekojen kuvausten jälkeen muuttuuko. Palaillaan siis sitten ;)

  ReplyDelete
 2. Char: EIKÄ!!! :D Vähän ollaan hyviä ;D Mut joo, mieli saattaa aina muuttua siinä vaiheessa kun saa nähdä vähän enemmän luonteenpiirteitä, muuntautumiskykyä ja taitoja, mut palaillaan sitten ;)

  ReplyDelete
 3. Eikös tuo Anna näytäkin ihan hieman siltä mm. OC:ssäkin olleelta Summerilta? Mikäsenniminytolikaan...

  ReplyDelete
 4. La Petite Princesse: Joku Rachel se kai oli :) Mä en tiedä, en oikein näe samaa näköä, ehkä johtuu koska olin aikamoinen Summer-fani ;D

  ReplyDelete
 5. Minusta kaikki olivat todella pliisuja, ei erottunut kukaan edukseen kuten viime vuonna (jolloin voittaja oli todella helppo arvata..). Jännä miten ärsytti sekä nämä täysin persoonattomat kiltit tyttöset että se itsevarma rääväsuu joka ei päässytkään jatkoon. Ilmeisesti mikään ei nyt passaa mulle ;O)

  ReplyDelete
 6. Mikaela: Ai se Edhardy-mimmi? :D Se oli kyllä jtoenkin PIIIKKASEN ärsyttävä, vaikka kivat kasvot olikin. Ei tossa ekassa jaksossa kyllä kukaan erottunut luonteeltaan, mutta eipä niillä vielä paljon ruutuaikaakaan ollut ja haastattelujuttuun oli luultavimmin tarkotuksella kerätty ne "olen ihan kiva"-kommentit, ainakin näin haluan uskoa, mutta sen näkeee sitten myöhemmin, minkälaisia persoonia tytöistä "saadaan" leikkaamalla "parhaat palat" :D

  ReplyDelete
 7. catherine zeta jones? :)

  ReplyDelete
 8. Ekan jakson perusteella mieleeni jäivät parhaiten Nelli, Anna ja Saara. Tosin Jenna joka on aika "tavallisen" näköinen tuli vähän mieleen Suvi Koponen ja hän voisi hyvin olla yllättäjäkin. Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavia jaksoja, eiköhän ne oamt suosikit selviä sit :)

  ReplyDelete
 9. Voi rähmä! Unohdin ihan kokonaan katsoa tuon ensimmäisen osan! Onko mitään tietoa tuleeko sitä ollenka uusintana? Pitää muistaa laittaa ensiviikolle muistutus :D

  ReplyDelete
 10. Oisko toi Anna sen näyttelijä Krista Kososen (?) näköinen, jota hait?

  ReplyDelete
 11. Anonymous: Sekin kävi mielessä kun yritin saada oikee tyyppiä päähäni, mutta ei sekään :) Ärsyttävää kun en keksi!

  Laura: Nelli jäi kyllä pituutensa puolesta, mutta toivon, että erottuu enemmän joukosta tulevissa jaksoissa myös muuten =)

  Regred: Voi eiiii! =O Mun mielestä ne on aiemmin tullut uusintana, toivotaan et tulee nyttenkin :) Toisaalta aloitusjakso ei musta oo ikinä kovinkaan jännä, niinkuin ei tääkään :)

  Anonymous: Voi ei, mä en ees tiennyt kuka se on, mutta ei siis sekään vaikka nätti tummasilmäinen hänkin näytti olevan. Tällaiset on ästyttäviä, kun tietää, muttei saa päähänsä millään, äääää :D

  ReplyDelete
 12. mun mielestä se näyttää ihan siltä yhdeltä naiselta joka on mukana Lostissa! Michelle Rodriguez, jonka roolihenkilön nimi oli kai Ana. mulle tuli ainakin heti mieleen se Annasta! tärppäskö?

  -LinaLina

  ReplyDelete
 13. Mun mielestä Annassa on hiukkasen Marion Cotillardia ;) Aikas koukuttava sarja kyllä. Suomalaisetkin oppivat pikku hiljaa tekemään kunnollista realityä. ;)

  ReplyDelete
 14. Mulla tulee tuosta ekasta mieleen ainakin Julmia aikeita -leffassa tyhmää, rikasta teinityttöä näytellyt typykkä, kai se joissain muissakin teinileffoissa on ollut.

  ReplyDelete
 15. VOIEI, mä tunnen ton Saaran ! miten en huomannu että se on siellä o_O aloinki kyllä kattomaan vasta viimesiä 20 min..

  kiva yllätys, kiitti :)

  ReplyDelete
 16. Musta tuo Anna on kuin Lily Allen. :)

  ReplyDelete
 17. voi ei mä unohdin kattoa ton!

  ReplyDelete
 18. Mä tiiän ketä tarkoitit: Krista Kosonen!

  ReplyDelete
 19. hihi hassua, tunnen steffin! :) käy samaa koulua ja näkee lähes joka päivä :)

  ReplyDelete
 20. Anonymous: En oo Lostia katsonut, mutta Michelle Rodriguez on ihana!!! =) Sitä en kuitenkaan hakenut ;(

  Tupsu: Iiks en tiedä kuka se on :D Oon näköjään huono näissä julkkisjutuissa ;D

  Anonymous: Selma Blair? :o Oli myös Radalla-elokuvassa. Siinä on mustakin kyllä selväti samaa näköä, vaikka Anna on musta puolet kauniimpi! :)

  Anonymous: Hih, ei mitään :) Sano Saaralle terkkuja ;DD

  Anonymous: Jotain samaa ehkä hänenkin kanssa... johtuu ehkä isoista upeista silmistä ;)

  Burlesque: Ohnouuu! :o Toivottavasti tulee uusintana ja onneksi toi alotusjakso on suht tylsä verrattuna "oikeisiin" jaksoihin, niin et menettänyt ihan hirvesäti ;)

  Tiina: Eeeen ;D Joku muukin ehdotti sitä, mutta mä en tiennyt kuka se on :D

  Tuulia: Hih! Aina on kivaa jos joku tuttu on tositv:Ssä ;) Sano Steffille terkkuja! ;D

  ReplyDelete
 21. Mun mielestä toi keskimmäinen tyttö olis jotenkin todella symppiksen näkönen. Olis ihanaa vaihtelua nähdä menestymässä tommonen nätti Elovena-tyttö.

  ReplyDelete
 22. Suzu: Totta! =) Ehkä siksi pidänkin hänestä, koska hän muistuttaa suomalaista lempimalliani juuri "Elovenamaisuudellaan" :)

  ReplyDelete
 23. Mulle ei vielä kerennyt muodostua mitään suosikkeja. Munkin mielestä Anna näyttää jotenkin niin tutulta (mutta en tiedä keltä) ja Saarasta mulle tulee vähän mieleen Kate Moss.

  ReplyDelete
 24. Nina: Mäkään en voi ihan varmuudella sanoa vielä, kun ei ole nähty vielä "tositoimia" , mutta Annan ulkonäkö herätti ainakin mussa paljon ihastusta :D Mä katsoin samaa siinä kun Saara poseerasi kuvauksissa, että katseessa oli kyllä Kate Mossia!! :)

  ReplyDelete
 25. Mulle Anna tuo vähän mieleen Helena Bonham Carterin.. Ja Anna on myös oma suosikkini :)

  ReplyDelete
 26. Liisa: Jee! Ennakkosuosikillemme siis tsemppiä ;)

  ReplyDelete
 27. Rachel Weisz! Googlaapa. :)

  ReplyDelete