6 Apr 2010

Valkoista tai harmaata.

Photobucket
Nämä tikkaat sain viime kesänä MNG:sta, kun ystäväni oli samassa talossa töissä ja pyysi meille molemmille tikkaita kun bongasi ne varastossa. Tikkaat on maalattu puunvärisellä beigellä ja mietin heti aluksi maalaavani ne valkoisiksi. Beige sopikin yllättävän hyvin asuntooni lämpöä tuomaan  ja jätinkin ne toistaiseksi beigeiksi. Nyt aloin kuitenkin himoitsemaan sitä valkoista ja ehkä mahdollisesti jopa vaalean harmaata. Ostinkin siis pohjamaalin valkoisena ja ajattelin maalata ne aluksi sillä ja katsoa sitten maalaanko ne harmaiksi vai jätänkö valkoisiksi. Kumpaa kannatatte, harmaata vai valkoista? Vai olisiko nykyinen beige oikea väri?

16 comments:

 1. Vaikee sanoo ku ei nää niitä kunnolla ympäristössä.. ehkä vähän liian keltaselta näyttää, ite laittaisin harmaaksi koska valkoista on jo niin paljon :)

  ReplyDelete
 2. Valkoinen kuulosaa hyvältä! Itse vihaan vaaleaa puuta...

  ReplyDelete
 3. Minäkin kallistun vaalean puolelle, ehkä tummanruskea lakka alle ja kuultovalkoinen päälle, hieman hiekkapaperia ja kulutusta :)

  ReplyDelete
 4. Kaba: Mä luulen, et mäkin =)

  Sini: Näyttää muuten työkoneella mullakin aika keltaselta (jopa noi seinät), pitää tarkistaa kotikoneen väriasetukset :) Oikeasti noi on kai sitten vähän haaleemmat :) Harmaa olis kyllä kivaa vaihtelua!

  cloé: Valkoinen toimii kyllä lähes aina! Mäkin vihaan!:D Noi näyttää pikkasen siltä, mutta kuitenkin huomaa, että ne on beiget eikä puunväriset (paitsi ehkä kuvasta) :)

  ReplyDelete
 5. La Petite Princesse:
  Hmmm, tuota en tullut ajattelleeksikaan =) Kuulostaa ihan hyvältä vaihtoehdolta meinaan :)

  ReplyDelete
 6. Vaaleat toimivat aina ja tikkaita voi aina piristää ripustamalla niihin jonkun pirteän värisen mekon.

  Hain muuten KahVillan putiikista ihanat muffinssivuoat..sinne oli ilmestynyt ihastuttavia kesäisiä vaihtoehtoja. Kiitos putiikin vinkkauksesta aikaisemmassa postauksessasi! :)

  ReplyDelete
 7. Laura: Totta! Joku mekko mulla siinä aiemmmin roikkuikin, mutta valkoinen antaisi kyllä useammalle värille oikeuden, kaikki kun ei ton beigen kanssa sovi =)

  Joo, ne värikkäät oli aivan ihania, haluisin ne kaikki! :D Ei mitään, kiva vain, jos oli hyötyä vinkistä :)

  ReplyDelete
 8. Mä kannatan harmaata! :-)

  ReplyDelete
 9. älä maalaa ollenkaan. tuo "puunväri"
  tuo kivaa väriä :)
  valkoinen tai harmaa saattaa vain tylsistyttää!
  Mutta jos todella haluat maalata sen, ehdotan kuitenkin valkoista =)

  ReplyDelete
 10. ei ainakaan beigeksi! valkoinen sopii kaiken kanssa ja siihen harvoin kyllästyy. voit sitten laittaa piristykseksi viltin/vaatteen roikkumaan :)

  ReplyDelete
 11. Seinä on ilmeisesti valkoinen? Eli siinä tapauksessa vaalea harmaa, niin ei täysin huku seinään. :)

  ReplyDelete
 12. Voidaan kesällä mennä piknikille ja kääriä meidän eväsleivät tyylikkäästi näihin:
  http://www.kalasform.se/produkter-picknickpapper.asp :D

  ReplyDelete
 13. K: 2-4 ;D

  Anonymous: 3-4 :D

  Pipari: 3,5-4,5 (LOL) :D

  Anonymous: Totta! Se mua mietityttääki, mutta toisaalta sit vois tehdä tyynyillä ja tauluilla väriä, jos kalusteet ja suuret tekstiilit ois "sävy sävyyn" :) Mun sisko kannattaa myös beigeä :D

  Anonymous: Totta :) Valkoisen kanssa ainakin sopis kaikki värit :)

  Kiukkupussi: Joo, seinä on valkoinen :) Itselläni kävi muuten ihan sama juttu mielessä, mutta on nuo sen verran massiiviset, että ei ne varmaan kutienkaan hukkuisi seinään :) Vaalea harmaa olis kyllä kiva!

  Pipari: Uuu, noi on kyl kaikki niin söpöjä, tosin noi piknikkipaperit vois olla kans lepardeja tai muita :D

  ReplyDelete