20 May 2010

Ostohimo

Shoppailen mielestäni yleensä suht vähän vaatteita tai asusteita, ainakin muotibloggareihin ja moniin ystäviini verrattuna. Nyt shoppailuhimot on taas korkeimmillaan ja tekee mieli KAIKKEA! Pari päivää sitten oli Weekdayn ja Monkin avajaiset, mutta itse vihaan tungosta, joten vierailempa siellä varmaan vasta parin viikon kuluttua... Monkista löysin tammikuussa ihanan...ööö, olikohan se PVC-hame tai joku...makeilla vetoketjuilla...I know! Kuulostaa ehkä hurjalta... Se oli kuitenkin tosi hieno, mutta jäi sitten kuitenkin hyllylle. En oo pitkiin aikoihin katunut mitään ostamatta jättämistä yhtä paljon. Monki on tervetullut Helsinkiin, mutta Weekdaysta minulla ei ole mitään odotuksia tammikuisten parin liikkessä pyörähtämisen perusteella... Mutta, nyt kun shoppailuhimoja löytyy ja istun täällä toimistolla, niin pakko oli etsiä muutaman kaupan lempparit ihan vain inspiraatiomielessä.
Photobucket

En ole ostanut aikoihin koruja, joten muutama bilekoru olisi tervetullut. Zeepraleggarit on hauskat.

Photobucket
Vöitä tarvitsisin. Joku hauskan pirteä huivikin kelpaisi. Tekee mieli jotain oikein värikästä, mutta kuitenkin raikasta. Joku värikäs mekkokin olis jees!

Photobucket
Ooo, toi neonraitapaita on pakko saada, niin ihanan söpö! Vetskarikynähame olis varmaa myös monikäyttöinen.

Nyt vaan sitä päivää odotellessa, kun olis aikaa oikein kunnolla shoppailla...aika hiljasta. Joka viikonloppu ilahdun, kun mietin että "Jes, ensviikolla ei oo mitään pakollista ohjelmaa" Ehkä huijaan itseäni, mutta maanataina tai tiistaina on jo kalenteri ihan täynnä ja taas stressaa. ensimmäiseen LOMAAN aikaa 31,5 työpäivää!!

Kuvat: GT, HM ja Monki

5 comments:

 1. Multa löytyis kaks kappaletta noita H&M:n röyhelömekkoja myynnissä, S ja M, että jos haluut vähän halvemmalla niin ota yhteyttä ;)

  ReplyDelete
 2. Hanna: Voi vitsi, kävin Monkissa katsomassa tota raitapaitaa, mut se oli sellanen yliylioersize ja odotin et olis ollut vaan vähän, joten kauppaan jäi ;(

  Janina:
  Ai juuri tuota väriä? =) Hmmm...harkitsen asiaa :)

  ReplyDelete
 3. Juu, juuri tuollainen kun kuvassa:) Käyttämättömiä molemmat:)

  ReplyDelete
 4. janina: Okei :) Laitan viestiä, jos päätän hommata sen tuossa värissä, mua se musta ja pinkkikin houkuttais meinaa :)

  ReplyDelete