2 Jun 2010

Talja

Olen jo pitkään haaveillut pehmoisesta koristetaljasta. Alinmaisesta kuvasta olen vakuuttunut, että sellainen on saatava, vaikka noin ihanaa vaaleaa lattiaa minulla ei olekaan. Heti! Harmaa tai valkoinen...tai molemmat - ovat niiiin söpöjä! ♥

tolix musta mulberry ihana my style valkoinen taidallinen bed makuuhuone työpiste talja
makuuhuone valkoinen talja

perfect valkoinen my style ihana mustavalkoinen kakluuni takka lipasto


Kuvat: Alvhem

6 comments:

 1. ikeassa on molempia ja halvalla (40e) :) meillä on valkoinen. on kyllä tosi kiva, mutta kerää melkoisesti pölyä.

  ReplyDelete
 2. Nna: Ahaa hyvä tietää! Joo, ne on kyllä tosi halpoja! Mä oon just niitä monta kertaa hiplaillutkin siellä, mutta harkitsen vaan aina niin kauan ostoksia, kun en halua mitään turhaa :D Nyt oon kyllä jo ihan varma! =) (paitsi väristä...)

  ReplyDelete
 3. Suosittelen tilaamaan jenkeistä tai aussilasta tiibetin lampaan taljan. niitä saa monissa eri väreissä, ja ovat suomen lammasta huomattavasti pehmeämpää ja hienojakoisempaa laatua. Hauskasti kihartuvaa taljaa on hitusen vaikeampi huoltaa, mutta se on niin paljon kauniimpi ja miellyttämmän tuntuinen, ettei pieni harjaus silloin tällöin paljoa haittaa. Täällä näet omani http://kaksikaunista.blogspot.com/2010/03/kotikoivikko.html <3<3<3 ja kuten huomaat, pidän sitä lattialla, olen pitänyt jo monta vuotta, eikä ole vieläkään ruma eikä likaantunut!

  ReplyDelete
 4. Jenny: Kiitos vinkistä! Todella suloinen talja oli :) Oon vaan aina niin malttamaton, kun saan päähäni jotain, että varmaan tulee suhautettua Ikeaan :D Tosin siellä ei ole kiharakarvaisia, mutta ehkä mulel suorakin kelpaa :)

  Stalkkaaja-täti: En viitsi tosiaan kommenttiasi julkaista, mutta varmaan vanhan blogin yhdestä postauksesta olet tajunnut asian? :D
  En ole kuitenkaan tämä henkilö, joksi luulit, mutta tunnen molemmat kyllä hyvin :)

  Heh, tosiaan nimimerkistäni voisi niin luullakkin ;)

  ReplyDelete
 5. Näin vähän epäilinkin. Kiitos kuitenkin, kun viitsit vastata tyhmään kysymykseeni! :D

  t: Stalkkaaja-täti

  ReplyDelete
 6. Stalkkaaja-täti: Heh, ei mitään :D Eikä ollut tyhmä kysymys, itsekin ainakin on pakko kysyä, jos joku asia hämää :)

  ReplyDelete