14 Jul 2010

100 saker om mig.

1. Tän postauksen tekeminen kesti sellaset 2 kuukautta. Aina välillä tein tätä ja sit taas poistin puolet näistä. Ehkä ois pitänyt tehdä osissa :D
2. On tosi vaikeeta keksiä juttuja, jotka olisivat yhtään mielenkiintoisia, mutta eivät kuitenkaan liian henkilökohtaisia ja paljastavia juttuja ;)
3.Tykkään kuitenkin puhua itsestäni (Hah!)ja omista intresseistä, ehkä siksi kirjoitan blogiakin. Mietinkin tässä juuri vähän aikaa sitten, että tykkääkö muutkin blogin kirjoittajat puhua itsestään/omista mielenkiinnonkohteista muutenkin?
4.Olen hyvä saamaan huomion itseeni, jos haluan, minulle on jopa puhuttu 5 kertaa festarin/rokkikeikan lavalta.
5.En kuitenkaan kestä ylimääräistä huomiota, jos se kohdistuu minuun silloin kun en halua. Esim. jos vaikka joku ystäväni puhuu liian kovaan "jänniä juttuja" sporassa tms. ja kaikki alkaa tuijottaa  :D
6.Olen erittäin mukavuudenhaluinen. Kotona olen aina leggareissa tai miesten college-housuissa ja jossain t-paidassa tai topissa.
7.Aion palkata pikkusiskoni siivoojakseni. (Hän siis tykkää siivota.)
8. Salkkarit on mun lempiohjelma ja toivon ettei se ikinä lopu. Salkkarit on erittäin kehittävä sarja. Isabella ja Katariina ovat tällä hetkellä lempihahmojani.
9. Arvostan hyvää ja vaivalla valmistettua ruokaa. Varsinkin kun joku muu on nähnyt kaiken vaivan :D 
10.Ystäväni inhoavat, koska vaivun helposti omaan maailmaan, enkä enää kuule heitä. Olen yrittänyt opetella monta vuotta keskittymään, mutta en vain osaa. Tykkään haaveilemisesta, mutta ei kannata kokata samaan aikaan.
11. Kutisen helposti niskasta, siihen ei tarvitse oikeastaan kuin meinata koskea. En voi ottaa hierontaa esim. hartiakipuihin, koska kutisen silloinkin.
12. Tykkään käydä lääkärillä ja hammaslääkärillä vielä enemmän. Tykkään operaatioista..
13. En ole koskaan kipeä ja jos minulle tulee yllättävä vaiva (esim.kurkku tavallista kipeämpi) alan heti itkemään, koska luulen että kuolen.
14. En kuitenkaan pelkää kuolemaa ollenkaan, pelkään enemmän angiinaa.
15. Pelkään eniten kuitenkin, että mun hiukset palais tai että esim. joku lapsi löis jollain mailalla mua naamaan ja hammas tai silmä irtois. En luota mailakätisiin lapsiin enkä uskalla juoda lasipullosta. Pelkään myös rappusia, että lentäisin niissä suoraan naamalleni.Marie Keksi ja miehet
16.Kerran nuorena näin laivalla hyvännäköisiä kundeja ja oikaisin ryhtini ja asetin hiukseni paremmin ja lähdin kävelemään heidän ohi portaikossa. Kompastuin ja lensin heidän kaikkien päälle portaissa! Hahaha:D
17.Tykkään söpöistä miehistä, joiden katseessa on jotain tosi tuskaista ja sit sellanen pikkasen veemäinen perusilme, aah!
18.Näin Kim Heroldista yksi yö unta, koska torkutin herätyskelloa, jossa soi I Wish God Was A Woman-biisi. Voisin laittaa seuraavaksi Robert Pattinsonin Let me sign- biisin soimaan ^^
19. Pitkät miehet ♥
20.Ihastun todella harvoin. Ystävieni mielestä olen nirso ja mulle ei kuulemma kelpaa ketään. en mä musta oo nirso, mut ihmettelen kyllä miksi muut ihmsiet ihastuu niin usein ja mä en.
21. Tykkään miehistä, jotka osaavat soittaa pianoa ja jotka osaavat laulaa, mutta ei saa laulaa paremmin kun minä!!
22. Olen ollut rakastunut Rasmuksen Lauriin ja halunnut mennä sen kaa naimisiin.
23.En voisi ikinä pettää sellaista ihmistä, josta välitän. Pettäminen on kuvottavaa.
24.Tykkään määräillä miehiä, mutta ne ei saa koko aikaa totella mua tai en voi enää tykätä niistä. Mut vähän kannattaa silti totella ;D
25. Mun ihastuminen alkaa sanoilla "Siis mä en oo mitenkään TODELLAKAAN kiinnostunut siitä, mutta..." lausuin nää taikasanat taas jonkun aikaa sitten, saa nähdä mitä käy.
26. Aina jos näen kiinnostavan näköisen miehen, niin ne ovat (ystävieni mukaan) minua n.3-5 vuotta nuorempia.......itsehän en asiaa huomaa...enkä myönnä...:D
27. Ville Valo on pitänyt minua kainalossaan 5 minuuttia, kun hänen jutteli saksalaisille ystävilleen. Luulen, että tarkoitukseni oli toimia fanikarkottimena. Heti kun lähdin pois, fanit hyökkäsivät hänen kimppuunsa, sitä ennen ne vaan kuiskutteli ja tuijotti mua vihaisesti :D Eli toisin sanoen mua on luultu Ville Valon tyttöystäväksi tms. ;D Hähää!
28.Voin jakaa ihastukseni seuraaviin kategorioihin; kivat, mutta oudot tyypit, homoseksuaalit (saan yleensä kuulla jälkeenpäin) ja omahyväiset kusipäät :D  Parhaimmissa tapauksissa kaikki nämä asiat on yhdistynyt.
29.Olen laittanut kerran paljon riisimuroja yhden tyhmän pojan sänkyyn, kun se suututti mut. Oon aikamoinen kovis! :D Olin sillon kyllä joku 19.v :D
Ärsyyntynyt Marie
30. Ärsyynnyn rajoitteisista ihmisistä.
31.Vihaan VR:ää ja käytän junaa vain pakkotilanteissa
32.Inhoan turhia kysymyksiä!!! Meinaan räjähtää, jos pitää vastata turhaan kysymykseen. Esim. eräs työkaveri kysyi "Kenelle tää paketti oikein on? Tässä ei oo mitään nimeä." ....."Nii-i, ei ole ei...." muutenkin ärsyttää jos joku kysyy tuhat kysymystä peräkkäin, varsinkin jos ne ei ole mitenkään oleellisia kysymyksiä.
33.Ärsyynnyn myös avuttomista ihmisistä.
34.Olen hieman kapinallinen ihminen ja esim. ärsyttää "jos joku asia vaan on niin"..haluan tietää MIKSI! :D
35.En tajua kuka voi tykätä Keshasta! Se kuulostaa siltä, et se oksentais joka lauseella kun se "laulaa" ja et sitä välillä kuristettais. IYKKK! Ja siihen sen "Stephen Why won't you call me?"-biisiin voisin sanoa, että kyllä se Stephen sulle varmaan soittaa, jos olet aivan hiljaa tai jos Stephen tulee kuuroksi.
36.En kestä ylitunnollisuutta, siis tyyliin työpaikalla tai koulussa. Sellasta pomon tai opettajan nuolemista "Hei, kato, mä varasin lääkäriajan työajan ulkopuolelle, miks toi lähtee aina tuntii ennen työpäivän loppua?" Oikeesti PIMEITÄ! Get a life :D Pienessä tai perheyrityksessä tms. ymmärrän vielä, mut muuten...nah!
37.En ole yhtään kärsivällinen neuvomaan/selittämään, jos joku ei vaan tajua.
38.Pedofiileille, murhaajille ja raiskaajille pitäisi perustaa oma lukittu saari, jossa he voisivat rauhassa elää keskenään. Saarelle lähetettäisiin aina käärmeitä, pesismailoja ja pistäviä ötököitä paljon. Pettäjätkin vois laittaa sinne. Ja valehtelijat.
39.Leggings are my pants and I like to show my fatass to everyone BOOYAKA! Mua ärsyttää se toinen FB-yhteisö (Leggings are not pants, so cover your ass), niin mainostan tota siks!:D
40.Vihaan töissä, jos joku tulee mun työalueelle. Vihaan ylipäätään töitä. Ainakin tällä hetkellä. Lasken vaan päiviä lomaan!
41.Mua ärsyttää tää itsesenruusi, mikä meinaa iskeä kokoajan, kun kirjotan näitä! Yritän sivuuttaa sen nyt kerrankin.
Random
42.  Rakastan ihania tekstareita, missä on paljon sydämiä, mutta en jaksa itse kirjoitella tai välttämättä aina edes vastata viesteihin. Mitä kivempi viesti, sitä varmemmin vastaan :D
43.Suutun tai loukkaannun , jos mun viestiin ei vastata.
44.Mietin ja analysoin liikaa asioita.
45.Olen joskus epäillyt eläväni ikäänkuin Truman showssa. Olen vähän vainoharhainen.
46. Esim. jos olen ollut yksin vaikka ihastukseni kotona, niin en uskalla kurkkia kaappeihin tai laatikoihin, koska pelkään, että hänen asunnossaan on äänilaitteita ja videokameroita :DDD
47. Tarkistan myös kännykkääni vähän väliä, että soittaako se vahingossa jollekkin, kun puhun henkilökohtaisia juttuja jonkun muun kanssa.
48.Kuvittelen monesti, että olen komediatähti, vähän kuin vaikka blondi versio Gracesta Will&Grace:stä tms. Kuulen valmiiksi naurettuja ääniä päässäni aina kun mokailen ja oi voi sitä tapahtuu usein :D
49.Puhun joskus itsekseni ja yllätän silloin tällöin itseni kaupasta lauleskelemasta kuin joku mummo :D
50. Tykkään näytellä ihan vain huvikseni ja ottaa erilaisia rooleja. Ehkä pitäisi mennä johonkin teatteriharrastukseen mukaan.
51.Blondin leikkiminen on kaikista kivointa :)
52.MM-jääkiekko on ainut asia, mitä kannattaa katsoa YLE:ltä.
53.Minulla on kaksi puhelinta. Toisen puhelimen nimi on random-puhelin ja se lojuu usein pöytälaatikossa.
54.Kun TV-lupatarkastaja soitti minulle, tunsin syyllisyyttä, koska valehtelin hänelle, vaikka jälkeenpäin tajusin, että eihän minulla edes ole TV:tä, joten en edes valehdellut.
55. Minulle on ilmestynyt pari kuukautta sitten pieni kauneuspilkku huulien yläpuolelle ja tykkään siitä paljon.
56. Ahneudella ei ole mitään rajaa. Se on vähän surullista.
57.Korjailen naapurien roskia silloin, jos näen esim. biojäteastiassa tai lehtiroskiksessa muovipussin.
58.Minua on luultu viimeisen parin kuukauden aikana jo 8 kertaa -89, -90 tai -91 syntyneeksi :D Ja Alepassa kysyttiin papereita kun ostin yhden siiderin.
59.Olen aika syvällinen ihminen, mutta vain harvat ja valitut ihmiset saa nähdä sen osan persoonastani.
60.Haluiaisin perustaa oman puolueen tai olla kansanedustaja.
61.Haluaisin olla myös sisustussuunnittelija, somistaja, lavastaja/kuvausohjaaja/stailaaja/kuvaaja, mallitoimiston johtaja, diktaattori, miljonääritaiteilija, salapoliisi, kiinteistövälittäjä...
62.Tykkään työskennellä yksin tai pitää ohjat ainakin omissa käsissä. Olen miettinyt voisiko minulla olla auktoriteettiongelma...tai sitten olen hieman kontrollifriikki.
63. Minulla on vakava online-shop-riippuvuus. Tutkin nettikauppoja päivittäin, vaikka harvemmin tilaan mitään netistä. Yritän vain löytää kaikkea kivaa ihan viattomasti.
64.Bailumusiikkia, fiilistelymusaa tai kunnon räminää lukuunottamatta kuuntelen pääasiassa sellaista musiikkia, jonka sanat sopii parhaiten sen hetkisiin tunteisiini. Ja oikeestaan käytän älyttömästi aikaa sellaisten biisien löytämiseen.
65. Tykkään surullisista biiseistä, mutta niitä ei kannata kuunnella, koska ne tosiaan tekee ihmisen surulliseksi.
66.Olen tehnyt 2 räppibiisiä! Muutamat räppärit ehdottivat minulle jopa toisen biisin levyttämistä ja biisi on ollut aikamoisessa sisäpiirisuosiossa ;D Kirjoitin tämän ko. biisin 19-vuotiaana viiden aikaan yöllä suoraan baarireissun jälkeen. Raivo oli kova ja nukahdin sohvalle. Aamulla kun heräsin kirjoitin biisin loppuun ja etsin siihen sopivan raivokkaan taustan, sitten räppäsin ja lauloin sen 50 kertaa putkeen ja nauhotin sen. Biisin nimi on Kosto.
67.Olen sanoittanut noiden räppikokeilujen lisäksi monta rock-, pop-, soul- ja rnb-biisiä, ja säveltänytkin muutamia. Pienestä asti halusin laulajaksi ja tein lauluja.
68. Tanssin n. kuukausi sitten ystäväni synttäreillä Antti Tuiskun Juuret-biisin punaisessa mäkihyppääjä/hiihtopuvussa omilla koreografioillani.  Pojat nauhoittivat ja opettelivat videolta sitten mun koreografiat ulkoa ja 4 hengen kanssa tanssittiin se vielä baarissa DJ:n kuuluttamana. LOL!
69. Omistan maailman ihanimman, kaunisnimisimmän ja kauneimman pikkusiskon. Tai ainakin yritän omistaa ...ja OMIA! =)
70. Usko on minulle tärkeä asia.
71.Olen tanssinut Hanoi Rocksin esiintyessä yhtä aikaa heidän kanssaan samalla lavalla Ankka Rockissa ja Ruis rockissa.
72.Haluaisin olla urheiluhullu, mutta kun en vaan ole. Uiminen on kivaa, mutta jouduin lopettamaan sen, koska mun kädet on vesiallergisia. Muuten tanssin, lenkkilen ja jumppailen säännöllisen epäsäännöllisesti.
73. Tykkään kauhuleffoista ja zombieleffoista.
74. Olen leffanirso enkä ole mitenkään "leffasivistynyt", koska en halua katsoa elokuvia, missä on ärsyttäviä näytelijöitä. Melkein kaikki näyttelijät ovat ärsyttäviä paitsi muutamat suosikkini ja ne joista en vielä tiedä mitään.
75. Olen allerginen monille eläimille ja se surettaa minua :( Haluaisin kissan, pikkukoiran, hevosen ja ponin.
76. Olen itsenäinen, tosi vahva, mutta hyvin herkkä ihminen.
77. Olen ollut mukana synnytyksessä, syntyvän lapsen isän paikalla. Minulta kysyttiin sen jälkeen joku tuhat kertaa aionko itse hankkia lapsia lähiaikoina...eheeen ollut hankkimassa...:D
78. Olen asunut elämästäni Helsingissä 64% ,Espoossa 34% ja Hyvinkäällä 2%. Se Hyvinkää oli aika pikainen reissu se.
79.Olen välillä aika laiska. Minulla on varmasti entisessä elämässä ollut palvelija.
80. Rakastan nukkumista ja tykkään vaan makoilla aina jos on ylimääräistä aikaa. Tunnen olevani kissa kun vain makaan ja nautin elämästä. Kissoilla on varmasti kivaa.81.Viihdyn useammin enemmän yksikseni, kun seurassa, vaikka tykkäänkin ihmisistä. Tykkään myös itsestäni.
82.Välillä tuntuu, etten oikein kuulu minnekkään.
83.Nolostun ja ujostelen oudon tavallisista asioista, vaikka joskus saatan tehdä jotain mihin kellään muulla ei ole pokkaa.
84. Haluaisin kokeilla restylanea huulissa, vaikka kaikki mun tutut onkin sitä vastaan eikä ymmärtäis mua.
85. Nauratan aina ihmisiä, en voi olla vitsailematta yhtenäkään päivänä, ellen sitten ole huonolla tuulella. Yleensä vitsailen silloinkin kun kaikki menee päin peetä. Jos joku ei naura, olen varma, että hänellä on huono päivä tai sitten hän vihaa minua.
86.Olen aika sosiaalinen, mutta jännitän aika paljon esim. bileissä, joissa en tunne kuin vaikka yhden ihmisen. Myönnän, että seurustelen tällaisissa tilanteissa mielelläni hetken boolimaljan kanssa :D
87.Olen toisinaan aikamoinen pillittäjä. Esim. Eläinsairaala-ohjelmassa, mutta myös Salkkareissa...wt*?
88. Minulla on hyvä päättelykyky ja olen saanut salapoliisin tehtäviä ystäviltäni, koska olen niissä sika hyvä.
89. Puhun lähes joka päivä siskoni kanssa puhelimessa. Siskoni on ainut ihminen, joka tietää oikeestaan kaiken minusta ja mun elämästä. Muutama ystävä tietää ehkä 96% kaikesta :D Pari luurankoo löytyy.
90. Kevät ja kesä on tehnyt minusta ihan pimeen :D Lukekaa vaikka näitä juttuja.91.Olen Facebook-riippuvainen. Sitä ennen olin Irc-galleria-riippuvainen, mutta siitähän onkin sitten jo AIKAA :D Toisinaan olen miettinyt, että koskahan galtsusta tulee taas muotia. Salee vielä herää henkiin.
92. Haluaisin kuunnella välillä niin kovaa musiikkia, että ovetkin pamahtais auki.
93.Olen hammasharjariippuvainen ja kannan sitä aina mukana, jos tiedän, että tulen syömään tai juomaan, enkä mene heti sen jälkeen kotiin. Pesen hampaat 3-6 kertaa päivässä.
95.Kolautin mun varpaan kuukausi sitten baarissa niin, että verta vuosi. Baarimikko laittoi septidiniä ja laastaria. Pari viikonloppua sitten vedin oven toiselle varpaalleni ja siitä lähti 1/4 kynnestä. YÖK! x( Nyt on aika rumat kesävarpaat ja haluan ostaa niihin pääkallo- tai mylittleponylaastareita.
97.Minua vaivasi jonkun aikaa sitten jonkinlainen ikä- tai identiteettikriisi, mutta nyt se on kai mennyt ohi.
98. Ehkä mua kaduttaa myöhemmin, et avauduin muutamassa kohdassa tänne.
99. Nyt alan lukee näitä läpi ja poistan taas kaikista henkilökohtiaisimmat jutut ja keksin niihin jotain uutta tylsää tilalle :D
100. Tai sit en jaksa...vaan esitän kysmyksen; muuttivatko nämä paljastukset mielikuvaanne minusta ja millä tavalla? :D

34 comments:

 1. Parhaat 100 faktaa -postaus mitä oon tähän mennessä lukenu, ihan loistava! :-D (en sit tiiä johtuuks tää siitä et pystyin samaistumaan aika moneen kohtaan.....)

  ReplyDelete
 2. AHAHAHAHAHAHAH...loistavaa! :DD Mulla osu yksiin monta kohtaa myös.. xD

  ReplyDelete
 3. ondoyer: Haha, kiitos! :D Hauska kuulla, mustakin meinaan parhaita on sellaset, joihin pystyy jonkun verran edes samaistumaan :D

  ReplyDelete
 4. Anonymous: Hahaa, hienoa!! =DD

  ReplyDelete
 5. Marsu: Kiitos :) Ajattelin myös samaa. Jätin kommenttisikin julkaisematta, sori! ;)

  ReplyDelete
 6. LOL! Sä annat itestäs liian kiltin kuvan blogissas, mut tää oli hyvä:) Repesin tolle "Leggings are my pants..." :D

  Mua ärsyttää sellaset 100 asiaa postaukset, joissa on jotain ihan boring juttuja tyyliin "tykkään mansikoista, ne ovat maukkaita=)"

  ReplyDelete
 7. Pipari:
  Hahaha!!! :DDD Tuli mieleen vaan se sun nörttiuni-tekstari sillon :DDDD
  Joo, ehkä vähän liian kiltin kyllä, kun en ole viitsinyt tuoda mun pimeitä puolia esille...ehkä asia voi muuttua :D

  Muakin! Koitin laittaa mahdollisimman vähän sellasia, mutta täytyy myöntää, että aika monta "mehevää" juttua lähti kyllä tosta listasta :D Pitää laittaa joku 30 asiaa goes X3M -haasteversio eteenpäin ;DD

  ReplyDelete
 8. mikäs sut täältä hyvinkäältä sai pois? :D okei tää on ihan kökkö mesta :D

  ReplyDelete
 9. Anonymous: Olin silloin ala-asteella vielä ja mä oikeestaan tykkäsinkin asua siellä (oikeestaan asuin sveitsin uimalassa, koska olin sielä joka päivä :D) , mutta äiti ei tykännyt ja äiti määräs, niin muutettiin takas Helsinkiin :D

  ReplyDelete
 10. Jotenkin kieltämättä muutti mielikuvaa sinusta. Tähän asti "pidin sua" (sen verran mitä blogin perusteella saa irti) sellaisena ehkä vähän tylsänä ja rauhallisempana tyyppinä, mutta tää postaus osoitti, että sussakin piilee pieni sekopää:P

  ReplyDelete
 11. Anonymous: Aaa, miten ihanasti sanottu :DD Joo, sekopää kyllä piilee, vaikka ehkä ihan tietoisesti oon ollut tuomatta sitä puolta esille juuri täällä blogissa :D Jotenkin se alkuajan varoivainen kirjoitustapa on jäänyt päälle ja aina miettii mitä kirjoittaa. Ehkä ei pitäisi miettiä niin paljon ;)

  ReplyDelete
 12. Olen 99% varma että ihastuisit Tommiin.

  ReplyDelete
 13. Avenged Sevenfold<3 Onneks niiltä tulee uus albumi 27. päivä ulos! (:
  Mutta siis asiaan, oikeesti hyvä postaus!

  ReplyDelete
 14. hihii, ihan maailman hauskin lista :) tuntuu et tykkään sinusta, wuhuu stalkerrrr

  ReplyDelete
 15. aijaijai, kuva susta muuttu hyvinkin paljon ja positiiviseen suuntaan luonnollisesti! oli se kyllä ennenkin positiivinen :D

  ReplyDelete
 16. Tommi: Nyt täytyy kyllä myöntää, että sama asia on käynyt myös Marie Keksin mielessä - etenkin sun 100 postauksen jälkeen ;D

  -Nexus: Oooo! Eli ihan kohta!!! =) Kiitos, kiva että miellytti! :D

  Katja: Haha, ihana <3 :DD Kiitti!

  Amy: Voi, miten ihanaa kuulla, kiitos vaan =) Hyvä siis, että julkaisin sen vihdoin, enkä taas poistanut puolia ja aloittanut alusta :D

  ReplyDelete
 17. Oli tosi kiinnostava lukee tää sun lista koska kohdat oli just oikeesti hyviä eikä mitään liirumlaarumia ja tää kyllä muutti munkin näkemystä susta vähän persoonallisempaan suuntaan ;)

  ReplyDelete
 18. Saara: Ooo, kiitos! Tosi kiva kuulla!! =) Oishan se kiva kirjoittaa aina täysin vapaasti mitä päähän sattuu, mutta sit pelkää aina vähän, että kukahan tätäkin lukee :D

  ReplyDelete
 19. No, ei oikein yllättänyt, olenkin ajatellut että olet aika rebelli tyyppi mutta en tiennyt että olet myös säveltänyt ja sanoittanut jotakin, että ehkä jotain yllättävää kuitenkin.

  ReplyDelete
 20. White Lily:
  Haha, osaat siis ns. lukea rivien välistä ;D

  ReplyDelete
 21. Täytyy sanoa, ettei ollut niin lämminhenkinen ja ihastusta herättävä lista, mitä olen aiemmin lukenut... Sinusta tuli aikamoinen "bitch"-kuva... <: ) Tosi moni asia tuntuu ärsyttävän, rakastat itseäsi ja rakastat myös Salkkareita. Oukkidoukki.

  ReplyDelete
 22. Anonymous:

  Ou...Ihan lämminhenkisesti kyllä koitin kirjoittaa :) Osaan kyllä olla sarkastinen ja ironinen ja harmi jos meni jotkut vähän huumorilla höystetyt jutut ohi. Suurin osa jutuista oli mielestäni kuitenkin positiivia :)

  Tottakai siinä on monta asiaa, jotka ärsyttää, jos tein niistä erikseen oikein listan ja keksin äsytyksen aiheita, itse koen ärsytys-sanan aika lievänä, eikä se tarkoita, että olisin aivan raivoissani noista asioista :)

  Missään kohdassa ei lukenut, että rakastan itseäni, mutta huonosti on asiat sellaisella ihmisellä, joka ei rakasta :) Itserakkaus onkin sitten aivan eriasia.

  Tohon salkkarijuttuun en viitsi edes kommentoida :D

  ReplyDelete
 23. Onks tää blogi nykyää joku treffipalsta?

  ReplyDelete
 24. Pipari: HA HA :DDD NO EI OLE!!! :D

  ReplyDelete
 25. Kysyn nyt tälleen asian ulkopuolelta, että sullahan on fabulous salonissa laitetut ripset (?), niin ootko ollut täysin tyytyväinen niihin? Kun itse mietin nyt että missä kävisin laittamassa ripset ja tuolla on tosi halvat hinnat sekä laitossa että huollossa verrattuna moneen muuhun paikkaan, joten vaikuttaisi aika lupaavalta. Onko ne pysyneet kuinka kauan hyvinä, kuinka usein joudut huoltamaan? Onko palvelu tuolla hyvää ja saako sieltä sellaiset näyttävät ripset? Ja onko siellä ns. kiinteet hinnat eikä mitään ylläri-hintoja?

  ReplyDelete
 26. siis minkä ikäinen olet oikeasti? :) Ku sua on luultu kerta noin nuoreksi :) Ootko muuten kirjoittanu aikasemminkin blogia? :)

  ReplyDelete
 27. muurahainen: Joo, siellä laitan :) Olen tytyyväinen ja etenkin hintojen puolesta olen sinne jäänyt, sillä ystäviäni käy monessa eri paikassa laittamassa ja kokemusten mukaan pysyvät ihan yhtä hyvin, vaikka hinnat ovat ystävieni paikoissa taas korkeammat.

  Aluksi huolsin n.2-3 viikon välein, mutta nyt kun olen oppinut käsittelemään näitä paremmin (tottunut siihen, että ei saa hieroa silmiä, en käy ikinä kuumassa pitkässä suihkussa, vaan mukavan viileässä, pesen max. kädenlämpöisellä vedellä meikit jne.) niin olen huoltanut 3 viikon välein, vaikka voisin hyvin huoltaa vaikka 4 viikon välein :) hinta kuitenkin nousee aina sen 5-10e viikolta, joten musta on kivempi huoltaa usein, jotta ripset on aina näyttävät :)

  Ja kiinteät hinnat on ihan 1vko, 2vko, 2,5 vko, 3vko, 3,5vko jne...

  Uusien ripsien hinnan joutuu maksamaan, jos ripsistä on lähtenyt yli 70%, mutta se vaatii jo pidempää huoltoväliä tai "väärää hoitamista".

  Hoito-ohjeita kannattaa noudattaa, niin ripset pysyy hyvinä :)

  Anonymous:
  Olen 25v =) Joo, kirjoitin tätä aiemmin hieman yli vuoden Jugendtaloja ja kakkupaloja-nimistä blogia :)

  ReplyDelete
 28. Multa lähti kans pari viikkoo sitte varpaankynnestä PUOLET irti (hyi helkkari..) eikä mistään pituudesta, vaan leveydestä!! Eka laitoin siihen mustavalkosta kukkalaastaria kun se ei ollu ihan irronnu vielä mut kerran suihkussa repäsin vahingossa kynnen irti :'D Ja tämähän juontaa juuri erääseen lauantai-iltaan kun lähdin liikenteeseen gladiaattorisandaaleilla, joissa ei ollut korkoa :) pakko oli siis ton sun 95.kohdan inspiroimana tulla tänne tarinoimaan, sharing is caring!

  En oo ikinä kommentoinu sun blogiin, pari kertaa eksyny mutta nyt luin montaki postausta ja hirmu moneen 100-kohtaasi samaistuin kuten myös olen tälläinen rock-henkinen blondi. Menit suosikkeihini! :)

  ReplyDelete
 29. Mä en ymmärrä miten jou keksii sata mainitsemisen arvoista asiaa itsestään. Mä en keksisi! Mutta näitä on kiva lukea :)

  ReplyDelete
 30. miuku1: Ohnooooouuuuu! :D AUTS! Siis mä en ymmärrä, miks aina kolauttelen mun varpaita, mut se on ihan yleinen vitsi mun kavereiden keskuudessa, että mun pitäis leikata isovarpaat kokonaan irti :DDDD

  Ja kiva kuulla, tervetuloa vaan seurailemaan rock-henkinen blondi!! ;)

  AnsQ: Haha :D No mut kyl kahdessa kuukaudessa keksii - mulla meni sen verran aikaa tähän postaukseen ;DD

  ReplyDelete
 31. oon huomannu blogissasi jo aiemminkin "ristiriitaisia" (hyvällä tavalla) juttuja, siis sellasia mistä huomaa ettet oo ennalta-arvattava tai kategorisoitavissa(?) tms. tätä on nyt ehkä vaikee selittää :D mutta ainakaan vanhemmista asu/sisutuspostauksista ei ois arvannu että tykkäätkin rock-henkisyydestä tai ripsipidennysten ottaja tekeekin paljonkin remppaa ja kalusteiden tuunausta. Etenkin muita blogeja lukiessa huomaa tuon sama-tyyli-joka-asiassa jutun (mikä sinänsä ei ole huono jos siitä itse pitää) joissa vaatteet, koti, kirjoitustyyli, muotitietoisuus yms mätsäävät toisiinsa ja blogissakin on tunnustauduttu rokkariksi tai maalaisromantikoksi. Olen lukenut tätä ja edellistä blogiasi jo melko kauan ja juuri tuo, että olen sopiva ja yllättävä sekoitus erilaisia puolia, miellyttää minua :D Varmasti myös siksi että olen itse samanlainen enkä tiedä muita :D Postaus siis lähinnä vahvisti kuvaa sinusta, ei niinkään yksittäisten kohtien kannalta, vaan tuon yllättävyyden paikkansapitävyyden vuoksi. Toivottavasti tästä nyt sai mitään tolkkua :D

  ps. eräässä vanhassa postauksessasi suunnittelit laittavasti korkkareihin kartioniittejä ja tämä idea teki muun suuren vaikutuksen :D jos teit sen niin voisitkohan laittaa lopputuloksesta kuvan? tekisi itsekin mieleni kokeilla

  ReplyDelete
 32. Anonymous: Kiitos kivasta kommentista!! =) Ja ihan hyvin selitetty, ymmärrän kyllä hyvin mitä meinaat ja kiva kuulla, että samanhenkisiä ihmisiä löytyy :)
  Itse pidän itseäni välillä vähän outona ja monimutkaisena persoonana, vaikka toisaalta vois sanoa myös moniulotteinen... hmmm, varmaan ymmärrät, mitä meinaan :D

  Se niittijuttu tais unohtua, kun huomasin, että pari tappia oli kadonnut ja sit oli tarkotus ostaa uudet niitit, mut jotenkin se on kesäkiireissä unohtunut, mutta hyvä, että palautit mieleen, ehkä kokeilen toteutusta lähipäivinä =)

  ReplyDelete