12 Jul 2010

HAKUNA MATATA ♥


Aaah! Aivan paras viikonloppu takana ja nyt enää 5 päivää LOMAAN! Mitenköhän pysyn housuissani? :D Yksi todella ärsyttävän ja ison reklamaation käsitteleminen pamauttaa kyllä Marie Keksin kyllä hyvin takaisin työpöydälle, vaikka haaveissani makaan JO hietsussa mojito kädessä +32C helteessä ja ehkä iltasiiderillä terassilla!

Viikonloppuna olin katsomassa Cheerleadingin EM-kilpailuja ja sekasarjojen selvästi paras Funky Team Gorillaz voittikin sitten kultaa. Itse olin kannustamassa HAC:n sekasarjaa Xrayta ensisijaisesti ja nekin sai pronssia, joten hyvä Suomi! ♥ Kisojen jälkeen suunnistin rakkaan ystäväni kanssa Kaivariin siiderille ja sen jälkeen suuntasimme kotini kautta Fredan Tivolin avajaisiin, jossa törmäsimme isoon kasaan tuttuja. Pyörähdimme vielä Prahassa ennen pilkkua ja sitten mentiin ystäväni luokse yöksi tarkoituksena mennä heti aamusta yhdessä rannalle. Sunnuntaina vietettiinkin hietsussa bikineissä koko päivä, aivan liian ihanaa!

Olen tehnyt jo pari viikkoa ostoslistaa, mutta ei kai sitä hullukaan näillä ilmoilla mene shoppailemaan. Jos nyt pitäis valita sovituskoppi+10 vaatetta tai ruokakaupan kylmäosastolla hengailu, niin jälkimmäinen tuntuu fyysisesti niin paljon paremmalta vaihtoehdolta, mut mitäs mä nyt siellä muuta  :D Olis kyllä kiva täyttää sitä henkistä "tyhjää aukkoa", joten ehkä vois tällä viimeisellä työviikolla kahlata nettikaupat läpi! ;D 


Päivän fiilis: HAKUNA MATATA!
Suunnitelmat: Töiden jälkeen, hietsu, aurinko, kaverit, mojito, uiminen, musiikki!

No comments:

Post a Comment