20 Jul 2010

TKU

Photobucket
Mekko: JC, Korut: Tukholma

Luin tossa tota 100 asiaa postausta kertaalleen läpi ja voi että, miten paljon oli kirjotusvirheitä, en jaksa edes korjata kaikkia! PLUS että alussa tosiaan myönnän, että 2 kuukautta kului kyseisen postauksen tekemiseen, ei uskois...mut oikolukeminen onkin ihan yliarvostettua :D

Muutama päivä lomaa takana ja voin sanoa, että hyvältä tuntuu! Tänään lähdetäänkin siskon kanssa ilmeisesti Turkuun vähän extempore viettämään kesäpäivää ja jäädään yöksi. Jee! Turku on kaupunki, johon uhoan aina muuttavani, jos ärsyttää joku asia Helsingissä :D

Oltiin eilen kuuntelemassa Musea. Olisin KYLLÄ  ostanut lipun, jos olisin tiennyt, että ne soittaa vanhojakin biisejä niin paljon ja että niin paljon kavereita oli menossa keikalle. Joskus 8 vuotta sitten olin ihan mieletön Muse-fani! No oonhan mä fani edelleenkin, mut vanhat levyt on silti mun lemppareita :) Olitteko keikalla?

Nyt pakkailee kamoja, auto lähtee Turkuun tuossa klo 14.00. Hauskaa tiistaita!

Photobucket

8 comments:

 1. Pipari: What, mitä, missä, milloin, hä? T.blondi

  ReplyDelete
 2. Mä olin keikalla ja oli kyl ihan huippua! Ärsyttää vaan kun oltiin ihan varmoja ettei ne ala soittaa vielä klo 20 (ainahan tollaset bändit aloittaa n. tunnin myöhässä!) ja missattiinkin sitten Uprising ja Supermassive Black Hole!! Arvaa vaan ottiko päähän??

  ReplyDelete
 3. Hahahah! Oot ihana blondi ja mä yritin heittää turkuvitsin!
  Kaikki turkulaiset puhuu tolleen "mitä sä sanosit", ku me tääl pk-seudulla sanotaan "mitä sä sanoit". :D

  ReplyDelete
 4. Perra: Joo, niinpä! Mäkin olin varma et ne olis alottanut joskus ysiltä! :o Varmasti otti päähän, mutta onneks oli kuitenkin huippu keikka!! :/ :)

  Kata: Mii likes tooo! =)

  Pipari: AAAA! :D Joo, mä osaan vaan ne blondivitsit ulkoa, et tiedän milloin pitää nauraa, niin tää meni vähän ohi ;DD Pipru, mennää joku päivä siiderille, lounaalle tms? :)

  ReplyDelete
 5. Joo! Ehdota sä päivää!

  ReplyDelete
 6. Pipari: Jooo! Laitan sulle myöhemmin viestiä :)

  ReplyDelete