10 Aug 2010

Baby pink

En pidä itseäni minään erityisenä vaaleanpunaisen tai pinkin fanina, mutta kyllä sen huomaa, että se on neutraalien värejen lisäksi ainut kirkas väri, jota kotoani löytyy. Keittiöön on kertynyt mm. pinkit Fiskars-sakset, pullonavaaja kirpputorilta, Roosa nauha-paistinpannu synttärilahjana, Pirkka tiskiharja, Clas Ohlsonin vaaleanpunainen leikkuulauta sekä vaaleanpunaiset tiskihanskat Briteistä. Yleensä, jos ostan jotain, missä on paljon kirkkaita värivaihtoehtoja, niin vaaleanpunainen tai pinkki lähtee lopulta kuitenkin mukaan. Pinkkiä löytyy kotoani näiden lisäksi mm. hammasharjan, saippuan, kynsibufferin, viivottimen, pyyhkeiden, kynttilöiden, piikkikamman, pesusienen, meikkipussin, pokkareiden, My little pony-lakanoiden, kastelukannun ja hiuslakkapurkin muodossa. Taidan sittenkin olla pinkkifani, vaikka nämä esineet ovatkin sellaisia, jotka eivät ole juurikaan esillä.  Huomaatteko suosivanne aina jotain tiettyä väriä?

7 comments:

 1. Day-sisustusliikkeessä (Bulevardilla?) oli hauskoja tosi pinkkejä tiskiharjoja. Erottuivat edukseen ruokamarkettien harjoista. :-) Vinkkinä vaan.

  ReplyDelete
 2. Ihania pinkkejä juttuja!

  Mä olen ihan pinkkifani. Jos en asuisi miehen kanssa niin sisustuksessa olisi enemmän pinkkiä :D

  Haaveilen myös baby pinkistä autosta. Sen varmaan saan vasta sitten kun kykenemme hankkimaan talouteemme molemmille omat autot. Tällä hetkellä kun poikaystäväni ei ole innostunut auton maalauttamisesta, kummallista ;)

  Kyllä suosin tiettyä väriä ja se on pinkki. Se näkyy myös mun vaatteissa.

  ReplyDelete
 3. Anonymous: Kiitos vinkistä!! :) Kävinkin siellä just pari viikkoa sitten, mutta etin kiireisenä jotain ihan muuta, niin en tietenkään kiinnittänyt muuhun huomiota :)

  Reetta: Oi, Toyota Yaris, niitä löytyy ainakin pinkkinä ja ne on kyllä supersöpöjä ihan mallinsa puolestakin :D Heh, ehkä kantsii odottaa, että saa sen toisenkin auton :D

  Mulla näkyy vaatetuksessa yllättävän vähän, mutta pinkin eri sävyt ja persikka on kyllä värit, mitä löytyy kaapista eniten :)

  ReplyDelete
 4. Pinkki kolahtaa täälläkin, mutta ehkä vielä enemmän hento vaaleanpunainen - sitä on jotenkin helpompi yhdistelläkin ja mieskin diggailee. :) Eli meillä näyttää värimaailman puolesta aika samanlaiselta kuin sullakin, valkoista, mustaa ja neutraaleja sävyjä on selkeästi eniten, pieniä väripilkkuja joista vaaleanpunainen/pinkki on ehkä se yleisin. Pari sinistäkin juttua on kotiin eksynyt, mutta nekin on melko harmaansinisiä ja lähinnä kylmiä ilmoja varten (eli tuikkulyhtyjä, villapeittoa yms.).

  Tuo tiskiharja on tosi suloisen värinen, meillä on (muistaakseni) Sinin vaihtopääharja, jonka varsi on tumman pinkki ja se on ehkä turhan ärhäkkä muuten valko/harmaa/mustaan keittiöön.

  ReplyDelete
 5. Pinkki kolahtaa kyllä tännekkin, mutta itse olen huomaamattani sisustanut kotiamme turkooseilla yksityiskohdilla. Ehkä hieman miehekkäämpi vaihtoehto pinkille, joten eipä ole miehelläkään hurjasti valittamista :)

  ReplyDelete
 6. Sometimes in the summer evening, particularly across the water, there are beautiful susets that contain those colors and shades.
  Nice blog by the way, and is a cute header, but you mentioned you are planning a new one, but could keep the words anyways.

  ReplyDelete
 7. Eirene: Hempeän vaaleanpunainen on kyllä ehdottomasti helpompi väri ja vähäisissä määrissä toimii ilman, että tulee ällöfiilistä :)

  Sofie: Mulla oli myös jossain vaiheessa turkoosia aika paljon, sinistä ja viininpunaistakin olen kokeillut, mutta ainakaan viinipuniasta en halua enää sen jälkeen edes nähdä :D

  Anonymous: Thank you very much, nice to hear! :) Yes, ofcourse the title would stay the same :)

  ReplyDelete