4 Aug 2010

How could this be done by such a smiling sweetheart.

Kaivelin bloggerin arkistoa ja keräsin muutamia kuvia, jotka on joskus jäänyt julkaisematta, joten tässä pieni kuvapostaus.
Ystäviä puolen elämän ajan.


Söndag. Worst pasta I've ever had.
Photobucket
Cheer me up!


Transformers.
MWAH!

Pikkukissa posee, puspuspuspus.

Photobucket.
Öh?

Photobucket
Strutsi.
Photobucket
Baby, you rock my world.
Photobucket
So 90´s?"Jos joku ihana mies pyytäis mut nyt Tukholmaan asumaan, niin muuttaisin samantien!" hih ;)

Photobucket
Winter weddings.
Photobucket
Minäkin haluan naimisiin...niin, tai edes häihin :D
Photobucket
Vaahtokarkit.

Vintage.

8 comments:

 1. Hei pari pientä teknistä kysymystä. Eli miten saan blogiini noi linkit: tilaa blogilistalta ja tilaa bloglovinista? Ja sit et miten bloggeris saa ton tunnistelistan tohon sivupalkkiin ?
  Toivottavasti osaat auttaa ja kiitos jo etukäteen =)

  ReplyDelete
 2. Nelli: Ne saa tuolta ulkoasuasetuksista. Mä oon tehnyt noi kuvat itse ja sit mennyt ulkoasuasetussivulle. Siellä lisää gadget ja valitse "kuva"-vaihtoehto, sitten voit ladata oman kuvan ja lisätä siihen linkin noille sivustoille, jonne haluat kuvan kautta ohjattavan :)

  ReplyDelete
 3. Huolisin sekä salaatin että tuon suloisen kisun.:)

  ReplyDelete
 4. Mitä tarkoittaa "You had me at hello." kyselee tyhmä :D

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Ei oo varmaan suoraa suomenkieleistä käännöstä, mutta vähän niinkuin, että "veit jalat alta ensisilmäyksellä" :) Olin myyty samantien, kun sanoit hello tai jtn sinnepäin :D

  ReplyDelete
 6. Hei Marie,
  lomalaisena oon muutaman viikon pitänyt lomaa blogeistakin ja nyt ilolla luin aikaansaannoksiasi :) Ihania kuvia ja juttuja <3 Tässä postauksessa silmäni kiinnittyivät noihin houkutteleviin vaahtokarkkeihin.. Mitä jännää niissä on päällä?? :)

  ReplyDelete
 7. TeeCoo:
  Kiitos aivan ihanan piristävästä kommentista!<3 :) Vaahtokarkit on ystäväni häistä ja niissä oli päällä sitä makeaa suussa poksahtelevaa juttua. En tiedä kyllä, mistä sitä saa ostettua, tosin häissä oli tuttu kokki tekemässä nuokin herkut, joten ehkä saan selville asian :) Oli muuten parhaat vaahtokarkit ikinä!

  ReplyDelete