8 Aug 2010

KeskiviikkoKeskiviikkona tapasin Piparin ja me kävimme Teatterin terassilla salaatilla ja siiderillä. Täytteiksi valitsin kanaa ja mozzarellaa, nam! Salaatin jälkeen suuntasimme kaupan ja Alkon kautta luokseni ja vietimme pitkän drinkki-illan. Tarkoitus oli lähteä viihteelle ihan kunnolla, mutta juttua riitti niin paljon, että päätettiinkin skipata baari :D Pipru toi mulle ihanan värisiä kukkia! Rakastan kukkayllätyksiä, (vinkvinkvaan;)) mutta mun pitää kyllä hankkia muutama eri kokoinen maljakko lisää, koska nyt piti leikata paljon isoa hienoa kimppua, jotta se sopi maljakkoon. Eli ainakin yksi korkeampi maljakko ostoslistalle. Keskiviikon kaupunkiasu näkyy ylempänä, mutta topin ihana...oisko neon koralli väri ei erotu kännykkäkuvista kyllä  edukseen. Tänään oon hei sitten kuvaillut ja ainakin kaksi jo pari kuukautta vanhaa juttua on jäänyt kodista esittelemättä, eli postauksia luvassa ensiviikolla :) Ihanaa sunnuntaita!

11 comments:

 1. Mun sydän melkee hyppäs kurkkuu, ku huomasin et olit tehny keskiviikost postauksen - olin ihan varma, et oot julkassu musta jonku jäätävän kuvan!:D Huh!

  Ikeaan maljakko-ostoksille (tai haet sen kristallimaljakon)!

  ReplyDelete
 2. Pipari: Haha, en uskaltanut, vaik ei niis kuvis mitään vikaa ollutkaan! :D Niinpä! Niitä kristallimaljakoita olis vielä kaksi, mut luulenpa, että toinen pitäis sit antaa siskolle :) Pitää ehkä seuraavan kerran ottaa puheeksi, kun oon tädin luona kylässä.

  ReplyDelete
 3. missä sun uus banneri on?

  ps. oisit voinu häivyttää luomivärin paremmin hahahhaha :DD (sä oot pimee!!)

  ReplyDelete
 4. Herkullinen salaatti ja kauniita kukkia :)

  ReplyDelete
 5. Pipari:
  En oo viel laittanu :D
  LOL!!!! :DDD

  Reetta:
  Oli herkullista ja kukat näkyy olevan vieläkin elossa kauniina :D

  ReplyDelete
 6. Cherry: Niiimpä!!! =) Mut Cafe Javan salaatit on silti mun lemppareita! =PPPP

  ReplyDelete
 7. Kiva ostaus kerrassaan! Tällaisia lisää... :) Olen huomannut, että monet lukijat kaipailevat juurikin näitä "päivän tekemisiä"- postauksia. Kiva nähdä mitä "kanssasisaret" blogimaailmassa puuhailevat, ilman, että jokainen postaus olisi vain pelkkää päivän asua. En ole tainnut itse sinulle vielä kommentoida, mutta kertapa se on ensimmäinenkin. Aito ja kiva blogi! Me like!

  ReplyDelete
 8. Heidi's Fashionroom: Kiitos paljon! :) Ja kiva, että kommentoit! =) Joo, olenkin miettinyt, jos tekisin taas päivä kanssani-postauksen. Itsekin tykkään lukea hyvin mielelläni sellaisia arkisempia postauksia päivänasujen tai panostettujen postausten lisäksi :)

  ReplyDelete