23 Aug 2010

titiMadam
No niin, nyt minäkin viimein hullaannuin näihin titiMadamin eläinkoruihin. Ihastelin näitä viikonloppuna Finnish Catwalk Fashion Kick-Off tilaisuudessa, mutta koska olen niin järjettömän huono valitsemaan, niin en saanut vielä omaani mukaan. Nytpä olenkin miettinyt, että minkä tai mitkä näistä tilaisin. Himoitsen ainakin yksisarvista, bambia, pingviiniä, kettua, kissaa ja hevosta. Pinkki, lila, musta ja valkoinen on kivoimmat värit, joten nyt mietin, että mikä eläin olis minkäkin värinen :D Nää sai mut hymyilemään ja siksi on pakko saada ^^ Mitäs tykkäätte näistä? Minkä te valitsisitte?

Kuvat lainattu: titiMadam

7 comments:

 1. Tykkään! Omat suosikit on ehkäpä yksisarvinen, lintu, merihevonen ja pingviini, ne on niin symppiksiä :D.

  Väreistä ehkä juuri musta, valkoinen tai hopea, koska niitä olisi niin helppo yhdistellä eri vaatteiden kanssa, mutta toisaalta pinkki ja vaaleankeltainenkin on tosi kivoja..
  Ääh, en tiedä, haluan ne kaikki!! :D

  -Jasu

  ReplyDelete
 2. Mä ottaisin ehdottomasti mäyräkoiran, jos sellanen olis :D Näistä muista bambin.

  ReplyDelete
 3. Tosi söpöjä noi korut, ite ottaisin tuon valkoisen yksisarviskaulakorun :)

  ReplyDelete
 4. Ma oon ollut ihan out naista talla kaukomailla asuessa, mutta Suomessa lomalla osui silmaan jossain titiMadamin ekologinen sarja ja mun oli ihan pakko saada siita semmonen vasikka. Se oli niin sieva, honkkelijalkoineen :) Muistuttaa taalla maailman metropolissa maalaisjuurista :)

  ReplyDelete
 5. Jasu: Ainiin unohdin merihevosen!! Se oli alunperin heti kakkossuosikki =) Mutta kaikkihan ne on:) Mäkin mietin yhdisteltävyyttä, mutta toisaalta just värikäs tois sitä samaa hassua piristystä, mitä itse eläinkoru muutenkin :) Minäkin haluan!

  Suvi: Sun pitää laittaa sinen viestiä, että tekee mäyräkoiran :D aww<3

  Kata: Valkoinen olis kyllä yksisarviselle just se oikea väri tavallaan, mä mietin myös sitä :)

  Johanna: Oi! Sun pitää sitten hommata sellainen, kun korulle on jo valmiiksi noin hieno "merkitys" :) Mulla on mielessä mun tulevalle korulle jo oma merkistyksensä, ehkä paljastan siitä jtn, kun vain saan omani tilattua ja kotiin :)

  ReplyDelete
 6. Noita oli Flow:ssa joka toisella, joten ilmeisesesti joku muukin on diggaillu ideasta. :)

  Kiva blogi muuten... lisäsin juuri omalle saitilleni blogilistauksen, joten käy ihmeessä lisäämässä blogisi sinne jos haluat linkkejä ja kävijöitä blogiisi.

  ReplyDelete
 7. Petteri: Itsekin oon huomannut monella tuollaisen kaulassa, tulen vähän jälkijunassa, mutta kerrankin sattui eteen oikealla hetkellä :D

  Kiitos paljon! :) Myös vinkistä, pitääkin käydä tutustumassa =)

  ReplyDelete