2 Oct 2010

Mitä mulla on täällä hei? ;) Auuuuuuuuu!

Iiiiiiiih!

Rokkarihauva!

Wuf! Olenko vähän söpö hei!

Awww!

Arvatkaa kuka sai sitä jotain uutta ja jännittävää elämäänsä? Noooh, ainut juttu on, että tämä ei ole omani, mutta hoidossa tämän viikonlopun minulla! Ihanaa! Niin ja tämä on testihoito. Eli testaamme olenko allerginen tälle :) JOS EN, niin tämä ihanuus pikku russiantoy tulee minun luokseni kahdeksi kuukaudeksi, koska tämän oma äiti lähtee Thaimaahan ja viipyy siellä jouluun asti. Oi voi! Tietenkin koiralle tulee vähän suru, mutta musta oli ihana kuulla, että minä juuri olisin luotettava hoitaja ja aivan varmasti olisin. Ja rakastava ennen kaikkea!! Oi, toivon niin että mitään oireita ei näy allergiasta, niin kuin joistain kissoista näkyy samantien. Toki voisi käydä niinkin, että oireet huomaisi vasta parin viikon päästä, mutta silloin se tuskin on niin vakavaa ja varasuunitelmissa on sitten allergialääkkeet ja yksi varakoti, jonne R sitten pääsisi :) Olen halunnut omaa koiraa jo pari vuotta, mutta epäröin aina olisinko valmis sitoutumaan vielä koiraan. Kahdessa kuukaudessa ehtii jo varmasti näkemään arkea ja sen jälkeen olen takuulla viisaampi koirien ja niihin sitoutumisen suhteen :) IIIIK! Jos käy HYVIN, niin hän on  mun silmäterä ja päivien ilo kolmen viikon päästä aina jouluun asti! Sillä on vielä niin hieno kaulapanta, että tämän on pakko olla kohtaloa ;) Ensimmäinen yö mennyt hyvin, eikä mitää tukkoisuutta tms. ole esiintynyt, vaikka pallero nukkui mun vieressä =)

9 comments:

 1. Ihan huippu tyyppi! :D <3

  ReplyDelete
 2. Voi tuituituituitui! ♥ Mä tahdon myös!

  ReplyDelete
 3. Ihana hauveli<3 teillä menee siellä varmasti hyvin keskenään...mahtaako haukkuhauva enää haluta takaisin omaan kotiin...

  ReplyDelete
 4. Supi: Tuo on aivan ihana <3 ^^
  Suvi: No äläääää! =) oon ihan in love<3

  fancy minimalist: Hauva kiittää! :) Haha, no toivottavasti haluaa, mutta joo kyllä se nopeasti tottui täälläkin temmeltämään ja on ihanan intoa täynnä, vaikka aluksi mökötti pari tuntia kun omistaja oli lähtenyt :) Tuossa se hyppii nytkin kuin kenguru :D

  ReplyDelete
 5. onpas vinkeän näköinen toitsu:-) aivan erinäköinen kuin meidän pikkuherra! suloinen on jokatapauksessa<3

  mun kokemusten mukaan toitsu ei ole kauhean allergisoiva rotu. siitä lähtee kyllä hilsettä ja karvaakin, mutta lyhyen karvansa ansiosta toitsuilla ei ole pohjavillaa vaan hilse varisee pois koirasta. kun hilse ei ole koirassa se tavallaan 'kuolee' eikä allergisoi niin pahasti. en tiedä onko asia niin, mutta siltä vaikuttaisi. tyttöystävän veljen tyttöystävä on todella allerginen eläimille eikä meidän uuno ole ainakaan häntä allergisoinut juuri ollenkaan joten uskon, että pääsette viettämään mukavat kuukaudet yhdessä:-)

  ReplyDelete
 6. moikka pitkästä aikaa! ♥
  voi mikä suloisuus, voisin myös ottaa tuollaisen!
  mä yritän kans aloittaa omaa blogia tän kuun lopussa, katsotaan mitä tulee :D

  Hanna

  ReplyDelete
 7. katjajohanna: joo, vähän eri näköinen, mutta suloinen oli teidänkin, aww :)

  Juu, en ole huomannut kyllä mitään oireita, vaikka kolme yötä ollaan nukuttu vierekkäin. Tosiaan en oikein tiedä olenko koirille allerginen ylipäätään, jotenkin oon aina vaan pelännyt/olettanut niin, koska kissoille oon ja äiti oli kissoille ja koirille :) Mutta nyt kun mietin, niin en muista että olisin mistään koirasta saanut oikeastaan mitään oireita tai ehkä olen joskus kuvitellut saavani, mutta JIPPII!! =)

  Hanna: Moikka!<3 Kiva kuulla pitkästä aikaa! Noniin, vihdoinkin Hannan blogi, odotan innolla, tuu sitten heti kertomaan mulle, kun on blogi auki! =)

  Joo ja ton hauvan joudun ehkä varastamaan hoidon päätteeksi, hihihi ;D

  ReplyDelete