8 Nov 2010

It's not as bad as it seems.
Söpöä! Ovenavaus 10 mk tai 25 mk...nykyään 25 EUROA;)
Huooh! Viikonloppu meni taas hujauksessa. Lauantaina kaverini piti tyttöjenillan ja sieltä coctailherkkujen ja mustikkashottien jälkeen suuntasimme yöelämään. Meidän oli tarkoitus mennä Jenny Woohon stalkkaamaan josko Adam Lambert olis ollut siellä, mutta oltiin niin aikasin liikkeellä, että koko paikassa oli ehkä 10 ihmistä siinä vaiheessa ja mentiinkin sitten Tigeriin. Seuraavana päivänä sisko ilmoitti, että oli ollut Jennyssä ja että Adam oli ollut siellä ja VÄHÄN nyt kaduttaa, ettei menty sinne ja vaikka en Adamin musiikin ihan mikään # 1 fan olekaan, niin olis sen keikallekin voinut mennä. Mä oisin kyl kosinut sitä, jos oisin nähnyt sen! (; Mut onneks voin lohduttaa itseäni sillä, että tänään on enää kaksi (2) viikkoa mun kauan odottamaan Avenged sevenfoldin keikkaan!


Huoh, mikä biisi! ♥

7 comments:

 1. Olis ollu varmaan aika khuulia nähdä se yöelämässä :)

  ReplyDelete
 2. No älääää! ^^ Vitsi mua kaduttaa, et ei menty sinne! ;(

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti A7x:n poitsut eksyy Helsingin yöelämään - ja toivottavasti mä eksyn samaan baariin... :DD

  ReplyDelete
 4. Mäpäs näin Adamin ja lisäks vietin villin yön sen kanssa hotellihuoneessa ;DDDDDD

  ReplyDelete
 5. -Nexus: Niinpä! Mistäs saatais vihiä, minne pojat menee? ;DD Pitää soittaa kaikille tutuille baarityöntekijöille, että mun luuriin HETI ilmotus jos näkyy jäbiä :D

  Pipari: Älä huijaa, mä kerron J:lle :D Adam on mun hunajapuppeli!

  ReplyDelete
 6. Thought it was a good song, I had not heard it before, he can really sing and has an incredible vocal range displayed.

  ReplyDelete
 7. Anonymous: That's true! I love it! His voice is amazing in this song!! :)

  ReplyDelete