2 Dec 2010

Tell the judge please give me minimal.

Löysin meidän rapun edestä yks päivä kuolleen tipun. Tuli surku ja kannoin sen pois siitä :(

Moi! Mä oon väsynyt ja en oo tehnyt oikeen mitään muuta kuin nukkunut. Mun energiat on ihan lopussa ja sit mä päädyin lukemaan kaamosmasennuksesta ja -rasituksesta. Syksyt on aina ollu mulle hankalia, mutta kaksi viimeistä oon ollut niin kuollut, että nyt päätin, että hankin kirkasvalolampun ja tuijottelen sitä sitten jokapäivä. Toivottavasti se auttaa, koska en huomaa hedelmissä, vitamiineissa tai 10 tunnin yöunissa mitään eroa karkkipussiin ja 3 tunnin yöuniin. Jokapäivä tuntuu tavallaan maanantailta. Paitsi lauantai, jolloin saa ehkä nukkuakin ja mikä parasta, ei ole töitä!

No mutta, kohta on joulu ja mä oikeesti ajattelen nyt vain lanttu- ja porkkanalaatikkoa, kun ajattelen joulun ihanuuksia...ainiin ja "kolmen päivän viikonloppua", ehtii ehkä jopa lepäämään :D Mä yritin tehä mulle lahjatoivelistaa, mut oikeesti en keksi yhtään mitään mitä ihan oikeesti realistisesti voisin haluta. Seki varmaan johtuu tosta pimeydestä, mua ei vaan oikeesti kiinnostais mikään muu ku nukkuminen, eli voisin kyllä toivoa sika hyvää sänkyä, lomaa töistä, superisoa ja lämmintä peittoa ja muhkeeta tyynyä. Mä oon kuitenkin vielä toiveikas sen kirkasvalolampun suhteen, koska suurimalle osalle siitä on kuulemma apua, joten en vielä laita noita viralliselle listalle. Väsyttääkö teitä? Kuinka paljon asteikoilla 4-10 verrattuna kesään? :D Niin ja oletteko käyttäneet kirkasvalolamppuja ja onko ne auttanut?

Rihanna - Man down

7 comments:

 1. Tossahan kuivuu kivasti pyykit HEH HEH=)

  Mäki katoin tota clutchia ja meinasin ostaa sen pääkallovyön. :D Mut sit ajattelin, et noi on liian koviksia mulle.

  ReplyDelete
 2. Pipari: Ehkä pikkuhodet ;D
  Mä ostin ton punasena pikkujoulujen värikoodin takia, muuten oisin ostanu pinkin. Niin tai mustan, JOS vaan olis ollut :)Kyl sä oot hei ihan tarpeeks kovis (ja toki myös muotitietoinen), et voit käyttää ihan hyvin tollasia :D

  ReplyDelete
 3. Mä oon käyttäny kirkasvalolamppua mut joskus sata vuotta sitte eli en osaa sanoa vaikuttiko vai ei, koska en ollu edes täysikänen siihen aikaan. Oon itekki mietiskelly, että pitäskö se laittaa joulupukin listalle! Kerro meillekkin sitten saitko lampusta jotain irti :)

  ReplyDelete
 4. No ei ole kokemusta kirkasvalolampusta, mutta samoilla fiiliksillä mennään täällä. tekisin vaan mieli kääriytyä peittoon ja vetää jätskiä purkista samalla kun kattoo telkkarista jotain roskaa. Ehkä se tästä :) mulla lumen tulo parantaa fiilistä, kun ei ole enää niin pimeetä.

  Toi valokuvanaru on ihana.

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Okei! :) Voisi lisäksi olettaa, että lamputkin on ehkä hieman parantunut ja kannattaa tietenkin aina tarkastaa, että se on virallisesti nimetty hoitolampuksi, kun samalla osastolla on usein sellaisiakin, joiden tehot ei oikeasti riitä :) Juu, laitan sitten raporttia, kun olen testaillut, viikon aikana pitäisi jo kuulemma tuntua tulokset, jos hoito on tehty oikein, en malta oottaa =)

  Meri: Kiitos! :) Joo lumi kyllä pikkasen piristää, mutta itsekin kun olen päivätyössä, niin en millään saa tarpeeksi valoa :/ Niin ja onneksi tää aika joulun alla menee tosi nopeasti, koska tammikuun lopulla alkaa olemaan jo aamutkin aika valoisia! :)

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana toi toinen kuva! :) Hirmu hyvä idea! :)

  menni-isabel.blogspot.com

  xx

  ReplyDelete
 7. Menni Isabel: Kiitos vain :)

  ReplyDelete