31 Jan 2011

Kurkkaus laukkuun

Mun laukusta löytyy:

Kännykkä, joka on kyllä taskussa aina kun kuuntelen ulkona ollessani Spotifyta, eli aina!! Se on oikeestaan laukussa vain työaikana ja jos asioin jossain, missä on kohteliasta ottaa kuulokkeet pois korvilta :D Rahapussi, jonka ostin alunperin kännykälle, mutta sinne eksyikin pian kortit, koska olen liian laiska käyttämään lompakkoa. Sitten kalenteri, jonne kirjaan kaiken mitä pitää tehdä, mutta harvemmin luen sitä ja muistan tehdä kuitenkaan mitään :D Meikit on yleensä mukana vain jos olen yökylässä tai viikonloppusin. Paitsi no aina kun nukun pommiin, kuten tänä aamuna, oli 5 minuuttia aikaa lähteä pysäkille! Vedin housut jalkaan, nappasin kaapista äkkiä topin ja neuleen ja juoksin bussiin :DD Nii tälläsissa tapauksissa meikkaan sitte töissä sillä aikaa kun kone käynnistyy, onneks se on vähän hidas ;)

Muutama huulikiilto, -rasva tai -puna. Pinnejä, ponnareita ja kolikoita on myös aina laukun pohjalla. Kynä on kalenterin kamuna ja kuvauspäivänä sieltä löytyi ylimerkkaustussikin.
Avaimet, kuulokkeet, bussilippu ja työavain on myös aina mukana. Noi nikotiinitabletit on ollut varmuuden vuoksi mukana. T.Tupakoinnin lopettaja ;)

Näiden lisäksi satunnaisesti löytyy mm. vesipullo, harja, purkkaa, kasa kuitteja ja muistilappuja ja sateenvarjo.

7 comments:

 1. Aivan upee laukku sulla!! :)

  ReplyDelete
 2. Kivan näköinen laukku sulla on:) Ja melkoisen paljon tavaraa siellä:)

  Huomasin yllätyksekseni että olet vaihtanut blogia ja kiva nähdä sut täällä tällä kertaa ihan kokonaan!!!

  ReplyDelete
 3. anna: Kiitos, mii likes too! :) Tosin voisin vaihtaa sen mustaan (;

  champagne: Hihi, kiitos! :) Aaa, mä ajattelin, että tylsän vähän multa löyty tavaraa :D Tervetuloa tänne puolelle ja hyvä että muutos miellyttää, mua vähän jänskätti meinaan! :D

  ReplyDelete
 4. Tyhmä kysymys: Miksi sun matkakortti ei ole sellaisessa muovitaskussa, joka on tehty matkakortin säilyttämistä varten?

  Blogisi on kiva :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Kiitos! =) Hömmmm, en oo koskaan vissiin vaan saanu sellasta :D

  ReplyDelete
 6. Mun mielipidettä tuskin tarvii kysyä TYKKÄÄN!♥ Kivaa kun teit tän postauksen, näin taas ton sun ihanuus laukun ♥
  Mä suunnittelen tässä uutta laukkua. Aluksi mietin LV:n Almaa, mutta päädyin Speedy 30 Epi leather mustana.
  Sit Mulberryn East West Bayswater, MiuMiu, Chanel... noitahan riittää! ;D

  ReplyDelete
 7. Hanna: Hihii ;) Musta ois vielä ihanampaa jos se olis musta, valitettavasti toi ruskea ei sovi niin monen asun kanssa yhteen, kun musta sopis... pitää kattoa, jos myis ton ja ostais mustana :) Ooooo, se epi leather onkin ihana kuosi! HYVÄ VALINTA ja mustana varmati menee asun kuin asun kanssa monet vuodet!! ;)

  ReplyDelete