16 Feb 2011

Perjantai

Sori täää on myöhässsäää :o En ehtinyt viikonloppuna laittamaan tätä ja kaksi viimeistä päivää on ollut niin rasittavia, että en ole jaksanut tehdä muuta kuin pakolliset asiat. Olis pari isoa päätöstä tehtävänä ja se päätöksenteko kun on ehkä kaikista ärsyttävintä, niiin niiin mun pää menee aina ihan sekasin. No, mutta kuitenkin takas perjantaihin, joka oli aika arkinen päivä ja iltaa kohden kiireetön.
Tää kuva ei suostu latautumaan oikein päin, vaikka se on tiedostoissa ihan oikein päin :o No mut siis  musat päähän ja menoks. En ehtinyt ottaa aamuvalmisteluista muita kuvia, koska lähinnä pesin hampaat, puin päälle ja juoksin pysäkille.

Aamulla lähdin töihin kahdeksan maissa.


Työmatka.
Töissä join aamukahvin. En juo enää kotona kahvia, koska suodatinkahvi maistuu Nespressoon tottumisen jälkeen kamelinpissalta.
Töistä ei oo mitään ihmeellistä raportoitavaa, muutaku että perjantai on mun lempipäivä töissä ja tässä on mun työpöydän sotkunurkka.

Sit lähin 8 tunnin jälkeen kotia.
Kävin matkalla äkkiä kaupassa.

Iiiihanan värinen neule, mutta malli oli vääränlainen mulle.

Sitten sporalla kotiin.

Böö!
Oli lunta puussa!

Sit tuli perjantain kohokohta! Otin työnjälkeisen rentouttavan lasillisen tai pari sangriaa. Toi on niiiin hyvää!
Sit tyhjensin mun ostoskassit! :D

Ostin kaupasta 3 vihreää pulloa. Noi maistuu niin hyvältä yhessä, valkkari ja sprite! Fairylla pesin sitten viinilasin itselleni.
Sit söin nopeasti itsetekemää meksikolaista kanakeittoa ilman kanaa, eli tulista tomaattikeittoa.
Sit tein siivoussoittolistan. Mä yleensä tanssin samalla kun siivoon, koska siivominen on muuten niin tylsää :D Tanssin kyllä muutenkin mielelläni kotona ihan huvikseni vaan.

Sit aloin siivoomaan, laitoin kuivat pyykit kaappeihin.
Sit kävin kaappeja ja laatikoita läpi ja heitin sieltä turhat jutut pois. Lähinnä turhia papereita, mutta löysin myös vanhoja VHS-nauhoja :D No, on tossa pari roskapussiakin ja yksi pullopussi.
Sit pesin uudet pyykit ja laitoin kuivumaan.
Tiskasin. Mun lempihommaa........#&#&#¤&"#%"!!!1! ;o

Sit selailin blogeja about puolisen tuntia.


Sit otin pari turhaa kuvaa ennen kuin lempiohjelmani Salatut elämät alkoi.
Isabella on niin hyvä. Mut oli kyl oikein sille, että jäi kiinni valehtelemisesta!

Sit päätin laittaa vähän huppuraitoja tyveen.

Sehän on vallan järkevää tehdä parin viinilasillisen jälkeen. Koska pari päivää aiemmin oli tehnyt saman operaation, mutta mielestäni silloin tuli liian vähän, niin nythän laitoin uhmakkaasti sitten tuplasti enemmän ja sehän oli liikaa se ja tyvi imas muutenkin blondarin aika nätisti. No, ei se paha oo, mutta oisin halunnut jättää enemmän tyvikasvua näkyviin.
Sit menin suihkuun ja loppuillan katsoinkin sitte Vampire Diariesin viimeisiä jaksoja, jotka on ilmestynyt ja nyt oon tosi ylpeä itsestäni, että katsoin  kahden viikon aikana 34 jaksoa VD:tä, mitä mä tästä lähtien teen? Tässä teille vielä ihana kuvasarja Damonista, jolla on maailman parhaimmat ilmeet! ♥
Haha!!!

Taisin nukahtaa viimeisen jakson aikana, joten oli ainakin rentouttava perjantai, kun sain kerrankin unta! :) 

10 comments:

 1. Jee piparin maailma bongattu! :D

  Mix sul ei oo pinkkiä tiskiharjaa?
  Munki mielestä toi damian vai mikä onkaa on aika hot, vaikka onki vähä luihu. Mun mielest se pääosan esittäjä on iha karseen näkönen!

  ReplyDelete
 2. Pipari: hihi :) Mul oli ihana vaalenpunanen pirkka-harja mut niit ei enää ollu, ku menin ostaa uutta , möö :( Toi on niiiiiiin KUUMA!! Eka jaksos pidin sitä niljakkaan näkösenä, mut sen jälkeen =PPPPPPP NAM! Mäkään en tykkää siitä :)

  ReplyDelete
 3. Damon<3
  Se oli aluks ärsyttävä ja tunteeton ja ja ja.... Mut nykyään se on vaan ihana! Siitä hahmosta oppii tykkäämään vasta vähän myöhemmin kuin noista muista. Ja sit kun oppii niin toi Damon hahmo on sarjan paras.. :DD

  ReplyDelete
 4. sun päivä kuulosti kivalta ! pakko maistaa tota sangriaa :)

  ReplyDelete
 5. mua kiinostas tuo kotiraidottaminen. voisikko antaa vinkkejä. aineista, mistä saa noita huppuja (jokka ei repiä tms. ) ja ylipäätänsä toteuttamisesta :)

  ReplyDelete
 6. Hei mist oot hommannu noi värjäysjutut? Erityisesti ton hupun?? :)

  ReplyDelete
 7. -Nexus: Niinpä!!<3 Se on todellakin paras, sen ilmeet on jotain maailman parhaimpia! =P~ :DD

  Anonymous: Hihi, tänään taas perrrrrrjantai! ^^ Joo, suosittelen maistamaan, naminami! =)

  Anonymous: Kaupasta löytyy ainakin varmaan sellasia valmissettejä, missä on huppu, blondari ja koukku. Itse käytän superohutta virkkuukoukkua joka on paras hiusten vetämiseen hupun läpi :) tuo huppu taitaa olla juuri tuollaisesta kaupan pakkauksesta, aineet on tukusta. Siellä 10 kertaa halvempaa kuin kaupassa, että jos on joku kampaajatuttu, niin kannattaa pyytää, jos hän suostuisi ostamaan tukusta tarvikkeita, sinne kun tarvitsee tukkukortin tai kampaajaopiskelijakortin :) Voin ehkäpä tehdä postauken raidoista, kun laitan siskolleni lähiaikoina raidat :)

  Anonymous: Värit ja tarvikkeet on hiustukusta, mutta tuo huppu on sellaisesta kaupan raidotuspakkauksesta :)

  ReplyDelete
 8. Siivotessa on kyllä kiva tannsia :--D Varsinkin pimeellä..sälekaihtimet auki ja valot päälle, niin naapureillakin on hauskaa. :D

  ReplyDelete
 9. Hahha tolla D:llä on kyllä aina kulmat kurtussa:D

  ReplyDelete
 10. AnsQ: Haha, samaa mäkin mietin, ku vaihoin olkkariin just läpinäkyvät verhot :DDDD

  Natalia: Niinpä, ihana KURTTUKULMA♥ :D

  ReplyDelete