10 Mar 2011

Hiustenpidennys

Viime viikonloppu oli aika menevä ja ylihauska mm. juomavalion takia :D Mutta sen jälkeen tulinkin kipeäksi ja nukuin lähes kolme päivää. Eilen laitoin kuitenkin ystävälleni huppuraidat ja uuden pidennyksen poistamani tilalle.

Tässä ystäväni omat hiukset pidennyksen poiston jälkeen. Joo noita pitäis leikata, mutta hän ei anna!!
Sitten laitettiin huppuraidat.

Sitten levitin blondaria osio kerrallaan ja paketoin valmiit osiot folioihin, josta unohdin ottaa kuvan.
Sitten suihkun ja föönin jälkeen. Ystäväni vaaleni huomattavasti, vaikka jostain syystä kuvissa alkutilanne näyttää samalta.
Sitten laitettiin neljän nauhan paksuinen pidennys ompelutekniikalla hänelle ja tässä on lopputulos. Ystäväni huomasi, että hänellä on angiina iskemässä ja käskin häntä olemaan hengittämättä koko meillä olon ajan.Rapunzel of Swedenin pidennykset on kestäny ystävälläni monen pidennyksen ajan hyväkuntoisena. Laatuun kannattaa panostaa, sillä takkuuntuvat pidennykset katkovat myös omia hiuksia.

EDIT. Rapunzelilla on muuten nyt käynnissä Joulu2011 kampanja, jolloin jokainen tilaaja saa ilmaisen lahjan. Kampanja voimassa 31.12.2011 asti.

P.S.Ainiin terkkuja ensimmäiselle esittäytyneelle lukijalleni, joka viime lauantaina baarissa kysyi minulta olenko Beanna ja kertoi samantien, että blogini ei ole enää läheskään yhtä hyvä kuin ennen! Vaikka kuinka ois totuuden perää...köhköh...totta koko asia, niin annoin kommentin anteeksi vain, koska tämä lukija kuului lukijavähemmistööni, eli miehiin :DD Mitä niitä nyt on ollut......kolme, neljä, tietääkseni. Haha! 

28 comments:

 1. hahhahhhahha,toi loppu.t.a

  ReplyDelete
 2. A: Hahaha :DDDDD Räkätän meijän kuvalle tääl just :D

  ReplyDelete
 3. Oi juma mitkä hiukset sun kaveri sai. Oot vissiin ihan ammattilainen hiushommissa? :>

  ReplyDelete
 4. AnsQ: Tuli kyllä ihan hyvä pidennys, kiitos :) En oo itseasissa ammattilainen, mutta oon raitoja, perusleikkauksia, kevennyksiä ja pidennyksiä laittanut kavreille jo useamman vuoden, niin tullut vähän harjoittelua :D Pidennykset enimmäkseen on mun juttu =)

  ReplyDelete
 5. Tosi hienot hiukset kaverisi sai! Tää haluaa kans saman käsittelyn kiitos :)

  ReplyDelete
 6. V: Hih, kiitos :) Jos etenkin nuo pidennykset kiinnostaa, niin mulle saa kyllä aina laittaa viestiä :)

  ReplyDelete
 7. Angiina leviää vain todella intiimeissä väleissä ja yleensäkin ei ole sillä tavalla kovin leivävää:) Joten no panic!

  ReplyDelete
 8. Kiinnostaaa! :))) ja varsinkin nuo ompelutekniikalla tehdyt, itse oon tykännyt niistä eniten.

  ReplyDelete
 9. Anonymous: No sitä toivoinkin :D Kiitos tiedosta! :D t.angiinakammonen

  V: Itse tykkään niistä myös eniten, lopputulos on luonnollinen, eikä kuluta läheskään yhtä pahasti omaa hiusta kuin vaikka sinetit. Viestittele vaikka FB:ssä, jos tarviit kampaajaa ;)

  ReplyDelete
 10. Tosiaan, blogi on mustakin on huonontunut alkuajoista. Päivityksiä on vaan kerta viikkoon, ja kuviakin on paljon vähemmän. Teksteissä et kerro paljon muuta, kun että olet aina juhlimassa...

  ReplyDelete
 11. Anonymous: Olen kyllä tietoinen asiasta. Haluaisin panostaa blogiini enemmän, mutta elämässä on ollut nyt paljon heitteleviä tilanteita, jonka takia ei ole aikaa postailla sillä tahdilla kun haluaisin :) Kerron blogissani myöhemmin näistä asioista, kun olen saanut päätöksiä aikaan :)

  ReplyDelete
 12. Mun mielestä tän postauksen mielenkiintoisin kohta oli näppiksen desinfiointi. .d

  ReplyDelete
 13. Hienot pidennykset tuli!! :) Hahah, hassua et joku uskaltaa tulla kertomaan kritiikkiä päin naamaa;))

  ReplyDelete
 14. Pipari: .dddddd :DDDD

  Anonymous: Kiitos, itsekin olin tyytyväinen :) Haha, joo no oli se ihan hauskasti sanottu ja perusteli vielä sen verran, ettei ollut negatiivista :D

  ReplyDelete
 15. Big up ****! Eikä se Colgate maistu vieläkään... :D

  ReplyDelete
 16. Anonymous: Sori piti sensuroida :D Eikö maistu, miksi ihmeessä? :D

  ReplyDelete
 17. Osaatko sanoa, että minkä väriset ovat ystäväsi hiustenpidennykset, mitä numeroa hänen värinsä siis oli?:)

  ReplyDelete
 18. Päällimmäinen rivi on ainakin 613 ja alin varmaankin 60, johon on laitettu tummempia raitoja tai sitten 60/18 tai 613/18, en ole varma :)

  ReplyDelete
 19. Moikka! Hei miten olet saanut kuvassa jossa pidennykset kiinni niin hiukset niin kiiltäviksi ja siloisiksi ensimmäiseen kuvaan nähden kun ekassa kuvassa on hieman karheammat ja pörröisemmännäköiset?:) Laitan itsekin pidennykset ja minulla on pörröinen tukka joten miten saan tukkani näyttämään yhtä sileältä kuin kaverillasi siinä kuvassa?:)

  ReplyDelete
 20. Anonymous: Nuo on silotettu /yhdistetty pelkällä suoristusraudalla! =) Itselläni on sellaset shakirakäkkärät normaalisti, mutta kiiltävät ja sileät saan hiuksista ensin suoristamalla ne ja päälle laitan Paul Mitchellin Super Skinny Serumia, joka on täydellinen taikaneste ja todella riittoisaa :)

  ReplyDelete
 21. Minkävärinen rapunzelin pidennys tuo on?

  ReplyDelete
 22. sori, huomasinkin että olit vastannu jo tohon kysymykseen! pistätkö näitä pidennyksiä muillekkin kun sun kavereille? Itellä tällä hetkellä klipsipidennykset jotka ois tarkotus vaihtaa ommeltuihin, ja yritän just ettiä paikkaa missä saisin halvalla laitettua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kavereille oon lähinnä laittanut, joskus muillekin tutuille :) Studio Helsingissä Töölössä Viivi laittaa hyvin pidennyksiä, mutta en muista hintoja nyt ulkoa :)

   Delete
 23. Millä värillä laitoit raidat :) Ihanat !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan blondarilla vaan laitettii, eli ei mitään väriä ollenkaa :)

   Delete
 24. mistä olet ostanud sen hattu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tukusta taitaa olla, myös joidenkin marketti väripakettien mukana on joskus aikoinaan ainakin tullut.

   Delete