21 May 2011

ETSINTÄKUULUTUS


Löytyisköhän keltään tätä Gina Tricotin farkkubikeria (ostettu 2-3 vuotta sitten) ylimääräisenä koossa M tai L? Täällä halukas ostaja!! Ja GT:ssä oli myös joku vastaava joskus, joten jos jollain on joku tämän tyyppinen vaalea farkkutakki bikermallissa muultakin merkiltä kirpparille menossa, niin mulle saa lähettää kuvan ja hintapyynnön osoitteeseen beannanblogi@gmail.com =) Tietenkin jos löytyy tämä ihan sama takki, niin en tarvitse kuvaa :)

5 comments:

 1. mul ois yks h&m tommonen mut se on kokoo 34 :o

  ReplyDelete
 2. Moi Ihana ♥
  Ei valitettavasti takkii löydy :(
  Mut ajattelin tulla moikkailemaan! :)

  ReplyDelete
 3. jannna: Voi möö, ei mahtuis mulle :D Tota S-kokookaan en vois käyttää ku aukinaisena :D

  Hanna: Moiiii! <3 Kiva kun tulit moikkaamaan, hih! =) Ihanaa kohta on kesä!

  ReplyDelete
 4. Bikeria ei löydy, joten komentti ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta aattelin jättää kommentin tähän uusimpaan postaukseen.

  Eli tuohon aiempaan väripostaukseen liittyen, mulla jäi siitä vaan mieleen se, että harmittelit, kun sulla ei ole tuota värikästä verkkatakkia. En nyt tiedä, mikä merkkinen se on jne., mutta kävin eilen koskikeskuksen intersportissa, niin siellä oli samantapainen värikäs verkkatakki, muistaakseni adidaksen. Aattelin vaan mainita, vaikka se ei tosiaankaan ollut ihan saman värinen ja hintaakaan en kattonut, mutta kassalle mennessä osui vaan silmiin ja ajttelin mainita. Ne oli siinä sisäänkäynnistä katsoen vasemmalla puolella.

  Mukavaa viikon jatkoa!! :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Hei, voi kiitos paljon vinkistä, pitääkin käydä siellä pikapuoliin katsomassa!! =) (Toi mun kuvassa esiintynyt on JC:stä ostettu)

  Oikein mukavaa viikkoa sinnekin! :)

  ReplyDelete