3 Nov 2011

Iho sileäksi.Mä rakastan sileetä ihoa, no kukapa ei nyt tykkäisi, mutta musta naisilla on PAKKO olla sileä iho (miehillä ei pidä!), joten nyt tulee pari sileän ihon vinkkiä. Itse saan sileän ihon kuivaharjaamalla itseni vähän niinkuin hoitoponin ;) Eli kuivaharjaan enemmän tai vähemmän säännöllisesti aina koko vartalon, niin iho pysyy kauniina, sileänä ja kimmoisana. Sen jälkeen aina kosteutan ihon huolellisesti, etenkin talvisin, jolloin se kuivuu herkemmin. Olen käyttänyt jo monta vuotta Natusan BabyOilia, koska se levittyy nopeasti  ja tekee pehmeän ihon, ihan lempparein! Pesuaineena käytän Natusanin tai Ainun pesunestettä, jossa ei ole saippuaa ja ei siksi kuivata ihoa niin paljoa. Onko teillä hyväksi havaittuja  ihonhoitovinkkejä? :)

4 comments:

 1. Hei apua! Tuo vauvaöljy (=lähes kokonaan mineraaliöljyä) on sellaista ainetta, jota ei kannattaisi iholle pistää.

  Tässä esim. hyödyllistä luettavaa aineesta:

  http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2009/06/muistamineraalioljy-kosmetiikassa-on.html

  Suosittelen siis lämpimästi käyttämään AITOJA ihania öljyä, kuten esim. kookosöljyä ihonhoitoon. :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous: Oho, tuosta aiheesta en ole kuullutkaan :o Kiitoksia vaan tiedosta! :) Olen kokeillut mm. paria eri kookosöljyä, mutta molemmissa ollut liian vahva tuoksu, koska saan herkästi migreenin, niin on jäänyt siksi käyttämättä.

  Kumma, että tuota saa sitten myydä lapsille.. hmmm :o Pitääkin tutkia tuota juttua tarkemmin :)

  ReplyDelete
 3. Huomasin vasta pari päivää sitten, että olit tullut takaisin!! Jeeeee :))) Jäänpä taas seuraamaan blogiasi :) Ps. Sulle on haaste mun blogissa!

  ReplyDelete
 4. Taru: Hei, kivaa!! =) Ja kiitos haasteesta! Se tuleekin tarpeen ennen kuin on taas kamera käytössä =)

  ReplyDelete