16 Dec 2011

Eläinrakkaille:

Bongasin tämän facebookista:
"Jaa jouluiloa eläimille

Tänä jouluna ei yhdenkään koiran tai kissan tarvitse olla nälissään. Siitä pitää huolen MUSCH, joka lahjoittaa koiran- ja kissanruokaa kolmelle suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka asettavat etusijalle kissojemme ja koiriemme parhaan. MUSCH lahjoittaa jokaisesta Facebook-ryhmänsä Tykkää -merkinnästä sekä #muschjouluiloa Jouluiloa kodittomille koirille ja kissoille -tweetistä 100 gr luonnollista suomalaista MUSCH BARF koiran- tai kissanruokaa. Kampanja on voimassa 25.12.2011 saakka."

100grammaa ruokaa kodittomille koirille ja kissoille yhdestä FB-tykkäyksestä on musta aika hyvä diili, joten tykätkää pienllä napin painalluksella ♥ Kampanja voimassa 25.12.2011 saakka!
Tämä ei ole maksettu mainos enkä saa mitään provisioita tästä, ihan niinku tiedoks jos kävi mielessä :D

Pieni asia, mutta täältä siis tykkäämään Facebookiin:
MUSCH


Itselläni tulee kyyneleet silmiin kun katon sivustoja hylätyistä eläimistä, joissa niille etsitään uusia omistajia ja kerrotaan heidän surullisia tarinoita. Haluan jonain päivänä koiran itselleni (koska olen kissa-allerginen:(  ) ja voin vain toivoa että löytäisin jostain hylättyjen koirien tarhasta omani, että joku niistä saisi rakastavan kodin. Uskon että itselläni löytyisi kärsiällisyyttä hylätyn koiran luottamuksen voittamiseen. Onhan niitä siellä toki muistakin syistä, eikä kaikilla ole julmaa taustaa :)

Mun yksi tuttu on pelastanut monta hylättyä kissaa ja osa niitä on ollut selvästi pahoinpideltyjä tai muuten vaan kaltoin kohdeltuja. Monen vuoden jäkeen ne ovat kuitekin lopulta voittaneet luottamuksen ja antavat silittää pelkäämättä ja rakastaa takaisin, ihanaa! i')

2 comments:

  1. Ihanaa :') Menin heti tykkään <3

    ReplyDelete
  2. Ooona: Hyvä :') Pieni juttu 100g ruokaa! :) Mulla on ihan kyynel silmässä muutenkin aina ku luen eläinten surullisia tarinoita! :'(

    ReplyDelete