16 Dec 2011

Four ReasonsTässä taas väliin yksi hiustuotesuositus ulkoasultaan ihanan hauskoista purkeista.  Eli KC Professionalin Four Reasons-sarjan Shaper-lakka on yksi parhaimmista hiuslakoista, mitä olen kokeillut ja hintaa tuotteella on esim. Sokoksella muistaakseni vain 10,90e. Shaperi toimii esim. kiharoissa todella hyvin, kun suihkutan tätä latvoihin ja puristan kiharoita takaisin kasaan, niin ne todella muotoutuu takaisin kiharoiksi, eikä kuin huonommalla lakalla epätasaisen koviksi suikaleiksi. Mä kuvailisin tätä pehmeäksi, mutta tehokkaaksi. Lakassa on ihana tuttifrutti-tuoksu, mikä ei ole kuitenkaan liian imelä, josta voisin saada päänsäryn.  Ihan uus lemppari ja hintalaatusuhteesta 10 points! Suosittelen! (Vertauksen vuoksi muita lemppareita ovat Osis Freeze, Osis Elastic, Klippoteket, Tigi Masterpiece)

Silver Mist-hopeasuihkeen ostin vasta kokeiluun, joten katsotaan pääsisikö tämäkin suosikkituotteisiini. Tämä on siis hiuksiin jätettävää suihketta, joka taittaa keltaisuutta pois. Ensivaikutelma on toiveikas, suihkutin tätä testiksi yhteen osioon ja huomasin kyllä kylmemmän raidan lämpimän joukosta, sen jälkeen kun olin sekoittanut hiukset. Liian paljon tätä ei kuitenkaan kannata suihkia ettei tule likaisen näköiset hiukset. Miinusta myös sottaisuudesta, sillä tätä suihkittuani, huomasin kylppärin seinällä liiloja täpliä ympäriinsä, eli tätä kannata suihkutella vaaleiden tekstiilien tai huokoisten pintojen läheisyydessä. Mä luulen, että tää sopii parhaiten erittäin vaaleisiin hiuksiin(11-12) tehostajaksi, itselläni on tällä hetkellä noin 10, joten en saa ehkä tästä (vielä) niin paljon irti. (Hiusväripohdinnat jatkuu siis myöhemmin ;D)


Ostin tuotteet Sokokselta ja ajattelin samalla vinkata, jos on jäänyt huomaamatta, että Sokoksen verkkokaupassa on myös kyseisiä tuotteita ja toimituskulut jouluun asti vain 1euron :) Tästä siis Sokoksen verkkokauppaan:

Sisältää mainoslinkin.

3 comments:

 1. Kannattaa muuten pyyhkiä ton silver mistin roiskeet heti pinnoista, kylppärin maaliseinistä ei lähe enää millään aineella pois..

  ReplyDelete
 2. Mä oonki miettiny, et onko noi lakat hyviä ja voisinki ehkä tän luettuani nyt uskaltautua kokeilemaan :) Kiva blogi!

  ReplyDelete
 3. henriika: Joo huomasin saman, siitä kyllä miinusta! :S Onneksi ei mennyt kutienkaan kuin pikku pisara maalipintaan, kaakeleista lähti helposti pois :)

  Mikaela: Kiitoksia vaan!! =) Joo tuosta Shaperista oon kuullut positiivista palautetta parilta kaveriltakin ja kaikilla meillä on vielä ihan erilaiset hiustyypit, minkä takia tuota voi vieläkin enemmän suositella :)

  ReplyDelete