8 Dec 2011

Joulufiilistä Helsingin kaduilta osa 2

Noniin, tässä vielä nää loput kuvat, mitä ehdin tiistaina kaupungilla räpsimään. Jostain syystä edellisen (alla olevan postauksen) ensimmäiset giffit ei toiminut aiemmin, mutta nyt toimii nekin! :) Tässä vielä siis joulufiilistä kaikille täältä lumettomasta kaupungista :)


9 comments:

 1. Aivan ihania kuvia! Varsinkin tuo eka!! :) Vautsi

  ReplyDelete
 2. Tosi nättejä kuvia!:) mä en oo vielä edes kerennyt käydä keskustassa sen kattomassa valoja, selvästi pitäisi kun on niin nättiä :)

  toi eka karuselli gif on niin siisti! Oot hyvä kuvaamaan :)

  ReplyDelete
 3. Nansku: Kiitos paljon! <3 Oli pakko saada tuo jotenkin tallenttua :)

  petra: Kiitoksia<3 Mäkin vaikka lähellä asun niin tulee aina just yhen kerran joulun aikaan oikeesti käytyä kunnolla katsomassa, mutta suosittelen :D Kiitos paljon! =)

  ReplyDelete
 4. upeita kuvia =)

  ReplyDelete
 5. Tosi kivoi kuvii :):) Vaik tää kone ekaks vähä lagas noide animaatioide kanssa, mut varsinki toi eka on aiva siisti :):)

  tsekkaa munki blogi, www.blognamedsweet.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Iina: Kiitos!! =) Mullakin toisella selaimel lagas vähän, mut nyt toimii :) Kiitos blogivinkistä, täytyykin vierailla :)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania kuvia! Haluaisin kans oppia tekeen noita animaatioita. Miten niitä tehdään? :)

  ReplyDelete
 8. Sini: Kiitos!<3 Ömmmmm, no siis mä oo tehnyt ne photoscape-ohjelmalla, sen saa netistä ilmaseks ladattuu (en musita osotetta, mut googlettamalla löytyy) :) Siinä ohjelmassa on sellanen gif-toiminto heti etusivulla ja sinne sit lisätään vaan ne kuvat jotka haluu giffissä näkyvän ja säädellään niiden aikoja jne :) Tosi helppo tolla ohjelmalla :)

  ReplyDelete