5 Dec 2011

Nyt on kaikki kotona!


Sain viikonloppuna vihdoin siskon kanssa kannettua ison lipaston korttelin päästä takaisin kotiini, johan tässä on 2 kuukautta oltu takaisin täällä ;) Nyt siis oon intoa täynnä siivoamisen suhteen, kun saan pikkutavarat vihdoin oikeille paikoilleen. Myös peili ja musta säilytysarkku pääsivät kotiin ja ystäväni toi Tampereelta myös sinne jääneen silitysraudan ja kaikista tärkeimmän, eli kylpyankkani! :D Nyt saan siis verhotkin silitettyä, joten olen todella fiiliksissä!  Ehdin eilen räpsästä pari kotikuvaa, mutta huomenna kun oon taas valoisaan aikaan kotona, niin koitan saada parempia kuvia. Jeee tänään on maanantai, joka menee aina kaikista nopeiten ja huomenna on vapaaaaaaa!

2 comments:

  1. Ihana toi lipasto! Ja peili! Ootko tehnyt aiemmin jonkinlaista kämppäpostausta? Jos et, niin mua ainakin kiinnostaisi :) Sulla näyttää nimittäin olevan hyvä sisustusmaku :D

    ReplyDelete
  2. petra: Kiitos, minäkin tykkään =) Multa löytyy tuolta sisustus tai home tagin alta (sivupalkissa) jonkin verran kotipostauksia, mutta sellaista koko kotipostausta en oo vielä tehnyt kyllä, joten se on työn alla ja toivottavasti saan pian valmiiksi :) Ja kiitos, rakastan sisustamista! =)

    ReplyDelete