5 Mar 2012

Kynsilakat

Mua pyydettiin esittelemään mun kaikki kynsilakat ja kuvasinkin ne nyt, vaikka mulla ei niitä  mieletöntä määrää keskivertonaisen kokoelmiin nähden olekaan. Yleensä kun löydän suosikin, käytän sen loppuun ja ostan uuden samanlaisen tilalle kunnes kyllästyn ja vaihdan sävyä, mutta välillä niitä pääsee jopa kerääntymään tän verran. Vaikka pienehkö järjestelmällisyyteni on viimevuoden muuttojen takia hävinnyt mystisesti,  sain jopa 13 lakkaa yhteiskuvaan, vain muutama puuttuu.


Neon.

Greyscale


Pinks.
1.H&M 2.Depend Tän hetken lemppari 3.Depend 4.Mavala 5.Mavala 6.Seppälä 7.Isa Dora 8.Saffron 9.Saffron 10.Seppälä 11.Rimmel 12.KICKS 13.Barcelona tuliainen

Ylhäällä ostopaikat tai merkit, ihan senkin takia, kun mulla on toi etikettien repimispakkomielle vähän kaikissa puteleissa. En ole mikään erityinen kynsilakka-asiantuntija, joten en viitsi alkaa sössöttämään sen syvempiä analyysejä väärillä kynsilakkatermeillä epämääräisesti, ettei kellään mene aamukahvit väärään kurkkuun :D Paitsi sen osaan sentään sanoa, että noissa keltaisissa ei ole todellakaan tarpeeksi pigmenttiä. Jos teillä on hyvä neonkeltainen lakka mielessä, jota riittää 1-2 kerrosta kunnon tulokseen, niin vinkki otetaan mielellään vastaan :)

6 comments:

 1. Laita valkoinen lakka neonvärisen lakan alla, tulee paaaaljon neompi lopputulos eikä kerroksia tarvii miljoonaa, toimii ainakin mulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos tuhannesti vinkistä!! Pitääkin kokeilla, eli valkonen lakka ostoslistalle =)

   Delete
  2. Vitsi mikä idea! DAA.

   Delete
  3. Joo pitää kokeilla :)

   Delete
 2. Sama onglema ollut mulla noiden neonkeltasissa ja pinkeissä lakoissa, ei ole vielä löytynyt hyvää. :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kantsii sunkin kokeilla siis tota valkosta lakkaa alle, mitä Anna yläpuolella vinkkas :) Toi Kicksin Dependin neonpinkki on ainakin tosi hyvä väri, mutta noi lakat tartteis vissiin hyvän topcoatin, että pysyin kauniina pitempään :)

   Delete