30 May 2012

Lauantai Oonan kanssa.

 Herättiin Oonan kanssa aikasin aamulla ja suunniteltiin lähtöä kaupungille syömään. Sitä ennen vedettii kuitenkin voimaa antavat Ehrmannit ananaksella ja viinirypäleillä.
 Käytiin kaupoilla ja sitten päädyttiin Teatterin salaateille, joka on aina pieni pettymys mulle kun vertaa esim. Javan salaatteihin. Lisäksi Teatterissa oli jollain tarjoilijachicksillä huono päivä ja ärsytti katsoa sen hapanta naamaa! Ei osannut sanoa anteeksi, kun halusi tietä vaan tönimällä rynni läpi ja puhkui kuin hirmususi. Sori ku ei oo silmiä takaraivossa ja kyllä, en tuu tänä kesänä enää uudestaan.

 Teatterin jälkeen käytiin Alepassa ja promillekaupassa hakemassa eväitä. Mentiin sitten meille pakkailemaan  rantakamoja ja käveltiin Eiranrantaan viettämään aurinkoista päivää :)


 Otettiin mun pyöräki mukaan, se oli hirmu iloinen!

 Kuunneltiin Heli Kajoa, Jippua ja Lana Del Reyta ahkerasti!

 Meijän evässatsi!

 Ooo!
Illemmalla lähdettiin sitten meille valmistautumaan iltaa varten ja kameran olemassaolo pääsi taas unohtumaan. Käytiin vielä Bakersissa yöllä ja lähdettiin sieltä ehkä tunnin päästä jo kotiin nukkumaan :D

2 comments:

  1. Tuo päivä näytti kyl aika täydellistä! mutta ei niin hyvää ettei jotain pahaakin, tarjoilijatytön huono päivä, haha.. :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä aika tyäydellinen päivä! =) Sanoinkin Oonalle, että ei toi tarjoilija tätä päivää pilaa :D

      Delete