11 Jun 2012

1h + k Keittiö

Päästäänkö vihdoin mun kotisarjan viimeiseen postaukseen, eli keittiöön? :D SORRY pieni viive noihin edellisiin, mutta jotenkin tää on unohtunut.


Seinällä Lana Del Reyn biiseistä lempikohtia, mutta niiden ei oo kyl tarkotus jäädä tohon :D Tiettyjen kuvien teettäminen on työn alla.

Ruma uuni ;o
Hyi, seisoin pöydällä :D


Tällainen pikkukeittiö, johon siis mielelläni vaihtaisin uunin, työtason ja työtason takaseinät. Ja ehkä noi vetimet, mitkä vaihdoin jo aiemmin, mutta nyt kelpais hopeiset :D Kaapeista tykkään. Vanhat, mutta sievät :)

Aiemmin julkaistut:


1h + k Kylpyhuone

1h + k Eteinen

1h + k Olohuone (osa 1)

1h + k Olohuone (osa 2)

4 comments:

 1. voi eih!! Oon lukenu koko illan sun blogia.. ja eiiihh.. oot niin valloitavan kaunis inside and out! Kaikkea hyvää sulle ja pysy aina yhtä aitona :) huoh, mikä nainen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oivoi! Mä menin täysin häkellyksiin tästä kommentista, etten tiedä edes mitä sanoa! :o Siis hyvällä tavalla ilahduin ja liikutuin!<3 :'D Kiitos ihana kauniista sanoista ja toivon samoin myös sinulle<3 =)

   Delete
 2. Kuvat on pikkasen liian valottuneita ja sen takia vähän vaikee saada selvää, mutta on kyl tosi nättiä muuten. <3 Ja noissa eteisen ja olkkarin (1 osa) linkeissä on molemmissa linkki eteisen postaukseen. :( Sul on ihana blogi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!<3 =) Joo, toi keittiö on niin vaikea kuvata, kun pitää kuvata valovoimattomammalla linssillä, että mahtuu ja sit korjasin ehkä liian rankalla kädellä...tai oman koneen asetukset on eri ja nyt tässä työkoneella näyttää kyllä liian valottuneilta :o HUPS! No, mutta jotain selkoa saa ees :) Ja linkit on nyt korjattu, kiitos kun huomautit! ;)

   Delete