9 Jul 2012

Käytiin yhellä!

Hohhoijaa ku väsyttää, oli superhauska viikonloppu, kun mulla oli taas Tampereen Oona viihdyttämässä! :D Perjantaina otettiin mukamas ihan iisisti ja käytiin vaan parilla...Le Bonkissa, sitten Ateljee Barissa ja lopulta vielä Bakersissa. Joo, iisisti parilla pilkkuun asti. Lauantaina oli tarkoitus mennä aamusta hietsuun, mut mikään aurinko sitten paistanukaan , buu! Mentiin sit kierteleen kauppoja ja käytiin Factoryssa "aamupalalla" iltapäivällä. Factoryssä on yhet ihan  parhaimmat salaatit, mutta otettiin buffet, koska oltiin meganälkäsii!
Söin katkarapukeiton, lohimedaljonkin ja kasan salaattia vichyn kanssa! Ihan mielttömän hyvä setti!
Perjantaina kävästiin Tornissa.
Ja siellä Bakersissa! Pikkasen pörröstynyt tukka! Sori Jameson ku deletoin sut :D
Lautaina päädyttiin sitten Namuun, vaikka oon vannonut etten mee sinne enää ikinä, koska siel on usein vähän sellanen poseerausmeininki. Kesäterassi oli kyllä ihan mukava, joten viihdyin siellä kuteinkin ihan hyvin. Mä olin jopa niin ystävällinen, että blokkasin tollasen tornin tohon pilkun jälkeen, niin että kaikki blokkarit pääsisi aiemmin nukkumaan ja näkemään ihania unia!
Sitten käveltiin pizzerian kautta kotiin, niin kuin kaikki kunnon urheilijatkin tekee aina rankan tequilapitoisen illan jälkeen. P.S. Kerrankin musitin ottaa jotain kuvia edes puhelimella ku Oona muistutti :DD

4 comments:

 1. Hahaha ei haittaa deletoiminen xD
  Jameson

  ReplyDelete
 2. Ihana toi sun nahkatakki:)Mistä se on ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Lindexistä pari vuotta sit ostettu :)

   Delete