28 Jul 2012

Sony Xperia S - Se mun uus rakas!

Meneekö jo hermo puhelimella otettuihin kuviin? :D Koitetaan muistaa rakasta järkkäriäkin välillä ja otetaan sit kuvia siitä puhelimesta!
Ihastuin siis tän Sony Xperia S:n ulkonäkööön ihan mielettömästi. Mulle tulee mieleen tosta tyyliin gameboy :D
Mulla oli mukana kilpailemassa pari Samsungia, Nokia 808 Pureview ja iPhone4S, mutta vertailuiden ja punnitsemisien jälkeen päädyin tähän, siinä oli kaikki tarpeellinen ja enemmänkin sekä ulkonäkö kolahti tässä ylivoimaisesti :) 
Toi läpinäkyvä lightbar on ihana yksityiskohta ja toisessa mallissa Xperia U:ssa toi muuttaa myös väriä!
Mul on nyt Sony-perhe! Läppäri on toiminut ainakin kuin unelma ja palvellut täysin moitteettomasti tähän mennessä, joten toivotaan, että puhelin pystyy samaan.


 Ammattimainen arvioni: tähän asti pelittänyt hienosti ja oivoivoiiiii kun se on niiiin kaunis! ^^ 

16 comments:

 1. Näyttää aika upealta! Oon itse ihastunut iPhoneen ja nelonen on palvellut mua nyt aika tarkalleen kaksi vuotta. Odottelen sitä vitosta, mutta kaikesta tekniikasta kiinnostuneen niin tämä Sony kyllä herätti uteliaisuuttani..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kantsii googlalla noita arvosteluja, mä ainakin olin ihan myyty ku aloin tutkimaan =)

   Delete
 2. Minkä tuumainen tuo sun läppäri on? :)

  ReplyDelete
 3. Heippa, Sen verran ihana puhelin, että ihan itseäkin alkoi kiinnostamaan! Yritin netistä etsiskellä tietoa, mutta eipä löytynyt joten käännyn sinun puoleen :) milloin tuo läpinäkyvän palkin valo palaa? Pystyykö sitä säätämään itse eli saako sen palamaan vaikka aina kun on tullut puhelu tms? Ja minkä värinen valo on tässä mallissa? Kiitos jo etukäteen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä ei valitettavasti voi säädellä :S Palaa silloin ku avaa näppäinlukon ja selailee puhelinta :) Tässä mallissa se on väritön väri, hieman ehkä sinertävä :) Siinä pienemmässä U-mallissa vaihtaa väriä, mutta en tiedä milloin se taas palaa :)

   Delete
  2. Iso kiitos vastauksesta :)

   Delete
 4. Heippa,

  Monta vuotta xperiaa käyttäneenä voin sanoa, ettet tuu pettymään :)!

  ReplyDelete
 5. Pystyykö tuota käyttämään kynsillä vai tarviiko sormenpää-kosketuksen? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarvii sormenpäällä kyllä :) Vanhassa luurissa riitti kynsi ja vaikka pelkäsinkin tätä sormenpääkosketusta, niin oon kyllä sitä mieltä että sujuu paljon sutjakammin :)

   Delete
 6. Nyt kun sulla on ollut tää puhelin n. kuukauden niin voisitko tehä siitä sellasen yhteenvedon, esim et miten sujuu soittaminen/tekstaaminen/e-mail ja tollee (siis et katkeeko puhelut iteksee tai meneeks viestit perille) ja sit millasii kuvii sil saa ja kuin hyvin sen kamera toimii käytännössä ja mites sovellukset, muistin tila ja akun kesto yms perusjuttui? ((=

  Kiits paljo jo pre!!

  - Viivu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä idea, voisin kyllä tehdä juu :)

   Delete
  2. Nii ja tost sormenpääkosketuksest et onks siin kauheest pienii "näppäimii" et tarviiks olla jotku iha mini sormet vai onnistuuks vähä isommillaki? :D

   - Viivu

   Delete
  3. :D Ihana! Joo siis no mulal tulee qwerty-näppiksellä kirjotusvirheitä helposti jos vaikka kävelen tai bussi heiluu sikana, mutta muuten musta yllättävän tarkka. Ns. puhelinnäppäimistö taas on ihan helppo, mutta musta sillä on hitaampi kirjottaa ja automaattiseen tekstinsyöttöön en oo vaan koskaan tottunut :D Varmaan kun keksin aina omia sanoja niin paljon :DDD

   Delete
 7. Okei, kiits!! :))

  - Viivu

  ReplyDelete