27 Aug 2012

Blog event.

Olin viimeviikolla Tradetrackerin järjestämässä blogi-illassa. Paikalla oli paljon tutun näköisiä bloggareita ja ihan parasta tällaisissa tilaisuuksissa on juurikin päästä juttelemaan ja tutustumaan kasvotusten, nytkin oli niin ihania ihmisiä mukana, että! :)

Nam, mitä tarjoiluita!
 Jutta, Oona, Beanna ja Khaija. Kuva lainattu Jutalta.

Klo 23 lähtikin bussikyyti Namuun, jossa oli aikas mukavat jatkot... :D Siinä 2:00 maissa olinkin sitten käytännössä teleportannut itseni 1km matkan taxilla himaan. Morjens, mut oli pakko! :D

Mukaan saatiin lähtiessä vielä kivat goodiebagit, joka oli pakko tutkia heti kotona!
Tän Moroccanoilin kun löysin kassista, niin olin aivan fileissä! Tää on niin mun pehkolle tehty, kerron myöhemmin tarkemmin!

Sit ihanat ihanat Björn Borgin hipsterit! Kerron näistäkin myöhemmin enemmän. VITSI! :D


 Kiitos tosi hyvin järjestetystä illasta Tradetrackerille ja tietysti kaikille ihanille ihmisille, jotka loi illan fiiliksen! :)

13 comments:

 1. Voitko jakaa kokemuksia tuosta BB- voiteesta jahka olet kokeillut itse ajan kanssa :)? Kesällä on tullut käytettyä tosi vähän mitään meikkiä iholle, mutta syksyn tullen ajattelin taas HIEMAN panostaa. Olen vain ihan sekaisin noista merkeistä..Garnier, Lumene, Maybelline jne. (markettimerkeistä siis).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, noita on tullut vähän jokamerkiltä :) Itse olen testannut Garnieria kerran, mutta sen jätin sitten ostamatta. Pitää testata tuota Maybellinea, niin kerron kyllä jos tykkään :)

   Delete
 2. täällä kanssa yksi joka lukisi mielellään reportaasia Maybellinen-voiteesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, kiva kuulla! Sit pitääkin alkaa äkkiä jo testailemaan, unohdan vaan joka aamu :D

   Delete
 3. Itsekin oli tarkoitus olla tuolla, mutta tuli toinen tärkeä(mpi) meno just päälle. Näytti että paikan päällä oli hyvä fiilis, ja toi Goodie bag näyttää tosi kivalta! Itsekin kuulisin mielelläni reportaasia tuoste Maybellinen BB voiteesta. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi vitsit, oli kyllä hirmu hauska ilta! :) Mutta eiköhän samantapaisia tilaisuuksia tule tulvaisuudessakin, joihin pääset sinäkin paikalle =)
   Okei, pitää nyt ottaa niskasta kii itteään ja tehä se nopeasti :D

   Delete
 4. Olen miettinyt cityshopparin kortin ostamista, olisko mahdollista jonkinlainen postaus sun lempparieduista niin sais vähän ideaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, toki teen kunhan saan itsekin tutustuttua tuohon, minullakaan e ioo aiemmin ollut, vaikka olis huvittanukin :) Cityshopparin sivuilta näkee myös kaikki edut :)

   Delete
 5. Ompas kivoja kuvia täällä! Ihana blogi :)

  -Heli
  http://withasilverlining.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos paljon!! :) Ja kiitos blogivinkistä!

   Delete
 6. munkin piti tulla tonne mutta en saanu töistä vapaata! sulla on muuten kiva blogi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi buuuu kun et saanut, missasit meinaan kivat bileet! :)Kiitos paljon!<3

   Delete