29 Aug 2012

Lisää vaaleanlilaa

 Aika tasan vuosi sitten aloin himoitsemaan vaalean lilaa tukkaa. Mmm tai hieman hiustenvärjäysnössönä pelkkiä vaalean liloja latvoja tai raitoja. No jotenkin ne kuukaudet on vaan menny ja menny ja sain tämän projektin "Käydä Cybershopissa tai muussa vastaavassa" aikaan vasta pari viikkoa sitten, ai mitennii saamaton  :D Nää löysin siis Cybershopista ja Morticiasta Kampin yläkerrasta. Otin kahta väriä sekoitukseen, sillä haluamani väri oli loppu.
Sekoitin värejä vielä hoitoaineeseen laimentaen, jotta tulos jäisi vaalean lilaksi. Ehkä puolet ja puolet suhteella tai sitten lähes 2/3 hoitsikkaa.

 No enhän mä sitä omaa tukkaparkaa uskaltanu silti vaan pidennyksethän ne pääsivät uhriksi!
 Yhden rivin värjäsin kokonaan ja pari riviä raidoitin, jotta yhdistyis paremmin omiin hiuksiin.
 Unohdinpas ottaa kuvan viimeksi kun nuo oli mulla päässä, mutta saatte sen seuraavalla kerralla kun laitan nuo päähän! :)
Tässä kuvassa sitten mallailin Oonan hiuksia vähän yhteen toiseen himotukseen, joka on kestänyt sellaiset kaksi vuotta :D

4 comments:

 1. ihanan väriset noi hiukset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks oo :) Sit pinkkiä huulipunaa ja ootku mylittlepony! :)

   Delete
 2. ihanan väriset :) ja toi onkin fiksu ratkasu värjätä pidennykset eikä omaaa tukkaa... :) siin olis aikamoinen projekti sit värinpoistojen kanssa kun haluiski sen liilan pois!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, blondipesulla nuo suoravärit useiten helposti saa, mutta mun oma hius ei varmaan kestäis, että ees laittaisin blondipesun latvoihin, jtoen siksi ajattelin mennä turvalliseslla vaihtoehdolla :D

   Delete