23 Apr 2013

Hyvitystä ostoksistanne!


Tää on musta sen verran hyvä juttu, että oli pakko tehdä aiheesta oma postauksensa! Rekisteröidyin pari päivää sitten Ostohyvitys.fi:hin mielenkiinnosta tarkistaa, kuinka tuo palvelu oikein toimii. Yllätyin positiivisesti, sillä verkkokauppoja oli yli 400, joissa shoppailusta saa hyvitystä Ostohyvitys-tililleen. Palvelu on ilmainen, eikä sido mihinkään. Sinun tulee ainoastaan mennä haluamaasi verkkokauppaan Ostohyvitys.fin kautta ja hyvitykset rekisteröityvät käyttäjätilillesi.

Sain nyt mahdollisuuden antaa teille lukijoilleni 5 euroa alkusaldoa Ostohyvitykseen, mikäli rekisteröidytte sinne blogini kautta: BEANNAN
"Ostohyvitys.fi on suomalainen palvelu jonka rekisteröityneenä käyttäjänä saa rahaa takaisin verkko-ostoksista yli 400 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa. Palvelun käyttö ja siihen liittyminen on käyttäjälle ilmaista. Ostohyvitys.fi on siis tavallaan verkossa toimiva bonuskortti. Käyttäjille takaisin maksettavat rahat eivät ole ilmaista rahaa vaan verkkokaupat maksavat Ostohyvitys.fi käyttäjille osan heidän verkkokaupoilleen maksamasta rahasta takaisin bonuksena. Ostohyvitys.fi-palvelun ehdottomasti suosituimpia verkkokauppoja ovat muodin verkkokaupat kuten Nelly.com ja Zalando sekä matkailuaiheiset verkkokaupat kuten Hotels.com ja Booking.com."

Tässä vielä esimerkki kaupoista, joita itse olen lähiaikoina käyttänyt. Laskin huvikseen kuinka paljon olisin jo tienannut, jos olisin jo muutaman edellisen tilauksen aikana tilannut tuotteeni ostohyvityksen sivujen kautta:

Nelly 11,5% ostoksista (Viimeisin tilaus arvo : 109,80e / Hyvitys= 12,62e)
Yves Rocher 10% ostoksista (Viimeisin tilaus n. 35e / Hyvitys 3,50e)
Hotels.com 6% ostoksista (Viimeisin tilaus 260e / Hyvitys 15,60e)


Olisin siis saanut yhteensä 31,72e hyvitystä muutamasta pakollisesta ostoksesta lyhyen ajan sisään. Teen n. 75% matka/kauneus/muoti/kirja-ostoksistani verkossa, joten laskin, että tulisin jatkossa saamaan n. 100-300euroa hyvitystä per vuosi. Ajattelinpa siis alkaa keräämään tilille saldoa jotain hienoa laukkua varten ;)

*Sisältää mainoslinkkejä

No comments:

Post a Comment