17 Apr 2013

St. Tropez Bronzing Mousse
Laitoin viime viikolla pitkästä aikaa kunnon itseruskettavaa. Yleensä käytän kevyesti päivettäviä Doveja jne ja tykkään niistä kyllä, mutta nyt halusin vähän näyttävämpää tulosta. Käytin siis St.Tropezin Bronzing Moussea ja tää on kyllä sellasta, että aamulla voi kurkata peiliin silleen "Heyyy nigga! ;)", sen verran hyvä on lopputulos. Ei lainkaan oranssi vaan oikeasti samanlainen ruskea, jonka saan auringosta. Levitykseen ehdottomasti suojahanskat, sillä vaikka tuote levittyy nopeasti, niin se ehtii tarttua käsiin helposti. Plussaa myös siitä, että heti levityksen jälkeen näytti jo päivettyneeltä. Mousse on ostettu Stockmannilta ja hinta on kyllä tässä pienessä putelissakin aika kova, n.35e.  Seuraavaksi aion kokeilla tähän verrattua St.Morizia, jota löytyy huomattavasti edullisempaan hintaan, 8,90e mm. Pretty.fi:stä. Käytättekö te itseruskettavia ja mitkä ovat teidän suosikkituotteenne? :)

Sisältää mainoslinkin.

5 comments:

 1. Kiva kuulla, että tuote on toimiva. Katselinkin noita vähän aikaa sitten Kicksissä. Mulla ei ole kyllä antaa mitään tuotevinkkejä itseruskettavista, kun en niitä oikeastaan käytä(vaikka tarvetta kyllä olisi). Olen kai liikaa lukenut/kuullut kaikista oranssin tai raidallisen lopputuloksen jättävistä tuotteista ja lisäksi tuntuu, että niiden levittäminen on niin Suuri Operaatio, että en ole niitä kokeillut. Tuota Dovea kyllä voisi kokeilla.
  Kasvoihinkin olen käyttänyt vain sävyttäviä päivävoiteita...

  Hieno muuten tuo bannerisi, jotenkin Lana Del Reymäinen. :)

  Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Katja! Joo tuo oli tosi hyvää ja nimenomaan ei oranssi, samaa olen kuullut St.Morizista! Tossa St.Tropezissa vielä se plussa ettei haise tavalliselle itseruskettavalle :)

   Levittäminen on kyllä aina vähän puuhaa ja pitää levittää järjestyksessä, ettei unohda jotain kohtaa, se on sitten katastrofi jos jää iso valkonen läikkä tai toinen käsi unohtuu valkoseksi :D Levityksen jälkeen ainakin noissa kunnon tannereissa kantsii olla vähän aikaa ihan alasti tai vaikka pyyhkeen kanssa ettei jäis painaumia tms. ja varoa ettei lennä vesi viiruja levitettyihin kohtiin esim. käsiä pestessä :) Mutta noi kevyesti päivettävät, esim. just Dove (itse käytän for Darker Skiniä) ei ainakaan koskaan oo mennyt pilalle ja sitä voi sitten tummentaa lisäämällä seuraavana päivänä uuden kerroksen! Voit alottaa vaikka vaaleammalle iholle tarkotetulla kevyesti päivettävällä ja vaihtaa sitten tummempaan jos epäröit aluksi :)

   Ihon kuorinta alle auttaa myös tasaisuuteen ja kuiviin kohtiin voi laittaa ennen levitystä hieman kosteusrasvaa/öljyä, ettei ruskettava pakkaudu kuiviin kohtiin. :)

   Delete
  2. Ja kiitos mikä kehu!<3 :D

   Delete
 2. Jos tykkää päivettävistä voiteista niin suosittelen kokeilemaan Garnierin versiota, tais olla Summerbody nimellä. Aivan ihana tuote, päivettää kivasti, eikä ole niin paksu kuin Dove, kuivuu nopeammin, mutta kosteuttaa silti tehokkaasti ja ilman sitä ruskettavanhajua ja levittäminenkin helppoa, ihan kuin kosteusvoiteen laittais!:)) Itse tykkäsin kovasti ja voin suositella kokeilemaan, jos haluaa luonnollisen rusketuksen. Ja hintakaan ei paha n.5euroa. Toisin ei taida kaikista kaupoista löytyä, mutta ainakin Stockmannilla valikoimissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon vissiin sitäkin käyttänyt :) Se oli kyllä kiva, mutta mun musitaakseen oli kalliimpi? :o vai oliko sit joku toinen, hmmm...mut siitä tuli kyl ihan hyvä väri ainaki, pitää katsoa seuraavan kerran stockalla, sieltä kai sen edellisenkin olin ostanut :) Kiitos vinkistä<3

   Delete