11 Apr 2013

Tukholman miniloma.

Reissu alko lauantaina, pakkailin himassa ja odottelin Oonaa. Otettiin meillä pari lasia viiniä ja sitten suunnattii Viking line terminaaliin.
Laivalta mulla ei oo ku nää kaks kuvaa :D Mitähän me ollaa tehty?
Ollaan siistejä naisia!
Sunnuntaina oltiin Ruotsissa ja suunnattiin tietty HETI Burger Kingiin! :D Syötiin kruunut päässä koska voitiin!

Eka näää....
ja sit IHA VÄHÄ JÄLKKÄRII :D
Sit suunnattiin meijän hotlalle, joka sijaitsi Drottninggatanilla Waynes Coffeen kellarissa outojen sokkeloiden päässä. Pieni luolamme oli ihan viihtyisä, vaikkei mikään hulppea huone ollutkaan.


 MUT AI  MIKSI me valittii tää hotelli ja tää huone?????? Tittididii ^^


Mentiin sitten kiertelee pikaisesti kaupungilla ja haettiin evästä.

Kasattiin meijän oma minibaari ja alettiin TYKITTÄÄ musaa täysii tosta kajarista :D

Myydääks näitä suomessa? Keso raejuusto, missä kuivattui marjoi ja pähkinää, nam!


Illalla haettii vähän lisää ruokaa Åhlensilta. Kokosin ihan unelmasalaatin itelleni!

Tehtii meijän kylppäristä söpö! ;D


Ja sitten alettiin täyttää meijän poreallasta ja nauttimaan skumppaa!


Liian ihanaa!

Lähettiin tsekkaa oisko missään mitää sunnarimeininkii, kun olin ihan maassa ku en päässy Shakerisn 7v synttäreille, mut eipä siellä ollut kuin pari mestaa auki. LOL!

Löydettiin Cafe Opera, jonka poke sano, että ollaan muka juotu liikaa. Eihän noilla ruotsin päivittäistavarakauppojen 2,25% siidereillä voi ees vetää kännejä :D Sanoin sille, että eihän olla ja sit se päästi meidät ilmaseks sisään, wtf? Ehkä se vaan kiusas meitä, ku koitin sönköttää sille mun helkutin hyvää ruotsii ja tajus sitte ku vaihoin englantiin, että ei me ollakkaa ihan naamat! :D Hyvää musaa oli, mut niin kuiva ja hiljanen meno ja meijän Whiskey sourit makso joku 20e, nii päätettiin sit lähtee ettii vaan ruokaa.

Oona vähän tanssi sängyllä!

Ei löydetty yhtäkään aukiolevaa ruokapaikkaa, joten meijän hotellin respa oli kiva ja teki poikkeuksen ja myi meille suljetusta kahvilasta piirakkaa ja kakkua :D

Aamulla huomattiin, että meidän huoneelle oli tullut vähän kankkunen :( Hoidettiin sitä pikaisesti ja sitten alettiinkin jännäämään illan Lana Del Reyn keikkaa!!! ^^

En millään ehtinyt käydä vielä kaikkia kuvia läpi, joten osa 2 tulossa vielä! :)

4 comments:

 1. Ihania kuvia! Varmaan huippis reissu ollut ja nyt toi mun hotlahuone kuume sen kuin kasvaa... damn mikä allas! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, kiitos! :D JOOO ÄLÄ ja etenkin kylpy- tai poreammeellinen! ^^ Sun pitää mennä!!<3 Mä kylvin niin paljo, että nyt joutuu tehorasvaamaan ihoa ihan hulluna :D

   Delete
 2. Mikä toi hotelli on nimeltään? Ihan mielettömän näkönen huone!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stockholm Inn :) Kyllä hotelli oli ihan kiva, mutta ehkä mekin odotettiin kuvien perusteella vähän hienompaa paikkaa, mutta annettiin muutamat puutteet (kuten. nihkeä aamiainen, föönin ja jääkaapin puuttuminen anteeksi) koska haluttiin nimenomaan varata tuo ton poraltaan takia ja toki sijainti oli erinomainen :)

   Delete